שלום אנשים !!!

™baMba

New member
א-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif רעה..../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

אני שולחת לך מסרים ואת לא עונה
אני התגעגעתי... ייצור קטן ואנוכי שכמותך...
ואם במקרה לא קיבלת את המסנג´רים... - חסה
ושאלה שמומלץ שתעני לי עלייה במסנג´ר... אחרת שתינו נסקלות למוות *למי הצבעת?!* התגעגעתי קוצ´ית

../images/Emo15.gifיש לי תירוצים !!!

טלוווווששש !!! התגעגעתי !!! אוקיי נסחפתי עם הדביקות... בקיצור, המחשב היה מקולקל שבועיים רק היום המחשב שלי חזר מתיקון !!! מסנג´ר - יהיה ביום חמישי, שסוף סוף יבוא הטכנאי של ערוצי זהב לסדר את האינטרנט המהיר !!! אה, שכחתי משהו ... איפה בת אל ?!???!?!? ביי...

960milibarNOW

New member
סקיוריטי, קחו את מפרת החוק מכאן.

פושעת שכמותך. לא לבוא לבקר כ"כ הרבה זמן? לתת לנו להתגעגע להודעותיך הכתובות בכתב ידך הענוג?
להזניח את קרפדך הנאמן? לא יפה. תבואי כל יום.

../images/Emo15.gifקרפדוששש...

המחשב היה מקולקל שבועיים !!! רק עכשיו החזרתי אותו מתיקון... ותקרא את החתימה החדשה ותבין הכל (* פרסומת* שששש...* ) אה, שכחתי משהו... איפה בת אל ?!?!?!?!? ביי...

../images/Emo15.gifפרסום רשמי לפורום שמיניסטים!!!

חדש בתפוז...
פורום ~~ שמיניסטים
נפתח פורום חדש בתפוז ( לפני שבוע בערך... ) , שמדבר על השנה האחרונה בתיכון. הבגרויות, לימודי הנהיגה המייאשים, שיטות למידה לבגרויות ( לימוד כיחיד וכקבוצה... ), צו ראשון, הכנות לקדצ"ים ( קורסים קדם צבאיים ) ובקיצור השנה האחרונה ללימודים וכל ההתרגשות של הבוגרים !!! הפורום הוא בהנהלה שלי ( קרין ואן דר ביק ) ושל שירה ( Shirakl ) והמספר שלו הוא 463 ( ובקרוב אני מקווה ברשימת הפורומים !!! ) אז תבואו ותיהנו !!! ******************************************************************* תודה מיוחדת למנהלת הפורום בת אל שאישרה את הודעת הפרסום ובנוסף הייתה בין הממליצים שלי ושל שירה !!!
...Love You
******************************************************************* ביי...

TetiBETTY

New member
מבחנים,בחנים

תעודה *היום* ואני עדיין מתאוששת מהידיעה שהבגרות במחשבים יומיים אחרי הבגרות בתנ"ך... ז"א תנ"ך יוצא יום שישי ומחשבים יום ראשון,ככה שההפרש של היומיים האלו,גם בהם אני לא אוכל ללמוד,כי זה יוצא בשבת
*ואני שומרת...* וזהו
אבל בקרתי כאן כל יום כדי לראות מה העיניים,ושהמצב הולך על מי מנוחות... והודעות לא ממש היה לי זמן לכתוב,אבל בקרתי כאן ברוחי
יאללה בה ביי,נתראה בהודעה הבאה....

למעלה