zvozda4ka

New member
../images/Emo15.gifזכרי שלא סיפרת לי את כל הפרטים

אה כן, סליחה סליחה!!!

Cold As Death

New member
מנצל"ש../images/Emo32.gif../images/Emo103.gif

יש לי היום מין קטע כזה בבצפר אפסת הורים לכבוד גיל ההתבגרות. אז עושים לנו הצגה בנושא ההתבגרות וכלמיני פעיליות. הקטע פה שאת הפעילויות עושים עם הורים של ילדים אחרים! לכל ילד צרפו איזה הורה של מישהו אחר ואיתו הוא עושה ת'פעילות. וזה ככ מרטיח אותי! מה זה מעניין את אמא שלי באיזה גיל חברות שלי קיבלו מחזור?! מה זה מעניין נגיד את אבא של ידיד שלי מה מידת החזיה שלי וכמה חברים היו לי?! ונתנו לנו דוגמא לשאלונים-"מתי הגיל המתאים לנשיקה ראשונה?" בלאט זה מעצבן... אני מקווה שזה יהיה הורה נורמלי (אמא של מרדכי אמא של מרדכי אמא של מרדכי) ~מקווה להנות~ אולגה

green beetle

New member
נשמע מהנה מאוד

להורים... תנסי להפיק מזה את מיטב ההנאה, מקסימום תצחקי על זה (מרוב שזה עצוב) ועל כמה ההורים של הילדים בכיתה שלך שואלים שאלות מפגרות או משו...

zvozda4ka

New member
חחח...../images/Emo15.gif

זה רעיון טיפשי.. ובעצם,גם עם המאא שללך את לא יכולה לעשות את זה.. אמא שלך לא יודעת מתי קיבלת מחזור?!?

green beetle

New member
דוד טופפז סתם מעצבן...

בעעע אני גם שונאת אותו הוא סתם סוטה שמציק לכולם שחכת את מה שהוא עשה לעדן הראל והיא ממש נפגעה ממנו... בנאדם דפוק שחושב ת'צמו

א ב י ג ל

New member
מה הוא עשה לעדן הראל?

את כל הדברים הרעים (חוץ מה"ביס" שהוא נתן לנטליה) לא ראיתי

zvozda4ka

New member
וואלה..../images/Emo15.gif

האמת,גמני ראיתי רק את התוכניות שבאו כל מיני כוכבים שאני ממש אוהבת.. אבל-ביום-אני לא רואה.. עיקרון פשוט לא לראות את הבנאדם הזה!

zvozda4ka

New member
../images/Emo32.gifמנצל"ש...

עוגייייייייייייייייייייייייייייייייפלצ... מכיר את סיון בנדר?!? או את משפחת בנדר?

למעלה