ש - ש - ש

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo15.gif ש - ש - ש ../images/Emo15.gif../images/Emo124.gif

שרשור שבת שלום
עוף צלוי הישר בשבילכן.. כי בא לנו לפנק אתכן..
HAVE FUN GO MAD ורק אני בתור התחלה אגיד שאני ממש שמחה היום

gilmorefreak

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

תנו לי להתבכיין קצת? אם כבר יש
אז ננצל את זה.. חוזרים ללימודים!!!
ויש לי עבודה בהיסטוריה שלא התחלתי..ובביולוגיה- להגיש ביום הראשון [טיוטה של ביוטופ] ואני בחיים לא אספיק..ובביוטכנולוגיה שאני לא ממש מתכוונת לעשות..
ואני צריכה לסדר את כל החדר מחדש ולקנות ריהוט..כי אחותי עברה דירה והריהוט שבחדר שלי היה פעם שלה..ואני צריכה לצבוע את החדר ואני לא אספיק הכל עד יום רביעי..
לא רוצה לחזור ללמוד..עוד שבוע חופש לא יזיק..!!
אז כן..די עם התבכיינות.. מחר אני נפגשת עם כל החברות שלי שבקושי ראיתי החופש, וגם עם אלה שראיתי כל הזמן..ואנחנו אוכלות ארוחת בוקר בבית קפה בסביבה..ויהייה כיף..נתעדכן בעיקר במה שעשינו כל החופש [אצלי זה קצר- ישבתי מול המחשב..
] וזהו..יאא איף התגעגעתי..
ועוד דבר טוב/רע/לא יודעת..התפרסמו ציוני בגרות- רע, אני לא יודעת אותם- טוב, כי איבדתי את הסיסמא שבציפר נתן לי לבדוק באינטרנט- רע, איילת מבולגנת מאוד- רע!!!
וזהו..עם קראתם, סורי על השיעמום..היה נחמד לחלוק!

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוקה גמני רוצה..

דבר ראשון - משתתפת בצערך.
ועכשיו גמני רוצה להתבכיין. טוב אז זה היה חופש ממששששש מצויין ובריא. ואני לא מאמינה שהוא נגמר
וכיתה י"א זה הכיתה הכי קשה שיש ואנלא מאמינה שאני צריכה לעבור עוד בגרות בהיסטוריה *יורה לעצמי בראש*. חוצמזה שיש עוד 3(!!) ימים וזהו ואז חוזרים, ולי נשאר לקרוא עוד 3 ספרים, אחד בעברית ושניים באנגלית, ולעשות עליהם בוק-ריפורט.. אין לי מושג בעולם איך אני אעשה את זה, בעיקר כשעוד יש לי את כללל התרגילים בגיאומטריה שאני ממש מפחדת להתקרב אליהם כי גאומטריה זה קשה (
) ואוף אני באמת מתאבלת על החופש.
וגם אני עוד לא יודעת את הציונים של הבגרויות (וכמה שאני דוחה את הקץ זה רק גרוע יותר..) והרכזת שכבה המטונפת נתנה רק לכיתות שהיא מלמדת את "הקוד הסודי" (מה זה פה, הכספת?!) ואני עכשיו ממש בקריזה כי זה אפלייה >_< והחופש הזה נחמד. אני לא רוצה לחזור.
זהו ^_^

Nerade

New member
היא נתנה להם אותם?!?!../images/Emo2.gif

קיבינימט! ^%*&^%#*#*#*#*^#&@*$@@ גמני רוצה!

Nerade

New member
לכל מי ש...

