קבלת שבת

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע: מהפכת הבוטנים הצליחה! ניצחנו! רועי מהתקליט אמר שאם נביא 150 אנשים הוא יחזיר את הבוטנים לתקליט ופתחנו קבוצה בפייסבוק והגענו ל-150 אנשים ממש מהר וניצחנו במאבק!
הלכנו לתקליט ערב אחרי והבאנו המון בוטנים ועישנו מסיבת בוטנים והיה ממש כיף. משהו רע שקרה לי השבוע: טוב, זה קרה שבוע שעבר אבל לא היה לי זמן לענות על הקבלת שבת אז אני כותבת על זה עכשיו. רופוס ווינרייט ישב פאקינג בתקליט ואני לא הייתי שם!!! אבי, אחד הבעלים של התקליט, לקח אותו לסיור בעיר העתיקה ביום שישי בבוקר, וביום שישי בערב הוא בא לתקליט וישב שם עם אמא שלו ושתה שתי כוסות תה, ואבי ניסה להשיג את הטלפון שלי כדי להגיד לי לבוא אבל הוא לא הצליח להשיג אותו!!! כשהוא סיפר לי את זה ניסיתי לא להתבאס לגמרי ואמרתי לו שבטח גם ככה לא הייתי יכולה לשבת איתם ואז הוא אמר לי שהוא ממש רצה שאני אבוא כי הוא ידע כמה זה חשוב לי ושהוא היה מכיר בינינו, אההההההה!!!!! הייתי ממש בדיכאון מזה די הרבה זמן, אבל זה לא כזה נורא כי בסופו של דבר הייתי בהופעה שלו כבר פעמיים ואחרי ההופעה בארץ דיברתי איתו והוא חתם לי על הדיסק שלו... חוץ מזה, השבוע אח של סבתא שלי נפטר.
לא ראיתי אותו הרבה מאז זמן והוא נפטר בגיל המבוגר והמכובד של 92, אבל ממי שאני זוכרת ממנו ויודעת עליו הוא היה אדם מקסים וחמוד. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: קבענו לשחק סטלרס אצלי היום בערב ומשהו מצחיק זה משהו שידיד שלי הרגע כתב לי:"יעל שינוי בתוכניות, משחקים בבית של רופוס וינריט, אבל אין לו עוד מקום אז תסתדרי לבד". חחחחחחחחח! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: גמר האח הגדול אההההה!
שפרה למיליון!
סרט/ספר השבוע:Salmon Fishing in the Yemen - בסדר, לא משהו, די משעמם. בזמן האחרון אני נופלת על כל מיני ספרים די גרועים. אני מקווה שהבאים שאני מתכננת לקרוא יהיו טובים. למישהו יש המלצות לעוד ספרים? ממה מיה - סרט ענננננק! כל-כך דבלי וכל-כך מצחיק וממש אהבתי את הביצועים של השירים!
וספויילר - ענק שקולין פיר'ת הומו, או כמו שאני אמרתי, שמר דארסי מעדיף את מר ויקהאם על אליזבת' חחח! פרק בסדרה:איזה פרק שלורוניקה מארס היום. אחלה פרק אבל נגמר במתח מטורף ואני מתה לדעת מה קורה! אהההה! פרק בסקראבס:לא ראיתי. השירים של השבוע: Kaiser Chiefs – Never Miss a Beat Chairlift – Bruises Esser – Headlock FM Belfast – Par Avion Snow Patrol - We Can Run Away Now They're All Dead and Gone Glasvegas – Daddy's Gone The Killers - Human The Killers - Spaceman The Killers - Losing Touch תמונה של מה שבא:רופוס בתקליט

Roncha87

New member
מצטערת בשבילך שרופוס היה בתקליט

ולא הייית. מה הסיכויים?! לא נורא אבל יהיו עוד הזדמנויות וכבר ראית אותו אז זה חתיכת בונוס בשבילך. שבוע מקסים

hodown

New member
יצאה השבת כבר :)

משהו טוב שקרה לי השבוע: חזרתי לארץ למי שעוד קשה לו לעכל או שקורא את זה בפעם הראשונה. הרגע הרגע הרגע הייתי בסרט עם מוריה ורון וסיוון ואחותי. וגם אתמול היה מגניב כי עשיתי סבב משפחה בארץ ישראל. והיום כולם באו אליי ובקרוב יהיה לי עוד אחיין!!!!! ייפי רואים בטן. ויש הרהב הרבה הרבה דברים מגניבים משהו רע שקרה לי השבוע: נזכרתי שהחופש לא לנצח ושכן צריך ללמוד- נו לפחות הצלחתי להשחיל קצת אנטומיה בין כל הפעילויות. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: היום בארוחה: אבא: "חיה את רוצה בירה?" אני: "לא" סבא:"לא לא איזה בירה?! יש אלכוהול בפנים!" מחחחחחחח שיהיה בריא סבא. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אמממ אני עדיין פה נראה. בא לי לקרוא איזה ספר טוב שלא קשור ללימודים לראשונה. פפפפפ סרט/ספר השבוע: ראיתי אתמול דמדומים בקולנוע- מעולה!!! והיום מדגסקר 2- גם מעולה!!! איזה כיף פרק בסדרה: מרלין, המפץ גדול, איך פגשתי את אמא. איזה הספק הא? פרק בסקראבס: 707 הפרק של העונה השבייעית. השירים של השבוע: פפפפ דווקא שירים לא שמעתי... קצת INNA - HOT עדיין מושפעת מהרומנים. תמונה של מה שבא: מי שם לב איזו חולצה אני לובשת?

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif מה זה הכתם הזה באמצע החולצה?

חחחח זה נראה מוזר. היה ממש כיף אתמול נהניתי בטירוף

למעלה