קבלת שבת

TheLost

New member
לא קבלת שבת

אפשר לצאת מהקופסא לפעמים, לא? טוב, גם אם אי אפשר. הנה אני שובר מוסכמות. כזה אני. החוקים הם בגדר המלצה.
אז השבוע שלי לא מעניין אף אחד. קרו דברים טובים, דברים רעים, דברים מצחיקים (שכמו תמיד אני לא זוכר), דברים שאני אחכה להם לשבוע הבא, גם סרטים, ספרים, סדרות טלוויזיה, סקראבס דווקא לא, וכמה שירים. תמונה כן יש- שמתי. אז בגלל זה אני אדבר על משהו אחר שגם הוא לא יעניין אתכם
אותי כן וזה מה שחשוב בחיים. אני, זה מה שחשוב בחיים
לכתוב תסריט זה חרא בלבן. באמת. אם אי פעם עלה לכם איזה רעיון שהוא כל כך מגניב שבא לכם למות כי זה כזה ברור שהוא יצא מדהים ואתם תהפכו לג'יי קיי רולינג הבאים מינימום, משהו שלידו צופן דה וינצ'י נראה כמו צופן ואן גוך (ואן גוך מעפן לעומת דה וינצ'י, נכון? שלחו smsים בנושא)- אז תעשו לעצמכם יפה DELETE לרעיון הזה ותברחו כל עוד אתם יכולים. באמת. כי לכתוב תסריט זה חרא. כי אתה בא, ואתה כותב מה שאתה רוצה לעשות ולאן אתה רוצה להגיע, וזה החלק הקל. הקל יחסית. כמובן אתה תוהה עשרות אלפי פעמים "רגע, הקו עלילה הזה לא צפוי מידי?", "רגע, הדברים זורמים בכלל?", "רגע, זה הגיוני שהדמות הזאת תעשה את זה?"- בקיצור אין טעם שאני אפרט. יש הרבה רגעים וזה הבעיה. אבל בואו נגיד שעברנו את המחסום הקליל הזה. עמלנו עליו, יזענו, אולי אפילו התייאשנו באמצע. בעצם, סביר להניח שהתייאשנו באמצע. קל להתייאש כשאתה כותב תסריט. ואפילו לא התחלנו עדיין לכתוב את התסריט! רגע, הפסקה. אתם בטח כולכם יודעים שסאן דייאגו היא עיר גבולית בארה"ב, שסמוכה לטיחואנה, נכון? אם ראיתם ורוניקה מארס אתם יודעים. אז, כשאתה מגיע לגבול הזה שבין ארה"ב למקסיקו, אתה עובר את הגבול. ובדרך כלל אתה עובר בקלות. אין אפילו רישום דרכונים או משהו (זה מבאס למי שרוצה שיהיה כתוב לו בדרכון "הייתי במקסיקו"). ואז יש שם איזשהו הר קטן שכזה, הרון בואו נקרא לו, ועליו יש איזה סוג של פסל/מצבה/אנערף של ג'יזס או כל צלב אחר, לא זוכר כבר. למעשה מדובר בהטעייה: הגבול האמיתי (זה עם הדרכונים וכל הבולשיט היפה הנוסף) נמצא רק אחרי ההר. ההרון. כן, יש גבול בין סאן דייאגו לטיחואנה, ואחר כך יש גבול בין טיחואנה המזוייפת לטיחואנה האמיתית. פור ריל. מה שאני מנסה לומר זה שלכתוב רעיון זה הגבול בין סאן דייאגו לטיחואנה, טוב?
ואז הגענו לאיזור של טיחואנה המזוייפת. כשאני אישית הייתי שם לפני שנתיים, שוטר עצר אותי ואת אבא שלי וגרם לנו לשלם שוחד של 200 דולר. וזה בערך מסכם את העניין של התסריט.
לכתוב תסריט זה לכתוב דמויות שאתה יכול אשכרה להאמין להם, זה לכתוב קווי עלילה שיכולים לקרות ושאנשים לא יגידו "אוי זה כזה ברור ששני אלה יהיו ביחד אבל לא לפני שזאתי תנסה להפריד ביניהם ועל הדרך בטח תהפוך להיות אלכוהוליסטית". זה לכתוב קווי עלילה בלתי צפויים שאנשים לא יראו ויפהקו. ובעידן של היום, העידן של עשרות אלפי תוכניות טלוויזיה מידי שנה שלא לומר מיליוני סרטים מידי שנה (ועל הדרך גם צריך להשלים את כל אלה שלא ראינו כי עוד לא נולדנו), קשה למצוא דברים מקוריים. קשה. אבל בואו נגיד שהצלחנו לעשות קווי עלילה טובים. עכשיו צריך גם דמויות, שלא יהיו סתמיות מידי, שיהיה אפשר להתחבר אליהן אבל שהן יהיו מאופיינות. וזה הדבר הכי קשה בלכתוב תסריט כי אוטומטית כשאתה חושב על דמויות, אתה חושב על אנשים מחיי היו טוב חפרתי.
 

dorin99

New member
../images/Emo24.gif

תנחומים. בסוף הכל יסתדר, בצורה מעוותת וחסרת היגיון שכזו.
 

