S.oooooooooooo.S

Willlllld Girl

New member
../images/Emo15.gifS.oooooooooooo.S

היייייייי קוראים לי אלה ואני חדשה פה...........רק רציתי להגיד שיש לכם פורום פצצה! ואולי מישהו יכול להסביר לי איך מתאפרים כמו בתמונה.....

tofy

New member
בבקשה אל תתאפרי ככה!!!!

זה כלכך כלכך מוגזם!!! אוי לא, זה נורא!

Willlllld Girl

New member
../images/Emo20.gif

לדעתי להתאפר ככה למועדון כשהבגדים לא צעקנים בכלל לא מוגזם... אבל זו דעתי...:)

Bloody Miri

New member
מהמם!!!!!

למועדון.. לפי דעתי זה יהיה ממש יפה.. לכי על זה אחותי

Hypnotize

New member
לדעתי זה מזעזע וד"א בנים לא אוהבים

איפור כזה כבד... את בחורה יפה, לא צריך לשפוף על עצמך את כל האיפור! מה גם שבמועדון מזיעים אז חבל שיהרס ויראה עוד יותר גרוע.

yottami

New member
כדי להתאפר כך את צריכה ללכת ללמוד

בקורס לאיפור אישי ובטוח תלמדי לעשות את זה.........אני אישית מאד אוהב את האיפור הזה הוא ממש מושקע ומקצועי....לכי על זה

Hypnotize

New member
אז אתה מיעוט..

האיפור הזה הוא לא איפור למועדונים! זה איפור לחתונות וכאלה.. כבד נורא.

איפור לחתונה??זה איפור של

שחקניות פורנו וקוקסינליות..! בכל אופן אני אישית חושב שעד כמה שהוא כבד, המריחות יפות, והצבעים מדהימים, רק שאת השפתיים אני אישית הייתי מבהיר, לגוון יותר עדין..

yottami

New member
כנראה שאתה מבלה בחברת קוקסינלים..

רוב היום...ראשית תרשה לי להעיר לך שההערות שלך לא מקצועיות בכלל ורואים שאתה חובבן מקצועי בתחום האיפור...האיפורים האלו יפים ומקצועיים נטו זה שאין לך העין המקצועית זה בעיה אחרת...ועוד משהו זה שזה פורום אינטרנט ואפשר באופן טכני לכתוב כל העולה על רוחך זה לא אומר שאפשר לרדת לרמת שפה נמוכה ....אתה פוגע בקוקסינלים שהם נשים מקסימות ואתה מעודד צפיה בסרטי פורנו(טוב זה היה בצחוק)....אבל אני ממש חושב שדברך הם אויר ומבקש מכל הבנות החמודות פה להתעלם ממך לאלתר.......שלך המאפר יותם

אני בהלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יודע מאיפה נובעת כל ההתנשאות הזאת שלך אבל לא הבעתי דעה כזאת מפורטת שאתה יכול לומר לי עד כמה אני מיקצועי ועד כמה אני לא.. בתור אחד שאוהב איפור כבד אני חושב שצריך לעשות את זה בטעם. כלומר אני חושב שאם יש פוקוס על העיניים (והם מאופרות יפייפה) לא אמור להיות כזה פוקוס על השפתיים(עם התוחם החום הזה), זה נותן מראה כללי "עשוי מדי". אני באמת מצטער אם פגעתי בכל אותן טרנסג'נדריות מקסימות(שאגב יש בינהן כמה שהן במקרה חברות מאוד טובות שלי) אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? אני ירדתי לרמה נמוכה של דיבור? האר את עיניי אשף האיפור עוז

yottami

New member
כנס..........

תראה חמוד אני לא מתנשא ואני לא חושב שאתה לגמרי לא מקצועי אבל אני חושב שהמילים שתיארת כגון איפור של קוקסינליות ושחקניות פורנו זה באמת לא לעניין ולא רציני במילים כאלה לא מבקרים איפור....על כך בהחלט דעתי מוצקה, מתנשא או לא מתנשא אני לא משתמש במילים איפור של קוקסינליות כשיש לי חברות כאלו משום שבתוך תוכן אני יודע שזה יפגע בהן....אתה בחור מספיק אנטלגנט כדי לחשוב על הדברים יותר לעומק ולהבין בדיוק למה התכוונתי ואני בטוח שהבנת קצת אז בכל מקרה אשמח לענות גם לשאלות שלך מעכשיו כי אני יודע שאתה איש טוב שלך יותם

הבנתי אותך..

עדיין לא הבנתי למה מבין כל האנשים שאמרו שהסוג איפור הזה מזעזע בחרת להתנפל דווקא עליי.. אולי פגעתי באיזושהי נקודה רגישה כשהזכרתי את כינוי הגנאי של אותה קהילה. בכל אופן.. אני שמח שנמנעה מלחמת אוחצ'ות.. עוז..

למעלה