בשרשור חוקר!

שונצצ

New member
../images/Emo150.gifבשרשור חוקר!

טוב אז הנה לנו פינה חדשה! בפינה הזאת כל שבוע מישהו אחר יעבור "חקירה"
(מי שלא מעוניין שישלח לי מסר...) אני אתחיל עם השאלות הקבועות ואחריי כל מי שירצה יוסיף שאלות משלו.
והקורבן הראשון pRimaVeriTaVIV אז... השאלות!
שם?
הסבר כינוי -
גיל?
אזור מגורים?
צבע אהוב?
מאכל אהוב?
הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
מה ישראלי בענייך?
שיר אהוב של איה?
שיר אהוב של אמן אחר?
ההופעה הראשונה שלך הייתה ב..?
איך היה?
זכרון חזק שלך מאיה?
הפעם הראשונה ששמעת את איה?
יאללה לעבודה! ועכשיו כוווולם מוסיפים שאלות!!!!
שבוע מעולה לכולם!

ady18

Well-known member
עוד שאלות

חוץ ממירי אוהב עוד זמרות? וזמרים שאתה אוהב? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? בילוי אהוב? זכרון ילדות ? ואריוע שהשפיע עליך ושינה אותך?

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo13.gif

חוץ ממירי אוהב עוד זמרות? דין דין אביב, סולדד פסטורוטי, דנה ברגר, יהודית רביץ וזמרים שאתה אוהב? יוני בלוך, אנריקו מסיאס
, איתי פרל, אביב גפן טעם גלידה אהוב? אוו שוקולד פצפוצים
ממתק אהוב? במבה נוגט
בילוי אהוב? מה זאת אומרת, שינה... זכרון ילדות? את זה אני אוהב לספר
הזיכרון הראשון שלי זה כשעברנו דירה לאיפה שאני גר עכשיו, אי שם בשלהי בגיל שנה וחצי... עמדתי בחדר הריק שלי ועשיתי איזשהו קול, ואז אמרתי לאמא שלי "אמא יש הד!"
ואירוע שהשפיע עליך ושינה אותך? הכניסה לחטיבה לפני שלוש וחצי שנים, אם אפשר לקרוא לזה אירוע...

pRimaVeriTaVIV

New member
|משתף פעולה| ../images/Emo8.gif

שם? אביבXD הסבר כינוי: יואו זה מה זה חופר
primavera=אביב ita=סיומת חיבה כזאת גיל? עוד חודשיים וחצי 16
אזור מגורים? השרון
סתם, נתניה
צבע אהוב? ירוק מאכל אהוב? נראה לי לזניה?
הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מכוון את השעון המעורר לעוד חמש דקות.. ואז מתעורר ומתפלל שיכה בי ברק ואני אוכל לחזור לישון! מה ישראלי בעיניך? יאיר לפיד
שיר אהוב של איה? אין!
שיר אהוב של אמן אחר? לא יכול להגיד שיש לי שיר אהוב של אף אמן, אני בכלל קשה החלטה
ההופעה הראשונה שלך הייתה ב..? בסוף 2006 בתמונע
הופעה אקוסטית איך היה? ממש כיף!
זכרון חזק שלך מאיה? הוויכוח על השיר האהוב עליי במפגש
הפעם הראשונה ששמעת את איה? מי יודע
בטח כשהיא הוציאה את הסינגל הראשון

טוב יש לי שאלות מפגרות

מה המתנה הכי מגניבה שקיבלתה אי פעם לימולדת ? כשאתה חושב על העתיד לאיזה כיוון בחיים אתה חושב שתלך ? מה השיר האחרון של איה ששמעתה ? איפה הכי כיף לך לשמוע את איה ?(מכונית,חדר,מקלחת...בית ספר בזמן שיעורי תנ"ך וכו') כמה זמן אתה למוד גיטרה ואיך הולך לכה עם זה ? מה המקום שאתה הכי אוהב לאכול בוא?(איזה מסעדה'חומוסיה וכו')

pRimaVeriTaVIV

New member
סוף סוף דברים שאני יודע לענות עליהם ../images/Emo98.gif

מה המתנה הכי מגניבה שקיבלתה אי פעם לימולדת ? גיטרה אקוסטית, ברור
יום הולדת 14 נדמה לי כשאתה חושב על העתיד לאיזה כיוון בחיים אתה חושב שתלך ? או רפואה (מקטע של זה שזה מעניין אותי
) או וטרינריה שזה גם סוג של רפואה... מה השיר האחרון של איה ששמעתה ? נדמה לי "מילים" איפה הכי כיף לך לשמוע את איה ? XD האמת שאני לא כ"כ שומע מוזיקה במקומות שהם לא בבית, אז בבית
אין לי MP3 או כל אחד מהמכשירים האלה וגם לא חסר לי (שלא נדבר על זה שאני לא מבין בזה שום דבר ולא מכיר חצי מהדברים
) כמה זמן אתה למוד גיטרה ואיך הולך לכה עם זה ? האמת שלמדתי שנה לפני המון זמן עם מורה, נדמה לי מתחילת כיתה ו' עד ז', ואז הפסקתי ומאז אני לומד על אש (מאוד מאוד) קטנה
מה המקום שאתה הכי אוהב לאכול בוא? יש איזושהי מסעדה ערבית שאנחנו הולכים אליה דיי הרבה
כשראינו את המערכונים בארץ נהדרת נקרענו מצחוק, פשוט כי זה ממש לא רחוק מהמציאות... חופר

למעלה