Angelus

New member
כמעט ואיבדתי אותך בשלב כלשהו

אבל בכל מקרה, משום מה אתה מתעלם מהעובדה שלכתוב זה לא פשוט בכלל. ואם כבר הזכרת כמה יצירות די טובות, למה אתה חושב שלכותבים לא היה קשה? כל אחד נתקל במחסומים יצירתיים וכיו"ב בשלב כלשהו. לא צריך לוותר ואולי אפילו לקחת הפסקה ולא להכריח אותך לסיים את זה עד מועד מסויים.. ומי יודע, אולי נשמע על התסריט שלך יום אחד.
 

mikmik000

New member
תמונה מגניבה ../images/Emo3.gif

ויהיה בסדר עם התסריט
אמנם לא יצא לי לכתוב תסריט באורך מלא, שאני מניחה שזה הרבה הרבה יותר קשה מלכתוב לסרט קצר, אבל אני בטוחה שילך לך טוב. ממה שקראתי בעבר אתה כותב ממש יפה, ויש לך רעיונות טובים. אתה רק צריך לא להכריח את עצמך, ולכתוב רק כשיש לך מוזה. ותמיד אפשר לראות סרטים שדומים לשלך בשביל להכנס לאווירה [לא להעתיק מהם רעיונות כמובן חח, אבל לי זה עוזר לפעמים ומכניס אותי למצברוח של כתיבה
].
 

shaharory

New member
שבת שלום :)

משהו טוב שקרה לי השבוע: זכיתי בתחרות של וואלה על מדגסקר ביום רביעי, ואז ביום חמישי שוב זכיתי בהXD ואז גם ביום חמישי זכיתי בתחרות של "יס-מן" גם של וואלה DD: קיצר זכיתי בהרבה תחרויות :) והממוצע בתעודה הוא 90 וחצי! איכשהו קיבלתי 80 במתמטיקה!!!! D= משהו רע שקרה לי השבוע: המנהל המעצבן החליט שלומדים שעה ראשונה ביום של התעודות! משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אני וחברות שלי בקלונוע וכזה היה הפסקה. ואז כזה התחלנו לדבר על ספרדית וכזה חברה אחת יודעת די הרבה, וגם אני יודעת די הרבה והחברה השנייה בכלל לא. ואז כזה אני וחברה נאמבר 1 כזה אומרות כמה משפטים ואז חברה נאמבר 2 כולה כזה "מה??" ואז אמרתי לה "נו את בטוח יודעת משהו! מה זה vida נגיד?" חברה נאמבר 2: "זה סבתא, לא?" אני: "בטח! ויוה לה וידה זה יחי הסבתא!" >< משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אולי ללכת לטרום בכורה של "יס-מן" שזכיתי בה :) סרט/ספר השבוע: דמדומים! אתמול חרשתי על זה 3 שעות וסיימתי ואז שעה אחרי זה ראיתי את הסרט בטרום בכורה! בסרט עשו מזה קומדיה רומנטית קצת חח אבל זה טוב סך הכל :) קארלייל הכי חתיך!!! והיה קטע קורע עם אסמה (אליזבת' ריזר) שעף לה השיער על הפנים חח פרק בסדרה: אממ survivor man של המשרד שסופסוף ראיתי את כולו :) פרק בסקראבס: מה ששודר השירים של השבוע: single ladies - beyonce תמונה של מה שבא: דמדומיםםם :) http://www.iconsoffright.com/news/twilight.jpg קארלייל זה השלישי מימין חח. הוא רק בן 35!
 

Roncha87

New member
שבוע טוב!../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: היה חורף
וזה היה כיף!!! הופעה של פשוטי העם במכללה (שוטי הנבואה לשעבר), חיושקה חזרה לארץ!
מה עוד? היה מצחיק השבוע
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: תמיד מצחיק אותי שאני שוכחת פשוט. אה יש לי. שיחה אתמול: אני: אמא, חיה בארץ!! אמא: גם אני חיה בארץ...
אותי זה הצחיק מאוד חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מחר אני עומדת לשאת נאום שכנוע של 5 דקות ואני רוצה לסיים עם זה כבר
. חוץ מזה, אם הייתי בחור, מחר היה אמור להיות התאריך שחרור שלי
3 שנים לגיוס חח סרט/ספר השבוע: איזה ספר תגידו? רק מאמרים של הלימודים! סרט? המפ לא זוכרת כלום פרק בסדרה: הנוכלים, דוקטור הו, איליי סטון ועוד. פרק בסקראבס: 706 השירים של השבוע: הרבה אסף אמדורסקי אסף אמדורסקי- רכבת לצפון אסף אמדורסקי- מהסוף להתחלה אסף אמדורסקי- מסתכל על הים
אחד השירים אסף אמדורסקי-נוגעת בחלום יוני בלוך- על מי אני עובד יוני בלוך- ילדה שלי קטנה Amos Lee- Give It Up The Peter Malick Group- All Your Love Dido- Life For Rent The Hoosiers- Worried About Ray The Hoosiers- Cops And Robbers Stacey Kent- Breakfast On The Morning Tram The Shins- Fighting In A Sack תמונה של מה שבא: חורף!!!
 

steelwater

New member
חחח בדיחה ענקית!../images/Emo6.gif

גם אותי זה ממש הצחיק.
יו איזו מאושרת את בתמונה חחחחחחחחח! ענק איך שהחורף אותך כה שמחה. אני שמחה בשבילך.
המון בהצלחה בפרזנטציה מחר!
 

