ממ.. קווין+?

Carmel Bublil

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifממ.. קווין+?

אפשר כמה שיותר פרטים על הלהקה הזאת?

Q+PR

Queen + Paul Rodgers בריאן מאי ורוג'ר טיילור התחברו עם פול רודג'רס [סולן פרי ובאד קומפני לשעבר] וביחד הם הוציאו אלבום [Return of the champions] ומופיעים בעולם עם שירים מהקריירה של קווין ושל פול רודג'רס.

khammel

New member
קווין+

לאחר מותו של פרדי המשיכו חברי הלהקה להופיע עם אמנים אורחים ולשחרר הקלטות מסחריות של שיתופי פעולה אלו. "קווין +" מתייחס לשיתופי הפעולה עם אלטון ג'ון ואחרים (יש אלבום אוסף) ובא לציין שאותם אמנים אינם חלק מהישות "קווין". ישות זו מתייחסת רק לחברי הלהקה המקוריים, נכון להיום. כפועל יוצא, השת"פ הנוכחי עם פול רודג'רס קרוי "קווין+פול רודג'רס" או QPR בקיצור. שאלת השאלות היא האם האלבום החדש שהם מקליטים עם פול יהיה אלבום של קווין או QPR... נחכה ונראה.

שאני רוצה להרוג את הסולן החדש!!!

סתם.. שיו.. אבל... קצת התבאסתי שמישהו החליף את מקומו של פרדי...

WhiteQueen

New member
הייתי בהופעה של Q+

וזה היה הדבר הכי קרוב לקווין שאפשר. קווין זה לא פרדי. קווין זה קווין. נכון, פרדי היה גורם מאד משפיע בקווין אבל הוא לא היה קווין. קווין היתה גם הקול המדהים של פרדי אבל קווין לא היתה קווין בלי הגיטרות האדירות של בריאן, הבס האיכותי ביותר של ג'ון והתיפוף המקסים של רוג'ר. בריאן, פרדי ורוג'ר התנסו בקריירות סולו וזה פשוט לא הצליח להם. לא היה להם את האיכות שהיתה לכל אחד מהם בתור קווין כלהקה ואישות. אני באופן אישי הכי אוהבת את בריאן, ולכן מאד התרגשתי להיות בהופעה חיה של Q+. זה שונה מכל מה שאפשר לחוות דרך אמצעים דיגיטליים אבל כמובן, פרדי וג'ון היו חסרים. בלעדיהם אין קווין. אם את אוהבת את פרדי ורק את פרדי כי לפי דעתך פרדי = קווין, אין לי עוד מה להגיד לך.

זה נכון שקווין + הרבה יותר טובים

מאלבומי הסולו של בריאן ושל רוג'ר. אבל פול רודג'רס באמת מבאס לפעמים... ועדיין, לראות אותם בלייב זה פשוט וואו... גם בלי פרדי

y o u a n d i

New member
../images/Emo45.gif ולא לדבר על בראיין שעשה המון,

חוץ מזה שקווין תמיד שיתפו פעולה. ן"שיר קווין" לפי מה שהבנתי ותתקני אותי אם אני טועה הגישה שלך היא שקווים הם פרדי ועוד כמה נגנים לא בולטים אז זה ממש לא נכון, תתקני אותי אם אני טועה. תודה.

shiratel

New member
מבחינתי קווין זה פרדי... זאת אומרת...

קווין+ הם קווין+, אבל הם לא קווין. כאילו, קווין זה פרדי רוג'ר בראיין וג'ון ביחד... אם חסר אחד זה לא קווין! מבחינתי אין קווין בלי פרדי, ואני לא מתביישת בזה... ואפחד לא חייב להסכים איתי.

יש בזה משהו...

ז"א, כן, קווין בלי פרדי הם Smile... יש להם שירים טובים, מתופף נפלא וגיטריסט ענק אבל הם לא קווין... אבל זה לא אותו הדבר, כי היה פרדי, ויש שירים מדהימים שהוא השאיר אחריו, ויש את רוח הלהקה והרוח של פרדי ששורצות מסביב, זה נכון שבריאן, רוג'ר וגם פול רודג'רס - אף אחד מהם לא מתקרב ליכולות הבימתיות של פרדי, אבל הם בהחלט מצליחים לשמר את רוח הלהקה ומבחינתם ההצגה חייבת להמשך. אני חושב שהדבר שהכי חסר לי בקווין + הוא דווקא ג'ון דיקון, או יותר נכון, השירים שלו...

