אני עם ג´וש.....
ק קרין ואן דר ביק New member 26/7/02 #26 ../images/Emo15.gif לאנה !!!!!!! מה עניינים ? מזמן לא שמעתי ממך ... מאתמול בערך ... חחחה ... ביי ...
ל לאנה New member 26/7/02 #39 "אצלי, הכל בסדר....." איכס!, שיר רע!, שיר רע ומגעיל!, למה נזכרתי בך?! מה איתך?
ל לאנה New member 27/7/02 #41 קיי, אנשים יקרים שלי, חזרתי! אומנם לא "כבר", אבל, או וול....., יש פה מישהו מעניין?, הל, יש פה מישהו?
ק קרין ואן דר ביק New member 27/7/02 #43 ../images/Emo15.gif היי לאנה !!! מה עניינים זנחנו אותך???? אני וטל פשוט בצ´אט ... אבל בשבילך חזרנו ... מה המצב אחות שלי הכל טוב?
../images/Emo15.gif היי לאנה !!! מה עניינים זנחנו אותך???? אני וטל פשוט בצ´אט ... אבל בשבילך חזרנו ... מה המצב אחות שלי הכל טוב?
ל לאנה New member 27/7/02 #44 היי! איזה חמודות!, חזרתם בשבילי!, איי ם סו פלטרד!, דרך אגב, אני מתגעגעת לקיציס ופרידמן אחיות שלי.....
היי! איזה חמודות!, חזרתם בשבילי!, איי ם סו פלטרד!, דרך אגב, אני מתגעגעת לקיציס ופרידמן אחיות שלי.....
ק קרין ואן דר ביק New member 26/7/02 #2 ../images/Emo15.gif שרשור : תמונות מהסרטים ... תמונות מסרטיו ( הרבים ... ) של ג´ושוע ג´קסון ... להנאתכם ... מוקד בהרבה הנאה לטל ... תמונה ראשונה : הסרט רוני וג´וליה משנת 1996 ...
../images/Emo15.gif שרשור : תמונות מהסרטים ... תמונות מסרטיו ( הרבים ... ) של ג´ושוע ג´קסון ... להנאתכם ... מוקד בהרבה הנאה לטל ... תמונה ראשונה : הסרט רוני וג´וליה משנת 1996 ...
ק קרין ואן דר ביק New member 26/7/02 #5 ../images/Emo15.gif scream 2 ... מתוך הסרט הצעקה 2 משנת 1997 ...
ק קרין ואן דר ביק New member 26/7/02 #7 cruel intentiones../images/Emo15.gif ... מתוך הסרט משחקי פיתוי משנת 1999 ...
ק קרין ואן דר ביק New member 26/7/02 #8 ../images/Emo15.gif lone state of mind ... סרט די חדש משנת 2000 ...