שרשור ציורים

ailag

New member
../images/Emo15.gifשרשור ציורים

כאן המקום להעלות ציורים שלכם וקומיקס שיצרתם, על מנת לקבל חוות דעת וביקורת בונה. כאן גם המקום לתת ביקורת בונה, למרבה ההפתעה. והפעם, לכבוד תחילת החורף, בואו נעשה איזו תמה של סווטשירטים וגשם, סיטואציות חורפיות / סתוויות מעניינות. הולך? נ.ב. אנשים שמעלים קומיקסי רשת (בימו, פקפקה וכדו') - אתם מוזמנים להמשיך להעלות אותם בשרשור נפרד כי בינתיים זה הגיוני יותר. לדעתי לפחות.

mulon1984

New member
אנצל את השירשור

(ואוכיח שאני לא קורא הודעות של אחרים) מצורפת תמונה פיצפונת של הטפט החדש של בימו שהוא ציור לכל דבר, תכל'ס, ואתם מוזמנים להיכנס לאתר שם תוכלו גם להוריד אותו בכל רזולוצייה שתרצו.

fogen

New member
הגולגלות מזכירות לי את אי הקופים

במשחק השלישי היה איזה גולגולת שדיברה והייתה גולגולת מרושעת והגולגלות שם מזכירות לי אותה (קח את זה כמחמאה כי אני אהבתי את האומנות באי הקופים 3)

chatenoire

New member
צבעוניות

הי מולי, הרעיון של הוולפייפר סבבה והעיצוב נחמד, אבל לטעמי האישי, מה שאולי עובד בוובקומיקס לאו דוקא עובד כפינאפ שצריך למלא לאנשים את המסך ולשבת טוב בעין. בתור התחלה, פלטת הצבעים קצת all over the place, אפילו שבסך הכל השתמשת במעט מאוד צבעים שונים. הוספתי שכבת color באטימות נמוכה כדי לתת לכל הצבעים איזשהו איחוד. אני בחרתי בסגלגל, אבל אפשר לשחק עם ה-hue עד שמוצאים את הגוון שמתאים לאוירה שאתה רוצה להעביר. מבחינת פוקוס, יש כאן קצת בעייתיות. מצד אחד אני מניחה שאתה רוצה שהעיניים של הצופה ילכו ישר אל הבחור, אבל מצד שני יש את ערמת הגולגלות הבהירה הזו שמושכת תשומת לב ראשונה ונותנת לעיניים לנדוד לכיוון הפנים שלו רק אחר כך. הוספתי קצת נגיעות אור באזור החיבור בינו לבין הרקע, גם כדי להפריד אותו קצת מהרקע וגם כדי שהאזורים בהם אתה רוצה שהצופה יתמקד יהיו האזורים הבהירים ביותר בציור. אני יודעת שהסגנון של BMO הוא cell shading פשוט יחסית, אבל לדעתי בציור כזה כדאי לקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות לצופה קצת יותר נעים בעין. דבר אחרון הוא הכתובת של BMO, שאני בטוחה שאפשר לעשות אותה קצת פחות בולטת ועדיין שאי אפשר יהיה לפספס אותה.

mulon1984

New member
היי אביב!

אני לא תיימר ואגיד שאני יודע לצבוע. אני יודע כמה עקרונות, אבל בעיקרון אני עדיין תלמיד מתחיל ולומד מיום ליום ומטעות לטעות. הצבע שנתת לטפט משתמש באלמנטים שלא קיימים בקומיקס עצמו, כמו: הצללה, לדוגמה, ואני מאמין שאם זה לא נעשה היטב, אז זה פשוט הורס. אז החלטתי לוותר מראש על צביעה מהממת, והלכתי על הסגנון שנהוג בקומיקס עצמו (צביעה שטוחה עם טאצ'ים של מברשות). הבעיה עם הדמויות האלה היא שהן מבוססות על האימויים ימ"ש. מה שאומר שרובם לובשים בגדים שחורים, מה שמאוד מקשה בבחירת רקעים ובהבלטה של הדמויות. במסגרת האופי האפל של הטפט הייתי חייב לעשות גם את הרקע כהה, מה שגרם בסופו של דבר לזה שיעל קצת הלך לאיבוד בתוך הרקע. אבל זאת בעיה שאני אמצא לה פיתרון עם הזמן, או עד שהצביעה תקבל גם הצללה. ולמרות שאני מסכים עם הרעיון הכללי, לא אהבתי את העניין של שכבת הצבע :/ תהי בטוחה שאני איישם את כל העצות שהבאת לטפט הבא (ובקומיקס בכלל). אומנם אין לי הצללות, אבל אני אבנה את התמונה ככה שמקרים כגון אלו לא יקרו שנית. ולגבי הכתובת: לעשות אותה פחות בולטת? השתגעת?

