ש - ש

dafi daf

New member
../images/Emo32.gifאני אנסה להסביר לך כאן

ואם את לא מבינה אז תגידי לי ואני אתן לך לינק להסבר... אז ככה תבחרי את המילה שאת רוצה להכחיל...נגיד ג'ס
אז לפני שאת כותבת את המילה הזאתי את לוחצת על האלט השמאלי ובזמן שאת לוחצת את עליו את מקישה 0 2 5 4{תקראי את המספרים מימין לשמאל-תקישי את זה במספרים שיש במין לא בשורת מספרים מעל האותיות} עכשיו מה שזה יוצר זה תו שקוף שאת לא רואה...אז את הולכת "קישורים בתוכן ההודעה" {לא כתובות אינטרנט נלוות!!!} וב"מחרוזת מתוך ההודעה" את עושה תו שקוף וכותבת ג'ס{לא כותבת קישור} והולכת לאחד מתחתיו וכותבת רק תו שקוף... *אני אסביר לך בקצרה עכשיו כשאת התו השקוף יסמל זה |-|* 1. כותבת את מה שאת רוצה לכתוב כשלפני את עושה תו שקוף *דוגמא* |-|ג'ס 2.הולכת למחרוזת מתוך ההודעה.וכותבת ב-1.|-|ג'ס כותבת ב-2. |-| בהצלחה! {את יכולה להתאמן בכך שאת כותבת ובודקת אם זה מכחיל על ידי "תצוגה מקדימה" למטה...}אני מזכירה לך שלא אמור להיות קו כחול למטה.האלט הוא האלט השמאלי והמספרים הם המספרים הימניים.

Nerade

New member
גמני רוצה לנסות!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

‏בלה בלה בלה ג'ינג'ר

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

אבל זה היה [URL='http://']כחול[/URL]!
זה באמת היה כחול!
אמנם עם קו, אבל זה היה כחול!

YaLdoNet 4 EveR

New member
גמני חשבתי שהיא השתנתה ../images/Emo12.gif

בעונה השניה היא הסנובית המתנשאת והמושלמת, ופתאום היא דמות קומית.. הזוי

gilmorefreak

New member
נצל"ש...../images/Emo58.gif עונה חמישית ../images/Emo7.gif

נו, לא ידעתי איפה לנצלש..בכל מקרה..אמממ..כן..כל ההערכה שרכשתי כלפי רורי בעונה הרביעית...נעלמה..לחלוטין! אמממ..מה הפרומו הזה אמור להביע? כאילו...לא!!!! באמת שציפיתי ממנה ליותר...
מה היא עושה??? הוא נשוי..והיא רבה עם לורליי..הרבה שינויים בעונה הבאה..זה בטוח.. אההה..ולורליי ולוק
, סקוט פטרסון[לוק] על אממ לוק ב random rants
קישור...[אין לי משהו יותר מקורי להגיד
]

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי שברגע שרורי הבינה בסוף הפרק האחרון שהיא בוגדת עם דין בלינדזי, היא תבין ותעזוב את זה, אבל, אבל... לא יודעת וגם המריבות עם לורליי... לא יודעת רורי השתנתה ב-180 מעלות ולגבי הקטע השני
אכן מגיע לו...

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif נכון!../images/Emo58.gif[../images/Emo35.gif]

כמה דוגמאות הוא נתן..זה ממש שיעשע אותי...
וכן, רורי, כבר אמרתי..אכזבה

morini77

New member
גוד בלס יו על הקישור של רנדום ראנטס

איזה חמודדדדדדדדד! "i have been making Hupas..." בונבון!

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif יא תודה

על הפרומו! האמת חשבתי שלורליי תהיה יותר פגועה ממה שהיא נראת... טוב כנראה בהשפעה של כל הפיקים... אבל זה נראה עונה ממש יפה בינתיים

hdmtq

New member
רגע, רגע, רגע, רגע...........

גם אני ממש הופתעתי שרורי בגדה בלינזסי עם דין אבל באמת לורלי לא יכולה להגיד לה מה לעשות כל הזמן....ולורלי גידלה יפה את רורי והיא לא "תתקלקל" רק בגלל זה. ולמה אין לכם אמון ברורי?! היאעשתה טעות אחת, ואם יורשה לי לכתוב עם הגבר שהיא אהבה. שאלה: בתקופה הזו היא נפרדה מג'ס?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif למעלה..ופה!

רורי לא בגדה בלינדסי..דין בגד בה..
ברור שלורליי לא יכולה להגיד לה מה לעשות כל הזמן..אבל איפה הראש של רורי? למה היא עושה שטויות? כאילו, היא לא יודעת שזאת טעות?? ואמממ..את ממש לא יודעת מה הולך אה? לפי השאלה אם היא נפרדה מג'ס בתקופה הזאת..ג'ס איז היסטורי! עזב, היה מניאק, שבר את ליבה..
אבל נו..היא התגברה עליו מזמן.. ולמה אין לנו אמון ברורי? את ראית מה היא אמרה ללורליי אחרי שהיא שכבה עם דין? שדין שלה, שהוא היה חבר שלה קודם [מה קשור????], שהוא הוריד את הטבעת..יופי שהוא הוריד את הטבעת באמת.. היא עשתה כל מיני שטויות בעונה הרביעית, היא כבר לא כל כך רורי המושלמת של פעם [את זה דווקא אהבתי..
] אבל היא פשוט עושה טעות..היא ממשיכה לנהל רומן עם גבר נשוי, וזה לא משנה שזה דין, שהוא לא אוהב את אישתו יותר ושהוא היה חבר שלה קודם..עכשיו הוא נשוי..וכל עוד הוא לא מתגרש, היא לא צריכה להיות איתו..דעתי לפחות! אהה..והיה אמון שרורי והיא אכן עשתה רק טעות אחת רצינית.אבל בפרומו רואים שהיא פשוט ממשיכה עם זה..זה כל מה שעצוב..

למעלה