קבלת שבת

jess r

New member
../images/Emo15.gif קבלת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונה של מה שבא: שיהיה לנו שבוע נפלא וחורפי

creepy creep

New member
כמה טוב שבאת הביתה.

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתי בשבת אצל אחותי באלון שבות והיה נחמד ושקט לשם שינוי. קניתי שני ספרים חדשים- מליון רסיסים קטנים ו- המוות והפינגווין. טיול שנתי אחרון. למרות כל הקשיים, נורא נהניתי.. אחיינית שלי סוף סוף מתשחררת היום משניידר [אה, ויש לה גם תמונה עם ונסה מהאח הגדול
] חיושקה בארץ!!
משהו רע שקרה לי השבוע: זה קרה בסוף השבוע שעבר, אבל עדיין ממשיך להשפיע. משבר עם אחד האנשים הכי קרובים אליי שאני תוהה מתי אצליח להתגבר עליו. גם השבוע אחיינית שלי הייתה מאושפזת בשניידר, וביום רביעי בבוקר היה לה ניתוח בגרון. אין דבר יותר קורע לב מלראות את תינוקת בת 7 חודשים עם עירוי ביד. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: היו הרבה רגעים מצחיקים בטיול, בעיקר בארוחת ערב כשפתאום כל משפט שאמרנו קיבל משמעות שונה ולא ראויה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מחר כנראה יהיה מפגשסרטצפונים[צריך להוסיף?
], יום שלישי יש אודישנים לקראת ההצגה שאנחנו מעלות השנה, ובחמישי מיונים למשרד הביטחון ואני אנצל את ההזדמנות לפגוש חברה שלא ראיתי הרבה זמן. סרט/ספר השבוע: ג'יימס פריי- מליון רסיסים קטנים. השירים של השבוע: Snow Patrol - Run יהודית רביץ - למחרת אביתר בנאי - מנגינה יקרה אביתר בנאי - יש לי סיכוי Radiohead - Nice Dream Radiohead - Planet Telex Radiohead - Videptape
Vertical Horizon - Gray sky morning תמונה של מה שבא:

Angelus

New member
../images/Emo24.gif

הכי חשוב, אני מקווה שהאחיינית שלך תבריא במהרה ולא תצטרכו לחוות דברים כאלה אי פעם... ובנימה שונה מאד, אני שמח שנהנת בטיול השנתי. ובהצלחה במיונים למשהב"ט (בהזדמנות ספרי לי עליהם, לא ידעתי שאת בכלל מתמיינת לשם) שבוע טוב!

creepy creep

New member
טוב לשמוע ממך איציק../images/Emo13.gif

המיונים למשרד הביטחון הם מטעם הש"ל. מכיון שהבטחתי לאמא ולאחיות שאני אנסה גם את הכיוון של ש"ל ואחד הדברים היחידים שנראו לי נורמלים הוא שירות במוסד/שב"כ, ביקשתי להתמיין והזמינו אותי ליום מיונים ראשוני בירושלים. במקביל אני עדיין במיונים למודיעין. שבוע נהדר.