Angelus

New member
אילי סטון משורדת ביס?

בכלל הלחץ החברתי המתון שהפעלתם בפורום הזה לאחרונה, החלטתי להוריד את הפרק הראשון ולצפות בו.. ולא יודע, לא משהו. איפה הגאונות הנסתרת? אני מתגעגע לסקראבס.\;
 

Roncha87

New member
בהחלט משודרת

כבר פרק 8. זאת סדרה מצוינת לטעמי. אבל יכול להיות שאתה לא תאהב. גם אני מתגעגעת לסקראבס, יש עוד פחות מחודש תחזיק מעמד
 

TheLost

New member
אוי איזה מסכנה הזאת שבאמצע ../images/Emo10.gif

כמה קשה להיות פאקצה
ויש שם איזה מישהי גדולה יותר מכולן שבקטע השני נשכבת על הרצפה. איזה וואנאבי היא. איך רואים שעוד שבוע חרם עליה
 

Angelus

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה לי השבוע: היה לי המון זמן לקרוא ספרים (הספקתי להתחיל ולסיים 2 ספרים), העובדה שאני משתחרר עוד מעט מתחילה לחלחל לאט לאט. יצא לי לדבר עם עדי בטלפון, ולשמוע את כל השטויות שיש לאמריקאים בראש. דודה שלי הגיעה לשבת והביאה איתה כל טוב וזה תמיד נחמד שיש לך אנשים במשפחה המורחבת שאתה באמת מחבב ולא רק מחכה שהם ילכו הביתה. משהו רע שקרה לי השבוע: יצא לי לראות מקרוב את השסע החברתי בעם בין הדתיים לחילוניים וזה חרה לי. אנשים חייבים להיות יותר סבלניים אחד כלפי השני, אם לא - אנחנו אבודים. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: האחיין שלי קורע אותי מצחוק. יש לו חוש הומור מיוחד.
בנוסף לכך, בפייסבוק תייגו את ניל פלין מסקראבס באיזו תיקייה מאד מאד מספיילרת של הפרק האחרונה של הסדרה. ואני אידיוט גמור כי קראו לתיקיה 'scrubs finale episode' אבל משום מה עדין נכנסתי לתיקייה וראיתי כמה תמונות שדי מסגירות הכל. זה עדין היה מצחיק.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לרופא שיניים. אני אוהב ללכת לשם ולדבר איתם על שטויות. חוץ מזה? הממ.. מתי מתחיל חנוכה בדיוק? כי יש לי שבוע חופש. סרט/ספר השבוע: 'משאלה אחת ימינה' של אשכול נבו, נדמה לי. ספר מאד טוב, הסופר, מסתבר, הוא אדם מאד שמאלני ואין לי בעיה עם דעות כאלו.. אבל פשוט במהלך הספר הוא מעין עקץ את התנהלות הימין במדינה בצורה לא יעילה.. זה היה נראה מאד מיותר והוריד מהערך של הספר, אבל בכל מקרה הוא הצליח לגולל שם סיפור טוב שאפשר להתחבר אליו בקלות, וגם הסיום משאיר עליך חותם. בקיצור, מומלץ. פרק בסדרה: השרדות 12. הגמר ביום ראשון
(כולכם תהיו עסוקים בגמר של האח הגדול!!!!) פרק בסקראבס: צפיתי בפרק מהעונה ה-1 ביום חמישי ואליוט כל כך יפה שם
ג'יי.די אידיוט והוא מוכרח לחזור אליה. השירים של השבוע: bo burnham - כל שיר שהוא מוציא. (רון הזדעזעה מהשירים שלו, ובצדק) תמונה של מה שבא: סקראבסיס
 

Roncha87

New member
מה עיסוקיך במשך השבוע

שהספקת להתחיל ולסיים 2 ספרים?! הלוואי עליי
כן אני עד עכשיו מזועזעת מהשירים
שבוע טוב
 

Angelus

New member
*שיעול*

חייל כמעט משוחרר.. ועל כן הזמן החופשי. אבל זה בסדר, היום הרסו לי את כל המצב הרוח עם איזו קצינת משטרה צבאית פושקת שפתיים שדפקה לי דו"ח על הבוקר. בנות זה עם רע. שבוע טוב!
 

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif

משטרה צבאית מנוולת! (פושקת שפתיים איציק?!) בנים זה עם רע יותר
 
למעלה