../images/Emo15.gif

לא אכתוב יותר - אמרתי והינני שוב כאן.. שוב מאוחר, שוב מול מסך בוהק כשעיניי עייפות.. עייפות - כמה קל להכניע אותה - פשוט לישון.. וכמה שלא קל לישון הא?.. קשר, זוגיות, יחסים - כמה בולשיט בתוך מילה אחת.. כמה שזה נשמע יציב ובטוח - כמה שזה לא... אז המילים שונות הפעם.. אבל הנה שוב - שוב סיפור עצוב - היתה לו התחלה גם אמצע - וסוף.. סוף סוף - יגידו כולם.. שיגידו.. פעם האופק עניין אותי - היום האופק מאחוריי... העבר בעבר - שם היה העתיד - שלי.. אולי שלנו.. הכל התבלבל.. גם אילו ידעתי שאהפך לנציב מלח, אם אביט לאחור, הייתי מביטה!! כן.. כן.. הייתי.. הכל הופך ללשון עבר - הייתי, רציתי.. ואת.. איך את ישנה? איך את עושה את זה?.. זה קרב גדול - חיפושית נגד היפופוטם.. אז טוב.. שינצח.. לא רוצה אהבה, לא רוצה חום, לא רוצה זוגיות - אלוהים - פשוט תן לי לנוח!

פאמקי

New member
חיפושיתי יקרה

"כולם יגידו"... שיגידו! בהחלט! אף אחת אחרת היא לא את. בתוך הקשר הזה, אף אחת לא חווה את החוויות המדהימות שאת חווה, שגורמות לך לחזור פעם אחר פעם. אף אחת לא חווה את החוויות הקשות שאת חווה וגורמות לך ללכת פעם אחר פעם. זה בדיוק המקום של 'לא להיות שיפוטיות', להזדהות ולזכור שגם אנו מעדיפות שיקבלו את החלטותינו (וזה קשה, אני יודעת- מכל כיוון), ופשוט להיות בשבילך- להקשיב, לתמוך, לחבק... יודעת כמה קשה לך וכאן בשבילך
.

למעלה