ש - ש - ש

YaLdoNet 4 EveR

New member
כי כל מי שאני מכירה מבאר טוביה מתחי

מתחיל ללמוד מחר.. או התחיל כבר מוזר מאוד

Nerade

New member
שאאאאאאאאאאאלום!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חזרתי לפני כמה זמן מאילת. היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף
וראיתי בנות גילמור כמובן!^_^ אפילו נסיתי לראות את פרק 409 בלפטופ של אבא, אבל משום מה הרמקולים לא עבדו כל כך טוב, אז הבנתי רק חצי מהדברים.

Nerade

New member
גמני משמ שמחה עכשיו!../images/Emo9.gif

אוקיי, עכשיו קראתי שטראוויס (הלהקה האהובה עלי.
) מוציאה (*איייייייייייייייק!^_^^_^*) *לוקחת נשימה עמוקה* : דיסק עם כל הסינגלים שלהם, DVD עם כל הקליפים ועוד כל מיני תוספות (למשל: את החלק האחרון של ההקלטות לאלבום הראשון [מ-1996/1997!]), סינגל שיוצא ב-18 לאוקטובר, ואלבום חדש שיצא ב-2005.
אני מקווה שלא שכחתי משהו.
ייאיייייייייייייייייייייי!^___________^^____________^

gilmorefreak

New member
חנוכה? המון זמן, סוכות אני כנראה

טסה, אווף, אני רוצה לפגוש אתכן..

אמממ...../images/Emo54.gif

לא יודעת. אבל מה שכן, אם בסוכות אז אני לא בטוחה, אבל אני חושבת שאני אוכל רק בחצי הראשון. כי ב-6.10 אני טסה למשלחת לפולין. ובחנוכה? אלוהים גדול. אין לי מושג. אה אולי זה גם תלוי בבגרויות שיהיו לי...מי יודע?

Velma Kelly

New member
וואי סוכות עמוס../images/Emo70.gif

גם יומהולדת וגם טסה לללונדון.. ואולי אם הטיסה תצא בזמן נכון אז הופעה של משינה בקיסריה

Sweet Misery

New member
איך רואים שאני משועממת.

ישבתי חצי שעה מול "החוליה החלשה" רק בשביל לבדוק אם אח של חבר שלי לשעבר עדיין עובד בשבילם. (אה, והוא כן.)

Sweet Misery

New member
געעע. זה לא אמור להיות פה.

אופירע/שימרע, תשרשרו את זה לשרשור שבת בבקשה.

Sweet Misery

New member
אני לא סובלת שאומרים לי את זה.

זה לא קשור. הוא לא חלק מהחיים שלי, היה לי חבר אחר בחופש. סתם הסתקרנתי לדעת, מה, אסור?

אה, בסדר. זה מותר :) ../images/Emo54.gif

אבל פשוט חשבתי שהתכוונת במובן שאת כן עדיין בקטע שלו. אבל אם לא, אז סבבה.
וחוצמזה, היה לך חבר בחופש!? כבר?! איך לעזאזל השגת עוד אחד?!

YaLdoNet 4 EveR

New member
*חיבוק גדול*

אני מבינה אותך לחלוטין.. מותר להיות אובססיבית, זה לגיטימי!

PURPLE CHICKEN

New member
מחרררררררררר!../images/Emo2.gif

אני כ"כ לא מוכנה נפשית, בא לי למות.
בעצם לא בא לי למות, אבל בא לי שיהיה עוד חופש. ^________^ זה ממש לא בסדר, לא היה לי בכלל חופש! ולא אכפת לי שזה היה חופש מדהים וכיפי ממשששששששש, כי.. כי.. זה לא היה חופש אפילו!
היו לי איזה שבועיים בקושי בתחילת החופש, ואז שבוע בסוף החופש. זה ממש לא בסדר.
ואני הכי לא רוצה בעולם לחזור לבי"ס!
את רוב האנשים שאני אוהבת ראיתי בחופש, וחוצמזה לשומדבר אחר עוד לא הספקתי להתגעגע. באמת! ואפילו הקטע הכיף של לקנות מחברות וכלי כתיבה וזה.. אפילו זה נגמר מהר מהצפוי! ושכחתי הכל בצרפתית והכל במתמטיקה, ואני לא רוצה ללמוד! אני אשאר בורה לנצח.
ובלי קשר, אני ממש מפחדת מההדרכה, כי רב הסיכויים שהחניכות שקיבלתי לא יבואו, כי הן מבי"ס מנודה כזה שבאים אליו ילדים מכל ת"א, ואז לא תהיה לי קבוצה ואני אהיה מסכנה ומבואסת ואדריך בזוג עם מישהו שלא בא לי להדריך איתו!
ואם לא יהיו לי חניכות אני אשנא את המדריכים שלי שנתנו לי את הקבוצה הזאת, כי זה לא פייר שבגלל שהם "סומכים עליי שאני אביא אותן" אני אדפק.
אבל בעיקר, לא בא לי לחזור לבי"ס. וזהו. ^____________^ זאת פינת הקיטור להיום, ניפגש מחר.

YaLdoNet 4 EveR

New member
*עוד חיבוק גדול*

ההדרכה קשה נורא בהתחלה.. וסביר להניח שאכן תצטרכי לגרום לחניכות שלך לבוא. אז תהיי חזקה ועם מי שלא תדריכי - אתם כבר תסתדרו
ולגבי זה שלא היה לך חופש - שתקי.

Nerade

New member
גמני לא רוצה!../images/Emo7.gif

זה כל כך עצווווווווווב!
וזה לא מתאים!
עוד חודש היה בסדר גמור מצדי.^^

למעלה