beatels היי לכם, מישהו יודע איפה אפשר להוריד שירים של הביטלס ו/או לשמוע אותם? תודה : )
R roger New member 1/4/02 #1 ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif beatels../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif היי לכם, מישהו יודע איפה אפשר להוריד שירים של הביטלס ו/או לשמוע אותם? תודה : )
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif beatels../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif היי לכם, מישהו יודע איפה אפשר להוריד שירים של הביטלס ו/או לשמוע אותם? תודה : )
R roger New member 1/4/02 #4 יש לי דיסקים שלהם... אבל אני רוצה להוריד למחשב...ואגב זה לא בשבילי.. ועוד דבר אני בת!!!!!
N Negative Creep New member 1/4/02 #5 מה הקטע של אנשים? אז מתבלבלים. אז בטעות פניתי אליך בלשון זכר. אז מה??? מה העצבים??? אגב, יש תוכנות שמעתיקות מדיסקים לאם פי 3. אני ממליץ לך על CDEX
מה הקטע של אנשים? אז מתבלבלים. אז בטעות פניתי אליך בלשון זכר. אז מה??? מה העצבים??? אגב, יש תוכנות שמעתיקות מדיסקים לאם פי 3. אני ממליץ לך על CDEX
R roger New member 1/4/02 #7 סליחה שנשמעתי תוקפנית..../images/Emo24.gif שוב סליחה...ושיהיה לך חג שמח!