Ch3nf3l

New member
סופ"שי חופשי

משהו טוב שקרה לי השבוע: - בילוי ב"תל השומר" ואחריו, עם החוליה, רק בלי המפקדים. הרבה סקס, שקרים ווידאוטייפ. - אממ.. היא. היה לי מן דייט, אם אפשר להגדיר אותו ככה, עם אחת הבחורות הכי מקסימות בעולם. נו, בערך. - רבעו"ש. שכלל לנסוע עם חבר ברביעי לריף-ראף בתל אביב. להסתבך שם קצת בעיר. אבל היה חביב, פאבים מחתרתיים זה טוב. וניגנו לי שם את Passion Pit, TV On The Radio ובל & סבסטיאן. זה היחידים שזיהיתי. - הצלחתי לשתות בירה אתמול! סיימתי שליש גולדסטאר מהחבית. וזה נדיר, כי אני שונא אלכוהול. משהו רע שקרה לי השבוע: - שבוע קצת מעצבן ומיותר... - ואמ, ההיא, אומרת שזה לא כל-כך מתאים לה, ולא יצא מזה כלום, לדעתה. אבל אני לא מוותר (זה השלב של "אוווווו"). משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - חח כל יום ראשון היה אדיר. - וביום שני היה גם מצחיק, נסענו לבחון תחמושת בשלדג, המפקד היה במצברוח טוב. היה מצחיק, כי הוא שיגע את אחת החיילות בדרך חזרה וקצת הציק לה אז היא אמרה לו "רונן, גם יום חלום יכול להיגמר באסון." - ובשלישי, בתחנה המרכזית בתל-אביב, בבוקר.. עבר המסומם היומי. הפעם, אחד צעיר בלונדיני שדיקלם לעצמו משהו על Big Brother ו-1984 והלך כולו בטריפ ולא שם זין על אף אחד. קריפי. - וברביעי, בתל-אביב, אני ונדב בשדרות רוטשילד ופשוט התחלנו לדבר רק באנגלית כמו מטומטמים. רק אנגלית. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - לא יודע מתי זה יצא לפועל, אבל אני וחברים יזמנו רעיון שכל האנשים ללא הדלקן ירצו להרוג אותנו בגללו - נסיעה בלתי פוסקת ללא מטרה. כן, היא כן תפסיק מדי פעם, אבל המטרה היא לבחור כיוון ולאלתר את הדרך, לא לחשוב על מסלול לפני, ולא להיעזר במפות, רק GPS למקרה חירום. ככה, איזה יומיים, שנעצור בכל מיני חורים בארץ או פאבים אם נמצא... אמור להיות אדיר, מקווה. סרט/ספר השבוע: - ראיתי שבוע שעבר "מלכי הרחוב" עם קיאנו ריבס, או משהו כזה. סתמי. ואני עדיין עם קורות הציפור המכנית. אבל קניתי שבוע שעבר 4 ב-100.. את תולדות האהבה, כפרה, מיסטר פיפ ואנשי הקש. פרק בסדרה: יש לי יותר מדי, אין לי כוח לפרט. אבל ראוי לציון זה Pushing Daisies שפרק 8 שלו היה אחד הדברים הכי אדירים בעולם, במיוחד בעונה חלשה ("חלשה", עלק, מתעלה על כל דבר בטלוויזיה). השירים של השבוע: שנמחקו לי מהמחשב בגלל בעיות הארדיסק.. אממ.. Apollo Sunshine - Fog & Shadow שגם הפך לשעון המעורר שלי, כי הוא כל כך שיר בוקר. Belle & Sebastian - Dirty Dream Number Two שמעתי בריף ראף ואני תוהה איך הוא נעלם לי... Bright Eyes - Road to Joy LETS FUCK IT UP BOYS, MAKE SOME NOISE! Elliott Smith - Between The Bars Elliott Smith - 2:45 AM Elliott Smith - King's Crossing Elliot Smith - Can't Make A Sound Horse Feathers - Curs In The Weeds לא יודע איך השיר הזה צץ על המחשב שלי, אבל הוא מדהים. למי שאוהב פולק וכלי קשת. אחח.. Jeff Buckley - All Flowers In Time ביחד עם עוד מישהי, מהופעה. Matt Pond PA - Our Braided Lives הם שיחרו EP חינם, בשם FREEEP. Nick Drake - Pink Moon Nick Drake - Which Will Nick Drake - From The Morning Nick Drake - Parasite Nick Drake - Saturday Sun מעולה!! Of Montreal - Suffer For Fashion Of Montreal - Cato as a Pun Of Montreal - The Past Is A Grotesque Animal Passion Pit - I've Got Your Number שהיה בריף ראף Passion Pit - Cuddle Fuddle Passion Pit - Sleepyhead אדיר Snow Patrol - Lifeboats היי, גם משהו Suede - Beautiful Ones שהפך לרינגטון שלי חחח The Decemberists - We Both Go Down Together שמזכיר בצורה ממש חשודה את Losing My Religion The Decemberists - 16 Military Wives The Decemberists - O, Valencia The Decemerists - The Perfect Crime #2 The Decemerists - The Crane Wife 1 & 2

Angelus

New member
אנשי הקש ספר מעולה

אבל התקשתי להמשיך ולקרוא את השני ספרי המשך שלו. אגב, ממתי אתה יוצא כל-כך הרבה לתל-אביב?

