../images/Emo15.gif../images/Emo56.gif

חברי פורום בנות גילמור השעה 15:04 והרי החדשות:
תמונה חדשה של קייקו אגנה. תמונה יפה ועם קטע קריאה (
).
לוח החודש של בנות גילמור- חודש פברואר (אם מעניין אתכם מה קורה בחו"ל).
תמונות של לורן גרהאם מעוד ראיון שהיה ב-31 בינואר.
ספוילרים, פה ולמטה. בקישור.
פריס לא מתקבלת להרוורד. רורי כן. מקס ולורליי מתנשקים. אבא של ג'ס יבקר באחד הפרקים בעונה השלישית. אלו כל החדשות להיום.

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אופסיק
בטעות קראתי ת'שורה הראשונה של הספויילר

לא נורא../images/Emo13.gif

זה ספויילר מספויילר (
) ביותר, אבל חפיף
פעם הבאה - יותר אנטרים בבקשה

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif

את יודעת, מהאינסטינקט זה יורד למטה!
לא נורא, מזל שראיתי רק את השורה הראשונה..

z O e i

New member
../images/Emo58.gif

באמת איך?... פריס עבדה כל החיים שלה בשביל זה... התנדבה ובלה.

../images/Emo15.gif../images/Emo56.gifהחדשות-4 בפברואר 2003.

ביפ, ביפ, ביפ, בייייייייייייייפ. חברי פורום בנות גילמור השעה 15:59 והרי החדשות: תלתתם תם תם תם תם תם תם (
, נסחפתי קצת..)
תמונות של סקוט פטרסון (לוק) מהריאיון שהיה לו ב-20 בינואר.
תסריט של סקוט פטרסון (לוק) מאותו הריאיון.
תסריט של לורן גרהאם מהתוכנית Late Late Show.
תמונות מסרט/תוכנית טלוויזיה שטיילור דוסי שיחק בה. (קישור למטה) ת'אטס אול פור טודיי.

../images/Emo15.gif../images/Emo56.gifהחדשות-5 בפברואר 2003.

היום, בלי הפתיחה הידועה.. זה כבר התחיל לעצבן אותי. רוצים לדעת מה השעה? תתקשרו ל:155 בטלפון.. תהיה שם כזאת אישה מעצבנת שתצעק לכם באוזן את השעה.. וואו אז כן..:
אני לא יודעת מתי זה היה בדיוק (או שזה היה כבר אבל יראו שוב עם תרגום) אבל למי שיש ערוץ E (דיגיטל) יוכל או ראה כבר את אלקסיס, מיילו ולורן מתראיינים ב"Rank". מי שהפסיד. תמונות פה- בלה.
ספויילרים. נמצאים פה- בלהה. ולמטה בתרגום אחרי כל החיפושיות בשביל שלא תצעקו עלי
עופו מפההההההההההה! כל אלה שלא רוצים לראות :] אז נתחיל
הפרק שעכשיו אני הולכת לתרגם אותו לעברית ישודר בארצות הברית ב-11 בפברואר.. יקראו לו Swan Song (Don't ask
) טוב אין לי כוח אז אני אעשה את זה ממש בקיצור.. לורליי נוסעת לניו יורד (אני חושבת) עם החבר החדש שלה עם החשש של להשאיר את ג'ס ואת רורי לבד.. ג'ס רב עם רורי. ג'ס משלים עם רורי. ריצ'רד ואמילי פוגשים את ג'ס. ללורליי ורורי יש את השיחה הראשונה על סקס. וציטוט:
Lorelai and Rory have a talk about sex. At the end of the talk, Rory admits that it's a possibility. She does tell Lorelai, "I'm s​

יוו חוצפה../images/Emo70.gif

אז הנה הציטוט שוב:
Lorelai and Rory have a talk about sex. At the end of the talk, Rory admits that it's a possibility. She does tell Lorelai, "I'm still the same Rory," however.

למעלה