zvozda4ka

New member
../images/Emo15.gif

שירשור מנצל"שים,ומי שירצה אז שירשור נצל"שים. סתם רציתי להגיד. היום חוזר דודו טופז. גאד,אני שונאת אותו. לא סלחתי לו ככ מהר על מה שהוא עשה לנטליה. ואחרי זה הוא קילל את נינט. אני שונאת את הבנאדם הזה

א ב י ג ל

New member
מתי הוא קילל את נינט?

אבל בכל אופן... הייתי אצלו נראה לי פעמיים באולפן, עם חברה שלי. כשקמילה ופליפה באו לארץ, וכשנדיה וסבס באו לארץ... כשהמורדים באו אז כבר נזכרנו מאוחר מידי ודוד של חברה שלי אמר שנגמרו הכרטיסים. האולפן דווקא קטן לא כמו שהוא נראה במציאות... והצילומים כשמצלמים שם (לא נתחשב בזה שמבקשים לא לצלם) לא יוצאים טובים... אבל לא נורא. באחת הפעם שהייתי שם עם חברה שלי ראו אותנו בקהל לשתי שניות... אה אה אה אתמול אמרו לי שראו אותי בטלויזיה, ערוץ קהילתי (של ת"א).... צילמו ריקודי עם מחוף הים...מישהו ראה? אמרו לי שראו אותי...דייייייי גם אני רוצה לראות את עצמי !

icודליה

New member
../images/Emo110.gifזה מזכיר לי

שפעם היו כתבים עם מצלמות בבי"ס שלנו ולא ידענו מאיזה ערוּץ

א ב י ג ל

New member
אצלנו אהרל'ה (נו אהרון ברנע)

או איך שלא כותבים את הקיצור הזה... הוא היה ביום ראשון...איזה צחוקים היו... באו לצלם לכתבה ביום שישי בערב משהו על מילון או אנציקלופדיה חדשה שרוצים להוציא...עכשיו באו לכיתה אחת בשכבה שלי וכשהוא עבר ליד הכיתה שלנו כולם צעקו לו אהרל'ה אהרל'ה והוא ניפנף לנו...איזה צחוקים היה... פעם צלמו אותנו לערוץ מקומי אבל לא רציני...סתם על סמים וכאלה, שנה שעברה. אבל מאז גדלנו, אתם יודעים...עברה שנה... אנשים יותר חשובים (כמו אהרל'ה) מגיעים אלינו..חחחח

../images/Emo6.gif שמעתי על הכתבה הזו! ../images/Emo16.gif

וגם אני ראיתי את אהרהל'ה, פעם הוא עבר ליד הבי"ס שלי
. אגב, אולפן 1 בהרצליה (האולפן שמצולמת בו התוכנית של דודו טופז) הוא אחד הגדולים בארץ אם לא הכי גדול, אז אל תזלזלי
.
ניר

Cold As Death

New member
דודו טופז דווקא חמוד...

דיברתי איתו פנים מול פנים והוא מאוד נחמד... ~אל תשאלו-אין לי כוח לספר~ וואי...גם אותי מראים מלא מלא בערוץ הקהילתי של הצפון... ואל תדאגי-בערוצים קהילתיים הכל חוזר על עצמו איזה 56246723567 פעמים עד שכ-ל תושב ותושב יראו את זה וזה ייצא להם מהאוזניים. ככה שעוד תראי ת'צמך...

zvozda4ka

New member
כייןן...../images/Emo15.gif

ערוץ הקהילתי... אני רואה את עצמי בו 6735896769057690576956759673597659765967 אולי בגלל שהצלם של הערוץ כזה עובד בסוף הרחוב וכל הזמן שואל אותי על כל מיני אורועים כאלה שהוא יכול לצלם ואז הוא גם מצם אותי בארועים האלה.. חח...

zvozda4ka

New member
הוא קילל אותה../images/Emo15.gif

אחרי שהיא זכתה במסך הזהב והוא לא. הוא ממש קילל אותה.

Cold As Death

New member
../images/Emo46.gif לא מתאים לו...../images/Emo103.gif

רוני-שפתיים של אתיופיים זה טעים...LOL

icודליה

New member
../images/Emo110.gifיחסי ציבור..

הוא עושה את עצמו ממש טוב, כי אחרת זה יהרוס לו ת'תדמית, מה אתם חושבים.. ובקשר לזה שהוא קילל את נינט....אני לא יודעת אם זה באמת הגיע לכך, אבל לבנאדם יש מלא עונות והשקעה של שנים בתחום, ופתאום באה תוכנית, רצה כמה חודשים ו-הופ! התוכנית הזו נבחרת לתוכנית העשור...אני ניסיתי רק להבין איך ההרגשה, וזה ממש קשה.....גם יגאל שילון אמר משו בנושא, אם אינני טועה.

א ב י ג ל

New member
לפי דעתי את צודקת....

זה באמת לא פייר, אבל אני חושבת שמגיע גם לכוכב נולד פרס... זה היה רעיון מקסים לעשות דבר שכזה.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאולי מגיע להם פרס אבל..

תוכנית העשור
ממש ממש לא.. כוכב נולד היה רק השנה
זה הכל
דודו טופז כבר מלאאא שנים, מתחילת ערוץ 2 קיים
הוא תמיד מביא את הכוכבים הכי שווים שמגיעים מחו"ל אליו, ומגיעים אליו מלא אנשים.. אני לא אומרת שהוא היה צריך לזכות או משהו כזה, אבל פשוט.. מבינה אותו. פשוט..מבינה אותו

א ב י ג ל

New member
נכון, צודקת

אם מתייחסים מהצד הזה...מגיע לדודו לזכות. אני לא יודעת עד כמה הוא מתאמץ כדי להשיג את האורחים (כל הרייטינג שלו והכל)....אבל בהחלט מגיע לו!

zvozda4ka

New member
הבנאדם היחיד שמבין אותי../images/Emo15.gif

אני מסכימה אתכם שממש לא תוכנית העשור-לדעתי-רק בישראל... אבל תקשיבו לילד
הוא אומר את מה שאני אמרתי
בסדר,כוכב נולד זכתה, אבל למה נינט?!? היא אשמה שהיא זכתה?

zvozda4ka

New member
מותק,אני ראיתי..../images/Emo15.gif

זה הגיע לזה!!! כן,יגאל שילון אמר,אבל לא קילל.

למעלה