SAKMASH

dcohn

New member
../images/Emo15.gif SAKMASH ../images/Emo15.gif

-שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

FartherAway

New member
אוטוטו-יום-הולדת. ../images/Emo9.gif

-שיר השבוע: Starstruck של ליידי גאגא, ופאת'ר לוציפר של טורי. - אלבום השבוע: Boys For Pele של טורי. :) - האדם שעשה לכם את השבוע: כל אלו שלא היו ברודוס, היה ממש כיף.
ורגב, כי הוא פשוט חמוד. - משפט השבוע: סבתא: "אתה יודע, כשהיית בן 5 התקשרת אל עינת (דודה שלי) כדי להגיד שנה טובה, והיה תפוס. אז אמרתי לך 'תשאיר לה הודעה'. פתאום שמעתי אותך מתחיל לעשות כאלה 'עינאאאתתת אני אוהב אותאאאך שנה טובההה' ואמרת לי 'סבתא! שרתי לה הודעה!'" - דבר שהשגתם השבוע: טונה כסף. זהו, נראה לי. - מאכל השבוע: ארטבורגרוס. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל היציאות עם מוח/סלוצ/ליל/שוקלר/תורן. - משהו שהרס את השבוע: כל השטויות בקייטנה... איזה אנשים פרנואידים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני כל-כך לא מתאים לסצנה הזאת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שרגב יבוא! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רגב וגולן. סתם: - תמונה: אין.

dcohn

New member
הם חזרו עם מערכונים חדשים וזה, נכון?

אני חייבת ללכת..

oO Barbie Oo

New member
אין לי כוח למחוק מיותרים..

-שיר השבוע: אם תלך- הפרוייקט של עידן רייכל השיר של סיאה
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: הכפרושון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "things dont really change, I'm standing in the rain, but I never wave bye-bye" חחח ואני חייבת להוסיף את "הכל זה מלמעלה.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שומי המדהימה
- דבר שהשגתם השבוע: כסף.. מתנה מניו יורק מאחי.. טושים ללוח מחיק
- מאכל השבוע: קוסקוס של דודה מימי :]
- משהו שעשה לכם את השבוע: הכפרושון
- משהו שהרס את השבוע: הכפרושון
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל בפרופורציה :]
השבוע שבפתח: השבוע האהווווווב עליי ביותר!
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדתי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל החגיגות יצאו לפועל ושהוא יכפר איכשהו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רוני (לא דלומי)
סתם:
- תמונה: באלי לשים את התמונה שלו שמחקתי...

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifאנייי.

-שיר השבוע: בוב מארלי:] - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: החברות מהקורס :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מיני שטויות מהקורס,אתם לא באמת תבינו חחח - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. חופש? - מאכל השבוע: כל הארוחת חג אתמול, היה כ"כ טעיםםםם - משהו שעשה לכם את השבוע: החופש הזה. - משהו שהרס את השבוע: שנכנסתי בהפתעה לקורס, אבל בקטנה..ושאני כמעט ולא בבית ובכל זמן פנוי שיש לי אני אצל חן..אז ההורים שלי קצת נפגעים :\ לא נעים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבוע כבד במיוחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנצל את הסופ"ש הזה ומחר הכי טוב שאפשר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הייתי כותבת חן,אבל אני כבר פה אצלו בת"א:]
סתם: - תמונה: אין לי פה...אני בנייד של חן.

סיכום השבוע בכמה מילים

אין לי כוח לסעיפים יותר. יום שלישי התגייסתי, היה לי סופ"ש פרודוקטיבי במיוחד בבית, והפכנו לרשמיים באופן לא רשמי :)

