שוטרים מעל החוק?!

• פותח הנושא M KO
  • פורסם בתאריך

M KO

New member
../images/Emo15.gif שוטרים מעל החוק?!

תמונות שיכולות לעלות הרור לגבי השאלה נ"ל... * צולמו היום, 18-2-07, ביציאה מקניון 'קרית הממשלה' ב 13:55.

כמה דברים :

1. כמה אני שונא אנשים שמחפשים את המשטרה , מראה כמה אנשים קטנים אתם 2. מה זה עניינך ? 3. לפי מה שאני רואה , אין הבדל בחנייה הזו מחנייה של נכה . על המדרכה ללא הפרעה להולכי רגל . 4. והחשוב ביותר - היה אירוע גניבה היום בצהריים בקניון קריית הממשלה . כלומר - השוטרים לא הגיעו לשם כדי לנפוש . זמן הוא קריטי . גועל נפש .

M KO

New member
../images/Emo15.gif אממ

זה שאתה שונא אנשים מבלי להכיר אותם זה כבר בעיה וחבל... זה ענייני כי המשטרה אמורה לשמור על החוק ולהוות דוגמה חיובית, חוץ מ'זה תנסה לעבור קו עצירה ב10 ס"מ ותקבל דו"ח של 500 ש"ח ו8 נק' ונראה אותך אומר אח"כ מי מחפש את מי בקטנות. ישנה הפרעה להולך רגל... בטח אתה יודע אם הייתה גניבה או לא |גשש בלש|

אז אתה סתם נוקם...

הוא שונא אנשים בלי להכיר ואתה שונא אנשים שלוקחים ממך 500 שקל...אז אתה מחפש אותם בנרות

M KO

New member
../images/Emo15.gif לא שנתנו לי את הדו"ח המדובר

רק לצורך ההמחשה. לא מחפש נקמה... יותר צדק!

נו , לא מפליא אותי

שלא קיבלת את הדו"ח המדובר כי פשוטו כמשמעו - אף אחד לא ייתן לך דו"ח כזה . זאת לא המחשה , זאת הכפשה .

fireman

New member
הצחקת לי את הת...

אירועי גניבה יש יותר מידי ובכל מקום....יותר מידי מכדי שהמשטרה בכלל תטרח לטפל בהם. היה והם באמת באו לאירוע הגניבה הזה...תהיה בטוח שהגנב כבר היה בתל אביב בזמן שלקח להם להגיע. אין הבדל מחניה של נכה? לפי מה שאני רואה, יש על שפת המדרכה סימון אדום לבן, באדום לבן גם לנכה אסור לחנות ואם כבר החלטת להיות חוכמולוג הניידת הזו חונה ברחבה המיועדת לרכב כיבוי אש למקרה של שריפה לצורך הצבת מנוף.... לך תדע, אם הייתה פורצת שריפה לא היה איפה להעמיד מנוף בגלל הדבילים האלה. המשטרה צריכה להוות דוגמא לאזרח, לא לפשוע בעצמה. ולמפרסם התמונות, שלח אותן לכל הנגב, כל שבוע הם חוגגים על ניידת אחרת שמבצעת עבירת תנועה.

למעלה