לא מוצא את הסיסמה/לא נתנו לו את הסיסמה/מה שזה לא יהיה - היכונו! תתקשרו ל: 08-6260247 או 1212737737 תחכו עד שהמשיבון יגיד לכם לכתוב את תעודת הזהות שלכם דרך מספרי הטלפון. אח"כ יש מוזיקה, אל להתייאש! הם עונים בסוף. אהה, אחרי המוזיקה יש גם צלצולי טלפון, תחכו. ואז הם שואלים אתכם כל מיני שאלות כדי לאמת נתונים... אז תכינו מראש את תעודת הזהות שלכם ואת תעודת הזהות של אמא או של אבא. תהנו לכם!^_^

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif פינת הסגידה לכרמל ../images/Emo41.gif

את כז-א-ת מלכהההההההההההה
*סוגדת**סוגדת**סוגדת* קיבלתי ציונים!! ^_^ לשון: 88 (ציון סופי: 90) היסטוריה נחותה (כללית): 86 (ציון סופי: 85 נדמה לי) היסטוריה מורחב: 84 (ציון סופי 83) ^_______________________________________^

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

אממ... את האמת? חברה שלי נתנה לי את הטלפונים.>_______<*__________* *בורחת* אואואואו שלי!^_^^_^ לשון: 94 (ציון סופי: 93) היסטוריה: 95 (ציון סופי: 92.5 אלא אם כן מעגלים את זה ואז זה 93) ^________________________________________^

Kill Bernard

New member
להתלונן זה טוב ../images/Emo11.gif

לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה.. חוץ מהעובדה שאני טיפה יותר אופטימית כי ת'אנק גודדדד שנה אחרונה עכשיו. היה חופש מעולה. רק שהוא יותר נראה כמו שבועיים מאשר כמעט השלושה חודשים שזה היה באמת. וזה רע.
כנ"ל לא מאמינה שהוא נגמר דמטטטטט!
כתה י"א אכן חרא. אין אפשרות להכחיש.. האמת זה לא כזה נורא בהתחלה. לא הייתי בכ"כ הרבה שעות (עצה ללומדי ביולוגיה: "היה פגישה של הביוטופ". זה עובד!
), ואין בכלל כזה הרבה מבחנים. החרא מתחיל אחרי פסח.. אוי אוי.
(פאק! רק המחשבה על כל הבגרויות האלה.. לא חושבת שאני מסוגלת שוב. רצינית, חשבתי שאני אהרוג את עצמי לפני שזה הכל יגמר...) אוקיי, הגעתי למסקנה. הם כולם זונות, הבי"ס האלה.
הם הופכים אותנו לכ"כ חסרי חיים, עם כל המבחנים שלהם, וכמה שעות אנחנו צריכים להתקע בבי"ס! 3 פעמים בשבוע חזרתי שנה שעברה ב-4 הביתה. מה זה?!
(התקף הזעם הסתיים *לוקחת נשימה עמוקה*.. ממשיכה:) תתעודדו מהעובדה ש.. למען האמת הבגרות בהיסטוריה אחרי שכבר עושים אחת זה הרבה יותר קל. וזה גם השנה האחרונה של היסטוריה! (אלא אם כן הולך לכם חרא בבגרות..
). מתמטיקה הבגרות קל לאללה, ו.. לא יכולה לחשוב על עוד דברים חיוביים. בי"ס חרא, ואני מניחה שכולנו מסכימים על זה.
העבודות שלהם לחופש.. גם כן - לא יכולה לקלוט את זה. אנחנו קורעים את התחת שנה שלמה, ואז גם מהמעט חופש שהם נותנים לנו אי אפשר להנות בגלל זה! אפילו אם אתה עוד לא מתחיל את כל אלה זה יושב לך על המוח שלא עשית, והרגשות אשם פשוט.. שם באופן קבוע. לפחות אצלי. שני מבחנים ענקיים על השבוע הראשון - לא התחלתי ללמוד אליהם. כלום. חישבתיף בבמוצע אני אצטרך לקרוא איזה 3000 עמודים שך שעמום טוטאלי! איך?! איך?!
. העבודות האלה במתמטיקה בכלל חרא. שנה שעברה לא היה לי כוח לזה, התחלתי יום לפני, הייתי בטוחה שאני אספיק. אבל.. אממ.. לא ממש. כל הלילה אני וחברה שלי עבדנו על זה. עד השניה שהיינו צריכות לצאת להסעה. לא סיימתי אפילו חצי..
ואז בבוחן שהיה על זה קיבלתי 0, מוכשרת שכמוני.. אבל, אני עדיין חיה. ציון סופי שלי היה 100, הכל טוב ויפה. מסקנה: לא לנסות להרוס חופש עם עבודות של בי"ס. מספיקים בזמן שחרא כבר בכל מקרה, ואם לא אז.. לא
אוקיי, זה היה קצת ארוך ואני מתפלאת אם משהו התמיד לקרוא.. אני מתחילה להכנס לדכאון שנגמר החופש, ו.. יש לי בחילה רצינית. אל תשתו אלכוהול! לעולם!
. אני מתכננת להתחיל להיות קצת יותר פעילה כאן כי.. בחופש היתי עסוקה לי, עכשיו עם בי"ס אני אהיה בדכאון עמוק בערך 17 שעות ביממה וכאן יהיה אחת הנחמות היחידות בעולם ברגעים קשים אלה
. ובנימת סיום אופטימית זו - Peace Out!

