../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif
בוקר טוב לכל המחנה לכל המחנה בוקר טוב תפילת שחרית בעוד 20 דק' בעוד 20 דק' תפילת שחירת ואני לא חוזר\ת על עצמי פעמיים פעמיים על עצמי אני לא חוזר\ת טוב יש פה שיר שהרכזה מחוז תמיד שר....נוותר על הרעיון... ונמשיך לסיפור שתמיד מספרים: יום אחד,דני,הלך למחנה עם חברים שלו.אני לא ידעתי את זה.אז הלכתי אליו.שנכנסתי לחדר שלו שמעתי בכי מתוף המגירה.פתחתי אותה ומה ראיתי שם?טלית...שאלתי אותה:"טלית טלית למה את בוכה?"והיא ענתה לי שהא בוכה בגלל שדני שכח אותה בבית... והמשפט שכולם אוןמרים בגלל שאפ'חד חלא טרח להמציא סוף לסיפור: את הסיפור הזה שמעתי מחבר\ה שלי ושהיא\הוא הגיע\ה לקטע הזה בדיוק באה הרכז\ת עם והוציאה אותנו מהשק"שים.אבל יש לזה מוסר השכל:"כל אלה ששכחו את הטליתות שלהם בבית,שיידעו כמה בוכה הטלית שלהם עכשיו..." ואז באה הרכזת באמת ומוציאה אותנו מהשק"שים....והיום אני מלאה בסיפורים קבלו עוד אחד: במסע זוכות אני ופוקי שלי(הטמגוצ'י האנושי שלי,המצאתי את זה בגלל שנמאס לנו מכל החברות שלנו עם הטמגוצ'י הקרצייתי שלהם והמצאנו אחד.ונתנתי לה שם.פוקי.ומאז אני קוראת לה פוקי.או בשם האמיתי שלה,ענבר.)ישנו בשק"שים עד חצי שעה לפני שבאו האוטובוסים.אנחנו תמיד ככה.ותמיד זה שתינו.ואז פתאום באה הרכזת וצעקה לי באוזן:"סניף טבעון לקקקקקקקקקקקקקום!!!" ואז"ענבררררררר(הקומונרית)הרכזת הזאת מצייייייייייקה לי"(ככה זה שמעירים אותי...)וענבר:"יאללה,רוני,צריך לקום."ואז אני צועקת לענתוש המדריכה שלי:"אחווווווווווווווווותיייייייי!נכון שאני יכולה להמשיך לישון?"והיא:"לא אחותיייי לאאא....יאללה,לקום."ואז אני פפונה נואשות לענברוש החניכה"פפפפפפפפפפפפוווווווווקקקקקקקקקקקקקקי!תגידי להם!"ואז היא באה לידי עם השק"ש ושתינו נשארות לישון ככה,על החול של חוף צמח,עד שמגיע האוטובוס.... חח.. מחנות זה הדבר הכי כיף בעוווווווווווווווווווולם!!!במיוחד שאתה עם אחלה עדהההה...(עדה 2444444444444444!) אני רוצה פסח!!!רוצה פסח!!!
סליחה שבילבלתי לכם את המוח....