-ליאור יקר!

ליאור היקר!

בעזר"ה אחי! ברצוני לאחל לך המון
! בעזר"ה שתקים
נאמן בישראל! שתמצא את הזיווג הנכון שלך. שיהיה לך המון
(אושר) שא'פעם לא תהיה
שתשמיך עם ניהול הפורום הזה בהצלחה רבה כמו שאתה עושה עד עכשיו! קח את החיים בקלות תמיד. אוהבת אותך תמיד, אחותך הגדולה...
ואח לשנה הבאה
.
. וכמובן אני שולחת לך אלפי
.

../images/Emo150.gif-ליאור יקר!

מזל טוב והמון המון בהצלחה ושמחה בחיים :) יאללה, ילד,אתה כבר בן 18, לא קטין יותר.. אז רק רציתי לומר לך, תהנה ותנצל כל שניה, תישאר כמו שאתה, כזה מקסים והמוןהמון מז"ט!!!

tiki tiki

New member
מזל"ט..../images/Emo65.gif

עכשיו זה לא רק חוקית.... (אני מהזה גרועה בברכות..)טוב אז...כל מה שיגידו-זה גם ממני...

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל"טוש ליאור../images/Emo65.gif

אם יש דבר שאני באמת גרועה בו זה בברכות, לברך אנשים, אז תחשוב שכל בלון זו ברכה (נגיד). מזל"טוש עד 120
אההה ועוד משו- יום מצוין לכולם

עטרה ש

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

ותמסור ד"ש לאביטל איתי דוד ולאבישי!!! ואם אתה רואה את מירב או חגית מסור גם להם!!!

SGVB

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל../images/Emo140.gifטוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspלליאור&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbspמזל טוב אושר ועושר&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbspבריאות כושר ויושר&nbsp&nbsp&nbsp

reutרעות

New member
ליאור!!../images/Emo140.gif

המונמון מזל טוב!! יומולדת שמח!! וואו, אתה בן 18...איזה כיף לך... אז...תמשיך להיות אחלה! ושוב- מזל טוב!!

tamarhp

New member
מזל טוב!

אושר ועושר ובלה בלה בלה עד 120 וכו'. תוסיף מה שאתה רוצה.

beckham17

New member
מזל טוב!!!!

ליאור, סוף סוף נזכרת... אני כבר יותר מחצי שנה בן 18... אבל חפיייייייייייף!!!! אחי, המון מזל טוב! עד 120+ שתמשיך להיות אחלה! ושנה הבאה בפ"ת הבנויה...

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שתזכה לשנים רבות בבריאות ואושר, שתזכה שכל משאלותיך יתגשמו לטובה צרור ברכות ואיחולHO! לא לבכות, אני יודעת שזה מרגש (הברכה). לא לבכות!
היי, מה אתם בוכים שם? רק אמרתי לא לבכות! תפסיקו לבכות! אני יודעת שזה מרגש, אבל זה לאאומר שצריך לבכות!!! עכשיו גם אני בוכה...

SGVB

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלליאור../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מקווה שכולם מסכימים לזה
(אני קצת רשמי היום
)

למעלה