ailag

New member
בקשר לצביעה לעומת הקומיקס עצמו

גם קאברים של קומיקס הם הרבה מאוד פעמים עם אמנות שונה מהבפנוכו. זה ההבדל בין הקומיקס לאמנות שסובבת אותו - הקומיקס צריך להעביר התרחשות, רעיון, אירוע - בעוד הקאבר או הרקע מעביר תמונה קפואה ומתמקד בויזואליות שלה וזהו. בערך. (כלומר אפשר לעשות רקע פחות יפה ויותר "אקשן-י" אבל זה לא רלוונטי לנו כרגע)

apathic

New member
עיצוב דמות, בערך... שיהיה

זאת סקיצה בעט שצבעתי בפוטושופ (די חפיף כפי שאפשר לראות). אני עדיין עובד על הדמות הזאת והיא כבר עברה איזה גלגול או שניים מאז הסקיצה הזאת. ויתרתי על הקווים שעל הגוף, למשל. הדמות הזאת משתתפת בקומיקס שאני עובד עליו בימים אלה, קומיקס שהולך להיות די ארוך כנראה. עדיף שאני לא אתן פרטים בינתיים. נראה איך זה מתפתח. (אני מקווה שהתמונה עלתה. אני שונא כשזה לא עובד לי...)

apathic

New member
עשיתי משהו

סרקתי את הקשקוש הזה וצבעתי אותו בפוטושופ סתם כדי לראות מה יקרה. היה לי משעמם... זה במקור בעיפרון - אני משער שאפשר לראות את זה. אם לא - אז הנה, אמרתי, עכשיו כולם יודעים. (המספרים למעלה זה התאריך). אין לי מושג למה ציירתי את זה מלכתחילה, אז אל תשאלו אותי מה קורה שם.

giri

New member
איור נהדר

אפשר לבקש שתספרי קצת על הטכניקה? הטקסטורות של העור מאד מעניינות אותי.

chatenoire

New member
תודה

הטקסטורה של העור היא נסיון עלוב לעבוד לפי שיטות של אמנים שבאמת יודעים להשתמש במברשות. בקובץ נפרד קשקשתי כמה קווי שתי וערב, יצרתי מהם מברשת (Define Brush Preset), ושיחקתי עם ההגדרות שלה בתפריט ה-Brush Presets, בעיקר פיזור (scatter). אחרי זה עברתי עם המברשת על רוב העור שלו (לקח כמה נסיונות וחזרה לתפריט המברשות כדי להגיע לפיזור המתאים) בשכבה נפרדת במצב Multiply כדי ליצור את החלק המוצלל של הקמטים. מחקתי, סידרתי, ארגנתי את השכבה הזו עד שנראתה לי טקסטורה הגיונית ובמיקומים הגיוניים, ואז שכפלתי אותה, שיניתי למצב Screen והזזתי כמה פיקסלים בשביל ליצור את החלק המואר של הקמטים (thus creating מראה תלת מימדי שכזה). בסוף זה משחק עם פיקסל אחד לכאן או לשם ושינויי שקיפות של כל אחת מהשכבות.

marv

New member
הזכרת לי את אחד הדפים שעשיתי לטנטופוביה 4

לפני כמה ימים... בנתיים יש לי רק אינק להראות...

mulon1984

New member
נראה טוב גברבר!

רק דחוף תשקיע בפרטים של הבניינים האלה, אחרת אני שובר לך את הwacom העתיק שלך

למעלה