YaLdoNet 4 EveR

New member
ההודעה שלך היתה אמור לעודד? ../images/Emo7.gif

כי זה ממש לא ^_^; ביצפר = חוסר חיים אנחנו צריכים להודות בזה וזהו -_-

gilmorefreak

New member
קראתי הכל..לא מעודד בכלל..

היסטוריה..בגרות חורף מזורגגת..אני פשוט לא יודעת איך אני אעמוד בזה!!!!
יותר מדי מקצועות בשנה אחת... מתמטיקה..הבגרות אכן הייתה קלה..כל השנה לא! קריעת תחת רצינית...5 יחידות כן? אין לי כוח לשיעורים בביוטכנולוגיה..והאמת שגם אין לי ממש מתי לעשות אותם! את העבודה בהיסטוריה גיליתי שכבר נתנו לנו לפסח..פוסטמות
בכל מקרה..אממ..אני וחברה שלי עשינו אותה בזלזול רב [המורה לא קראה את העבודה גם ככה, וידענו את זה!] ועכשיו אנחנו צריכות אותה בכתב יד..
ולא בזלזול..אז רק להעתיק מחדש..
ואממ..אוווף..לא רוצה..רוצה חופש! אני לא אמורה ללמוד שישי!!! שנתיים אני מחכה ל-לא ללמוד שישי!!! תמיד אני נדפקת!!!
אוווווווווווף אההה..וכנראה שכל השבוע השעות שלי ינועו בין ללסיים בשלוש לחמש..יאיי, כמה כיף לי!!! [אני לא צריכה להבהיר שזה נאמר בציניות, כן?] אווף, טוב אני צריכה להפסיק להתבכיין..יהייה טוב!

כיתה י"א זה לא הכיתה הכי ../images/Emo54.gif

קשה שיש... לפחות לא לכם. לי כן, כי אני בכיתה מדעית מעצבנת ואני עושה כמעט את כל הבגרויות השנה...אבל אתם עושים הכל כמעט ב-י"ב, לא?

Sweet Misery

New member
גם אני לא מוצאת את השם והסיסמא. ../images/Emo10.gif

בואו נתנחם יחדיו.

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יודעת למה, אבל ההודעה הזאת ממש הצחיקה אותי.
תתחדשי, ואת צודקת. *בורחת*

dafi daf

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום! ותגדיו תודה שאתן

לא צריכות לחזור לבית ספר מחר... כן,כן...זה מחר
ועדיין לא השלמתי עם זה...
אבל לפחות בין יום כיפור וסוכות יעשו לנו גשר שה יותר טוב{כרגע אני לאחובת שזה יותר טוב אבל בכללי זה כן} קיצר,תנצלו את השלושה ימים שנשארו לכן!!!

למעלה