ש - ש

נולה2

New member
שרי

השחקנית שמשחקת את שרי בעונה השלישית היא גם השחקנית ששיחקה אותה בעונה השנייה ?

furious girl

New member
שאלה קטנה שמטרידה אותי כבר כמה זמן

אממ בעצם זה 2 שאלות קטנות באחד הפרקים היה איזה מילה שלורליי המציאה שניקלשפריץ משהו כזה איך בדיוק הלכה המילה הזאת? אני לא בטוחה שאני זוכרת כ"כ טוב ובאיזה פרק זה היה?

morini77

New member
שאלה עלילתית

נכון בפרק 3x01 אז בסופו לורליי הולכת להשלים עם לוק. What THAT all about? אני לא זוכרת כלום מהעונה השניה (בערך) ואין לי כוח להתחיל לראות אותה מהתחלה למרות שיש לי אותה על המחשב. מישהו יכול להסביר לי על מה הם רבו ולמה?

dun16

New member
שאלה שמציקה לי....

מישהו יודע אם לאלקסיס בלדל... יש במציאות שיער חלק או גלי-מתולתל כזה והיא עושה פנים?! מי שיודע... תודה...!

Nerade

New member
אממ...

היא אמרה ללוק "גו טו הל" אחרי התאונה של ג'ס ורורי... ובכלל הם רבו.><

gilmorefreak

New member
מנצלשת..סורי..אני זוכרת..

אבל לא יודעת מאיזה פרק זה..
אממ..נו..פאנפיקים זה דבר טוב! אני מכורה
! אממ..לורליי ולוק, והאמת שזה ספוילר לאמצע עונה רביעית..אבל אווף, זה רק בקטע קטן
, טוב נו..זה ספוילרי לאמצע עונה רביעית..ראו הוזהרתם! אממ..זה ממש ממש משעשע..זה לורליי רושמת את לוק ל"הרווק" או איך שלא קוראים לזה..תוכנית המציאות הזאת..
זה פרק אחד, ארוך אבל משעשע...באנגלית קוראים לזה Luke Danes: Bachelor Extraordinaire וזהו..אתם מוזמנים לקרוא..אני אהבתי..
..כמובן

Loreleiִ

New member
"גם אני מנצלת שרשורים" ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש סקר חדש. :)

lorelai luke

New member
מנצל"שת גם חיחיחי

מצאתי אתר misspatty.com באינטרנט... הוא בעיקרון מסביר על מלונות או משהו כזה... לא הכי מעניין אבל פשוט נזכרתי בפרק שפריס, לואיז, מדליין, טריסטון ועוד אחד באו לסטארס הלו (לא יודעת אם כותבים ככה) כדי לעשות חזרות להצגה שלהם ופריס אמרה שהיא מצאה באינרטנט misspatty.com אז חיפשצי ומצאתי

dafi daf

New member
למדתי איך מכחילים!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

תהיו גאים בי!!!! {גאים בך דפנה!
*או האם אני צריכה להגיד גאות?*} אז כדי להשוויץ את יכולותי...
‏שלום רב!
וואהו! שמחה וששון!
{למה אין סמיילי מריע???} |מריע| אני יודעת שזה דפוק לנצל"ש בשביל זה אבל... אני יודעת להכחיל! סגדו לי! אני המשיח!{-אני באמת המשיח!
-} וסתם כדי להשוויץ עוד יותר אני מתוחכמת ואשים רקע!
נכון אתן גאות???
ועכשיו סתם סמיילים כי שלוש בבוקר{ודקה} ובא לי
:
לילה טוף אנשות

dafi daf

New member
ה*צונזר* הזה לא הכחיל!../images/Emo46.gifמנסה שוב

תהיו גאים בי!!!! {גאים בך דפנה!
*או האם אני צריכה להגיד גאות?*} אז כדי להשוויץ את יכולותי...
[URL='http://']שלום רב[/URL]
וואהו! שמחה וששון!
{למה אין סמיילי מריע???} |מריע| אני יודעת שזה דפוק לנצל"ש בשביל זה אבל... אני יודעת להכחיל! סגדו לי! אני המשיח!{-אני באמת המשיח!
-} נכון אתן גאות???
ועכשיו סתם סמיילים כי שלוש בבוקר{ודקה} ובא לי
:
לילה טוף אנשות

dafi daf

New member
‏הכחיל!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif עכשיו בסגול!

ג'ס שולט! אני יודעת שלא יצא בדיוק אבל לא נורא!!! אווו ג'ס בסגול...כמה שקסי er=0 src=../images/Emo9.gif>

למעלה