דברי חוכמה

../images/Emo150.gifדברי חוכמה

שימו לב אני לא מאוחרי שום כינוי מתחזה אני אומר את הדבר האמיתי ואת מה שאני חושב לנכון בלי לפגוע בכבוד של אף אחד אני כותב עקב קריאה שלי של כל ההודעות שהיו פה לאחרונה אני לא נמצא פה הרבה עכשיו היה לי ניתוח אז מהחופשת מחלה שיעמום לי ונכנסתי גם לא הרבה זהו ירד החשק מהבלוגים ירד החשק מהמיפגשים בגלל כל הגועל נפש שהולך פה כל הליכלוכים שמספרים לי ואני מסרב לשמוע כי זה לא מעניין אותי סליחה על הביטוי:"כל הזנות" שהולך פה ובמיוחד במיפגשים מביא אותי לבחילה ואני לא אתן דוגמאות כי אני לא רוצה פה לפגוע באף אחד רק לפי דעתי תתחילו קצת להיות בני אדם חושבים וחכמים ונכון זה אינטרנט זה עכבר זה פאק מיקלדת והכל וירטואלי אבל אל תשכחו שאתם בני אדם אמיתיים שניפגשים עם כולם כל החבורות שעושים פה זה ממש מזכיר לי את עצמי שהייתי בן 7 ועשיתי חבורה יאללה תתבגרו קצת נכון מותר לעשות צחוקים ובלאגן כי זה מעביר את השיעמום אבל תעשו הכל בפופורציות אני מקווה שלקחתם את זה לתשומת ליבכם וכמובן הטיפשים שבינינו אני כבר מחכה לתגובות הלא חכמות ולא רלוונטים שלכם [והמבין יבין] שלכם סוהו אמיר נ.ב- אל תעשו מיפגש ב-27.7 כי יש משהו אחר ואני לא יודע אם הם רוצים שיידעו כי לפי דעתי הם הזמינו אנשים מסויימים אז אם אתם יודעים על משהו בתאריך הזה מן הסתם הוזמנתם ואם לא אז כנראה שלא בקיצור תעשו מה שבא לכם

../images/Emo208.gif

מקפיץ לטובת אלו שמתכוונים ללכת, אני מצטער... בעצם אני לא מצטער, אני פשוט לא אהיה באותו אירוע.

אמיר אחי וכולם כנסו

אמיר אחי היקר אתה צודק שוב ב 100 אחוז אני איחלתי לך על הניתוח הקודם החלמה מהירה ואני יודע שיש לך עוד ניתוח ואני מאחל לך כבר מעכשיו החלמה מהירה אחי ותצא מזה מהר. דבר שני לכל השאר ובמיוחד לאלו שנכנסים לפה בניקים מזויפים ולא מוכרים: אנחנו הותיקים לא רואים אותכם ממטר אז תתחילו לצנזר בתגובות שאתם רושמים תתחילו לכבד את מי שמדבר איתכם ואת מי שמשדר בבלוגים. ולכל אלו שחושבים ללכת מכות באיזה מפגש בעתיד אני מבטיח לכם שאם אני יהיה שם אתם תסיימו את הערב במקום ממש לא סימפטי וזאת הבטחה ולא איום ולכל מי שחושב להגיב על זה אתם תראו את מה שיקרה במפגשים אם תהיה אלימות שוב. עכשיו לגבי המפגשים כשקובעים מפגש וכל שני וחמישי דוחים אותו 90% שהוא יתבטל מה זה משנה כמה ילדים יש באותו יום המפגש הוא עבורנו ושום קייטנה לא תשנה את זה. אז אם קבעתם משהו לא להזיז אותו כל שנייה תעמדו על תאריך 1 וקובע.... וזהו אמיר אחי אני מת עליך באמת וגם על כל השאר שיודעים מי אלו גם עליכם אני חולה ..... שלכם רונן

רונן אתה יודע משהו

מכל החבורות שיש כאן - חבורת הותיקים זו הילדותית ביותר. חלאס להתנפח בגלל פז"מ.

צודק אבל

נכון שהותיקים הם החבורה הילדותית ביותר כי כל הזמן כשאנחנו אוכלים גלידה בצוותא בשקט מגיע מישהו שאונס לנו את הגלידות וואי וואי אם אני אתפוס אותו חבל לו על הזמן גלידת שוקולד הוא יאכל אצלי ישר מהמקור

רונן אחי תודה

אתה אחד האנשים הכי אמיתיים ונורמלים פה ולא בגלל שאתה מצדיק אותי תהיה נגדי פעם אחת אני עדין יכבד אותך כבנאדם ובקשר לביטול מיפגשים הפעם זה הכרחי אופק ויסמין מאורסים וכולנו צריכים לכבד אותם ולחגוג איתם כמובן מי שרוצה דרך אגב לא נפתח על זה נושא אבל אוי ואבוי לבנאדם ולבחורה שינסו לסכסך בנישואין האלו אני נשבע לכם אני לא אחראי למה שיקרה לאותו בנאדם

מה נשתנה

הלילה הזה מכלללללללל לללללללל ללללללל לללללל ללללל לללל ללל לל ל הלילותתתתתתתתתתתת

תודה נשמה טהורה שלי

אני גם חושב שאתה פשוט אחלה בן אדם אבל אל תדאג פעם הבאה אני מטביע אותך אל תדאג עלינה........ ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש ניהול לנשנש

למעלה