ketas

New member
ולכן הם לא מופיעים בשם קווין

אלה בשם קווין+. ובכלל אם לדייק, קווין+-. אני אישית מסכימה עם גבי, רק לראות את בראין ורוג'ר היתה יכולה להיות אחת החוויות הבלתי נשכחות של חיי. לצערי, לא יצא לי. אף אחד לא מתיימר, מנסה, משתדל, או חושב להחליף את פרדי. ואני בטוחה שגם הבאסיסט של ההרכב, מי שזה לא יהיה, לא בא להופעה במחשבה "אני הולך לצאת ג'ון דיקון החדש". אין קווין בלי פרדי, כמו שאין בלי אף אחד אחר. אבל מה שמופיע עכשיו הוא לא קווין במבנה המקורי.

התיקון..=]]

ממש לא! אני מעריצה שרופה ביותר של רוג'ר ובריאן וכמובן של ג'ון!.. פשוט אני יותר קראתי על פרדי ולכן עליו עשיתי את השאלון..

לכל ה]ורום. בבקשה תקראו.

אין לי מושג למה, אבל יצא לי שם של אחת שאוהבת רק את פרדי. לא שזה רע אבל פשוט על כל משפט שני שאני אומרת אתם קוטלים אז רציתי להסביר את המציאות... אני אוהבת את כל הלהקה, באמת. וגם את פול שממשיך את הלהקה. (אגב, יש מצב לסיבוב הופעות בשיראל..?). אני מעריצה שרופה של ג'ון, בריאן ורוג'ר ולצערי היחידה בכיתה שלי שחושבת שהם חתיכים הורסים! מקווה שתפנימו כי זה קצת מעצבן לראות קטילה על כל הודעה שלי... שיר=]]

BQL

New member
תנשמי לרגע ../images/Emo13.gif תרגעי,

אף אחד לא רוצה להעליב אותך, לפגוע בך או לקטול אותך סתם בשביל הכיף, וגם אם את אוהבת רק את פרדי, לא נראה לי שיש למישהו בעייה עם זה. רק דבר אחד שכן מפריע מעט, זה שהרבה פעמים את מגיבה לא כל כך לעניין (למשל באשכול עם השאלה על הפסנתר בסוף השיר Man on a prowl) חוץ מזה שקיימות עוד דעות חוץ מאלה שאת מציגה...... אז ברוכה הבאה, (ואל תקחי את זה קשה כל כך, זה ממש לא שווה את זה)

=]] דיסק חדש של קווין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכם אולי זה נראה מוזר.. אבל אני רק בת 12 כך שזה הדיסק הראשון. חברה שלי קנתה לי אותו והביאה לי בהפסקה.. והיתה המומה מהצרחות אושר שהרצתי שם. זה דיסק עם שירים כאלה יפים! מצויר אותם כזה על העטיפה (יותר נכון צילום שלהם) בשורה. שיו-ג'ון, בריאן רוג'ר ופרדי כל כך חתיכים!=]] ותגידו. מישהו שמע על סיבוב הופעות של קווין+ בישראל??? הלוואי וכן..

ketas

New member
הממ קשה לי להאמין שזה the miracle

הוא לא היה סוחט תגובות של "שיו-ג'ון, בריאן רוג'ר ופרדי כל כך חתיכים!=]] " אני מהמרת על Greatest hits הראשון, או מקסימום Live killers

roi1231

New member
זאת שיר.. אח שלי החליף כינוי..שם הדיסק הוא..

greatest hits איזה שם מסובך..=]]

Great Pretender

New member
לא כ"כ מסובך.

איזה GREATEST HITS ? הראשון ? השני ? השלישי ? לפי התיאור שלך כנראה מדובר - או - בראשון, - או - בשני. אגב, לידע כללי - פירוש השם של האלבום הוא 'הלהיטים הגדולים', משהו כזה. וזה אלבום אוסף.

Great Pretender

New member
אוה, סבבי. P;

זה הראשון. אני הכי אוהבת את השיר CLTCL. וגם את GOFLB, זה שיר כ"כ חמוד ! והתאהבתי שוב בשיר PLAY THE GAME. =] ואיך אפשר לשכוח את SEVEN SEAS OF RYHE . . . ואת WATC ואת WWRY ! D: הווו. *משיכה באף*.

למעלה