Mr. X

../images/Emo15.gif Mr. X

כבר הרבה זמן שאני קוראת את הסקירות וההמלצות המשובחות שלכם מרחוק, והחלטתי לקחת חלק :) מצאתי תמונה של להקה מהשבעים ואני פשוט לא מצליחה להיזכר מיהי (שמות זה לא הצד החזק שלי...). ברור לי כמובן שאחרי שתזהו אני אחשוב "בדיוק, ידעתי"

John Barleycorn

New member
ברוכה הבאה, קה"ל נכבדה

ספרי נא מנין ולאן, איפה היית ומה עשית, ומיהם אמני הרוק האהובים עלייך בנוסף לאנגלברט המפרדניק וקונספירציית חמאת הבוטנים. בעניין הלהקה, שלושים שנה, לכי תזכרי. אבל לא לדאוג לעולם, לעדר רעבל יגיע בהקדם ויפתור את התעלומה. ואז נגיד שנינו - Well, of course...

תודה ג'ק ../images/Emo13.gif

האמת, אני באה מעולם האייטיז המטורפ והאלקטרוני ( Tuxedomoon, Frank Tovey, Gary Numan ושות'). את שנות השבעים גיליתי בתהליך רטרואקטיבי משו- מבריאן פרי לרוקסי מיוזיק ומרוברט פלאנט ללד זפלין....(מה שגרם לי להעריך עוד יותר את המוזיקה שלהם, לפחות במקרה של רוברט...). יש כ"כ הרבה סגנונות והרכבים, ככה שאני בטוח אשכח משהו או מישהם, אבל בעקרון זה נע בין פינק פלויד, הדלתות ו-can עד לרוקסי מיוזיק וניק דרייק. אה, וכמובן אנגלברט
עוד לא יצא לי לשמוע משהו של חמאת הבוטנים - "שמה עוד לא היינו" :). בקשר ללהקה, לא דואגת רק מקווה שזה לא ייקח יותר מדי זמן...(יש פשוט התערבות ברקע..)

melancholy man

New member
התערבות זה מתחיל להיות מעניין

האמת, אני לא בטוח שאצליח לזהות את עצמי משנות השבעים, אבל אם תתני קצת יותר פרטים סביר שיהיה מי שיוכל לעזור. חוץ מזה, לאדער בטח עושה את הדרך מהמרכז לאילת, אז יקח לו זמן, אבל בטח במהלך הסופ"ש הוא יתן מבט ויזרוק את התשובה
(אין לחץ לאדער, באמת...)

אלו כנראה Flintlock

להקת בנים פופ-גלאם בריטית מומצאת. סולנה, מייק הולוויי, היה אמור להיות התשובה הבריטית לדייויד קאסידי. הם לא הצליחו. הלהקה התפרקה לאחר שחבריה ראו את הסקס פיסטולס בטלוויזיה, והבינו שזמנם עבר. ותודה לחפרפרותיי בממלכה המאוחדת, על המידע.

תודה גם לך ציףציף

אני מקווה שזו התשובה, למרות שאני לא רואה כ"כ דמיון בין 2 התמונות... בכל אופן, נחכה ונראה מה יש ללעדר לומר בעניין

LEATHER REBEL

New member
אני כמעט בטוח שאלה הם...

הלהקה ההולנדית OUTSIDERS. אין קשר ללהקה האמריקאית באותו שם. הלהקה היא משנות ה 60. לא, אין פה טעות, בהולנד מוזיקאים גידלו שיער עוד לפני שבבריטניה וארה"ב אפילו חשבו על זה. כל אלבומי הלהקה קיימים על CD. האמת? אין כל כך הרבה. אלה הם: OUTSIDERS (פלוס בונוסים) CQ (פלוס בונוסים) CQ SESSIONS (גרסאות שונות לשירי האלבום "ההוא" פלוס קטעים שלא יצאו לפני כן) SINGLES (כל צידי A ו B וגם שירי סולו של הסולן וואלי טאקס). STRANGE THINGS ARE HAPPENING (אוסף של צידי A ו B של הסינגלים, -ללא שירי סולו- של ואלי טאקס).

אתה בטוח?

הלהקה שבתמונה בראש השרשור נראית בריטית - ומשנות השבעים, לפי הבגדים והתספורות (זה לא אורך השער, אלא הפריזורה). בתמונה: וואלי טקס וחבריו, מהולנד.

LEATHER REBEL

New member
ההרכב של האאוטסידרס לא היה אותו דבר

כלומר אנשים באו והלכו, ותמונות יש הרבה יותר מאלה שניתן למצוא במנוע חיפוש. חוץ מזה, לא אמרתי שאני בטוח. אמרתי שאני -כמעט- בטוח. ככה זה מופיע על המסך שלי, בכל אופן.

LEATHER REBEL

New member
לי יש תמונות לא סרוקות

מתקופה מאוחרת שלהם. ושם רואים דמיון. הסינגלית המוקדמים יצאו ב RELAX והמאוחרים ב POLYDOR. אבל כפי שכבר אמרתי, אני לא לגמרי בטוח. וזה מופיע בהודעה הקודמת.

אוקיי, אז חשבתי שהתגובה שלי תהיה

"בדיוק, ידעתי", אבל היא די רחוקה מהאמת...אני עוד יותר מבולבלת
לטובת הנוגעים בדבר, מקווה שזו אכן התשובה :)

למעלה