danieli rose

New member
קצת קשה להאמין, שכ"כ הרבה זמן נכנס בשבוע אחד

-שיר השבוע: עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט יזהר אשדות- בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש פורטיסחרוף-חלום כחול כנסיית השכל-היינו עושים אהבה שלמה ארצי- תתארו לכם שלום חנוך - נגד הרוח
- אלבום השבוע:לא היה..זה היה אוסף של הרבה שירים כמו שאתם יכולים לראות D: - האדם שעשה לכם את השבוע: בן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איבדנו אוויר,בטנגו מהיר, עצרנו את עצמנו בקושי..איתה זה תמיד הולך נגד הרוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא חסר..היה שבוע מרגש ועוד משהו..אני בדיוק הייתי בגרמניה בגשם הראשון :)/) ובן סיפר שהוא קם לשמירה ב5 וחצי בבוקר..כולו הפוך עובר ליד הש.ג.. "מה זה..מישהו הרטיב את הרצפה.. .... רגע.." "כן אחי, ירד גשם
" - דבר שהשגתם השבוע:whole lotta love :) - מאכל השבוע: המבורגר שלא מחזיר! סושי ופלאפל..כל הדברים שממש רציתי בגרמניה ולא היה לי חח - משהו שעשה לכם את השבוע:רובו היה מדהים - משהו שהרס את השבוע:לחזור לעבודה..שביזות על.. אה כן..וצינון!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:געגועים זה בריא לקשר :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד, אולי לגשם :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות הרבה את בן לפני שהוא סוגר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בן ורותם סתם: - תמונה: GERMANY BABY

The Bell Jar

New member
הייתי גם במפלי הריין ../images/Emo9.gif

ביום שירד גשם, אז חזרנו לשם פעמיים ואז כבר לא היה גשם

dcohn

New member
when you wish upon a star

שיר השבוע: when you wish upon a star בביצוע של ג'ייסון
אלבום השבוע: waiting for my rocket to come
האדם שעשה לכם את השבוע: החברות, האנשים מהעבודה והוא
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I know i'll give you everything you like because you still give me butterflies
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כמה מילים די כואבות למען האמת.
דבר שהשגתם השבוע: מממ.
מאכל השבוע: העוף שאמא הכינה בראש השנה:]
משהו שעשה לכם את השבוע: פרפרים בבטן. שישי עם הבנות בשלוותה. הארוחת צהרים החמדמדה ביום שני.
משהו שהרס את השבוע: המצב המוזר הזה של אחרי סופ"ש שעבר. אני לא ממש יודעת איך לאכול את זה.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דברים כבדים פשוט נוטים ליפול עליי מהר מדי. מטאפורית. ואני לא יודעת איך עדין לא קיבלתי התקף לב מכל השטויות האלה.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את אנה וליאורה מחר! ועוד כמה דברים:]
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק דברים טובים.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנה וליאורה ואותו. סתם:
תמונה: Happy moments. summer is over

Anni Lupu

New member
בקיצור על השבוע שלי-

לא היה שבוע משהו בכלל, למרות שהספקתי הרבה דברים יחסית.

giraffeeeee

New member
יאללה שבוע וקצת אחרונים בבה"ד החיוך והזוהר!

-שיר השבוע: שירי המחלקה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חדר ב 2 - משפט השבוע: "Take me away" - משפט השבוע: " 7...6..5..4...3..2..1.. מ.. זל... טוב... ל... א..יילת.." כל הקורס וההשלמה החיילית במצב 2 - דבר שהשגתם השבוע: נעליי בית עם כפתורים מאיריסקה - מאכל השבוע: קדעיף! - משהו שעשה לכם את השבוע:חמשוש ארוך בהחלט! - משהו שהרס את השבוע: סתם שטויות שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשיש לך יומולדת אתה הכי מזליסט שיש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תרגיל סוף וסגירת שבת קורסית [ולשבוע שאחריו, טקס סיום מקבלים שרוך וחינוכון!] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה פיצוץ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ.. סתם: - תמונה: ראש השנה והשמלה החדשה

A Broken Myth

New member
מחר טסה ללונדון!!1

-שיר השבוע: ממממ לודעת
- אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: יונצ', לילצ', לילוש :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחח יש מלא משפטים, כולם באיזשהו אופן קשורים ליונתן XD - דבר שהשגתם השבוע: באולינג? לודעת. - מאכל השבוע: מאכלים משמינים! - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הבילוי שלי עם יונתן! - משהו שהרס את השבוע: מממ סתם פרנויות שלי >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו לראות יעד סופי 4 בתלת מימד, מעפן! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר לונדון!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות בריטים חתיכים! חחחחחחח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראה ערך:משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע סתם: - תמונה: מהחתונה של אח שלי, באמצע :)

למעלה