להתלונן זה טוב ../images/Emo11.gif
לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה.. חוץ מהעובדה שאני טיפה יותר אופטימית כי ת'אנק גודדדד שנה אחרונה עכשיו. היה חופש מעולה. רק שהוא יותר נראה כמו שבועיים מאשר כמעט השלושה חודשים שזה היה באמת. וזה רע.
כנ"ל לא מאמינה שהוא נגמר דמטטטטט!
כתה י"א אכן חרא. אין אפשרות להכחיש.. האמת זה לא כזה נורא בהתחלה. לא הייתי בכ"כ הרבה שעות (עצה ללומדי ביולוגיה: "היה פגישה של הביוטופ". זה עובד!
), ואין בכלל כזה הרבה מבחנים. החרא מתחיל אחרי פסח.. אוי אוי.
(פאק! רק המחשבה על כל הבגרויות האלה.. לא חושבת שאני מסוגלת שוב. רצינית, חשבתי שאני אהרוג את עצמי לפני שזה הכל יגמר...) אוקיי, הגעתי למסקנה. הם כולם זונות, הבי"ס האלה.
הם הופכים אותנו לכ"כ חסרי חיים, עם כל המבחנים שלהם, וכמה שעות אנחנו צריכים להתקע בבי"ס! 3 פעמים בשבוע חזרתי שנה שעברה ב-4 הביתה.
מה זה?!
(התקף הזעם הסתיים *לוקחת נשימה עמוקה*.. ממשיכה

תתעודדו מהעובדה ש.. למען האמת הבגרות בהיסטוריה אחרי שכבר עושים אחת זה הרבה יותר קל. וזה גם השנה האחרונה של היסטוריה! (אלא אם כן הולך לכם חרא בבגרות..
). מתמטיקה הבגרות
קל לאללה, ו.. לא יכולה לחשוב על עוד דברים חיוביים. בי"ס חרא, ואני מניחה שכולנו מסכימים על זה.
העבודות שלהם לחופש.. גם כן - לא יכולה לקלוט את זה. אנחנו קורעים את התחת שנה שלמה, ואז גם מהמעט חופש שהם נותנים לנו אי אפשר להנות בגלל זה! אפילו אם אתה עוד לא מתחיל את כל אלה זה יושב לך על המוח שלא עשית, והרגשות אשם פשוט.. שם באופן קבוע. לפחות אצלי. שני מבחנים ענקיים על השבוע הראשון - לא התחלתי ללמוד אליהם. כלום. חישבתיף בבמוצע אני אצטרך לקרוא איזה
3000 עמודים שך שעמום טוטאלי! איך?!
איך?!
. העבודות האלה במתמטיקה בכלל חרא. שנה שעברה לא היה לי כוח לזה, התחלתי יום לפני, הייתי בטוחה שאני אספיק. אבל.. אממ..
לא ממש. כל הלילה אני וחברה שלי עבדנו על זה. עד השניה שהיינו צריכות לצאת להסעה. לא סיימתי אפילו חצי..
ואז בבוחן שהיה על זה קיבלתי 0, מוכשרת שכמוני.. אבל, אני עדיין חיה. ציון סופי שלי היה 100, הכל טוב ויפה. מסקנה: לא לנסות להרוס חופש עם עבודות של בי"ס. מספיקים בזמן שחרא כבר בכל מקרה, ואם לא אז.. לא
אוקיי, זה היה קצת ארוך ואני מתפלאת אם משהו התמיד לקרוא.. אני מתחילה להכנס לדכאון שנגמר החופש, ו.. יש לי בחילה רצינית.
אל תשתו אלכוהול! לעולם!
. אני מתכננת להתחיל להיות קצת יותר פעילה כאן כי.. בחופש היתי עסוקה לי, עכשיו עם בי"ס אני אהיה בדכאון עמוק בערך 17 שעות ביממה וכאן יהיה אחת הנחמות היחידות בעולם ברגעים קשים אלה
. ובנימת סיום אופטימית זו - Peace Out!