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה לי השבוע: לא קרה לי משהו טוב במיוחד. שיגרה. היום היה נחמד והלכתי לסופר לקנות חטיפים לטיול השנתי והיה כיף ובדרך שמענו מוזיקה טובה. משהו רע שקרה לי השבוע: קיבלתי מכתב מהמודיעין שאני טיפשה מידי בשביל המסלול שלהם וזה מרגיש הרבה יותר גרוע משדמיינתי. חוץ מזה אנחנו עדיין בהמון לחץ ועובדים כל יום ולא ישנתי כבר מי-סופר-כמה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: טיול שנתי אחרון, חמישה ימים בהרי אילת וחוף ביום האחרון. פרק בסדרה: "דור מזויין" נגמרה
כל כך מרגש! באמת. לא חשבתי שאני אוהב אותה כל כך אבל היא היתה נהדרת. חכמה, מצחיקה, עצובה, מרגשת. "העשב של השכן" - הפירסומות לפרק האחרון ממש טובה. וכמובן שהיה פרק אדיר אדיר אדיר. אני מקווה שלא נצטרך לחכות הרבה לעונה החמישית. "סקינס" פשוט... הזויה. "מגרש ביתי" צריכה ללמוד איך גורמים לאירועים בלתי סבירים להראות טוב. "איליי סטון" ממש חמודה, אבל בקטעי הדרמה הם קצת מאבדים את עצמם וזה נראה גרוע. השירים של השבוע: Pussycat Dolls - I Hate This Part שששש זה שיר יפה Tunng - Bullets King of leon - Sex On Fire אברהם טל-הזמן עושה את שלו Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm Tom Cochrane - Life Is a Highway האימיול שלי שובת ואני בעיקר שומעת פה ושם זבל מהרדיו אבל מזמן לא שמעתי אינדי וכל זה חדש והוא מצא זמן להתקלקל - לפני טיול עם 9 שעות נסיעה. שבוע טוב

TheLost

New member
יש לי בעיה עם איליי סטון

הבעיה היא שהתסריטאים של הסדרה לא מבינים בבתי משפט ועורכי דין. ושמים לב לזה מאוד. גם אם הם מבינים קצת, הם לא מנסים להיכנס לתוך המוח של הנושא הזה בצורה הכי פשוטה ופשוט יוצרים מצבים ש"לא אמין" יפה להם (כמו מה שהיה בפרק של השבוע כשאיליי תחקר את פאטי ואז הבלונדינית לחשה לו שהיא תעשה את ההגנה. אתם יודעים איזה מסרים זה שולח של אי הכנה? נו באמת)

jess r

New member
האמת היא שתחקיר גרוע

לא כל כך מפריע לי. אפילו לא שמתי לב. כלומר ברור שהכל מוגזם אבל איכשהו זה דווקא עובר להם בסדר. נו, זה מן קטע שלי. משחק גרוע גם לא מפריע לי.

Angelus

New member
סקינס זו באמת סדרה הזויה../images/Emo6.gif

אבל אין ספק שנחמד להעביר עם הסדרה הזו זמן.. אגב, בנוגע למיונים שלך -- גם אני נפלתי בשלב כלשהו במיונים לטייס. וכן, זה מבאס.. אבל הכל לטובה. כנראה שלא היית צריכה להיות בתפקיד הזה. שבוע טוב!

mikmik000

New member
איזה מיונים היו לך?

ליחידת הסרטה? גם אני הייתי במיונים ליחידת הסרטה [לעריכת ווידיאו] וקיבלתי לפני איזה שבוע מכתב שאני לא מתאימה -___- אני בודקת עכשיו אופציות אחרות של לימודים לפני הצבא [או עתודה או איזה מסלול מיוחד שיש במכללת גבעתיים של לימודים י"ג-י"ד לפני הצבא] בתקווה שאני אנכס אח"כ לתפקיד שקשור לתקשורת.. אחרת יתקעו אותי במשהו מעפן.. [וגם זה טוב כי אני בכלמקרה רוצה לעשות אח"כ תואר בתקשורת]. במנילה קיבלתי רק 2 אשכולות, מדעי המחשב וקצונה, ואני לא כ"כ רוצה אף אחד מהם :X בין שניהם בחרתי מדעי המחשב, אבל אני לא הכי מתעניינת בזה.

jess r

New member
פיענוח תצלומי אוויר

גם אני בחרתי במדעי המחשב למרות שזה לא מעניין אותי. שמעתי שקצונה מהמנילה זה לא משהו. בהתחלה חשבתי שיחידת הסרטה נשמע מעניין אבל עם הזמן הגעתי למסקנה שבמגמה זה אחלה והכל אבל אני בחיים לא רוצה לעסוק יותר בשום דבר שקשור לזה. בהצלחה בכל מה שיהיה :)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטוב להיות בבית!

משהו טוב שקרה לי השבוע: התחלתי את הקורס!!! אני נהנהת מכל שנייה, גם מעניין לי וגם האנשים פשוט מדהימים והמדריכים/מפקדים, ואין משמעת של טירונות
וגם עכשיו אחת מהחברות הכי טובות שלי בבסיס וזה ממש כיף ונחמד שיש איתך מישהו שמכיר אותך כל כך טוב. משהו רע שקרה לי השבוע: נכנסתי למשו שאין לי מושג איך לצאת ממנו =/ משהו מצחיק שקרה לי השבוע: גילינו שהמדריך שלנו קרא לעצמו במחשב "האיש הכי מגניב בעולם"
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אמממ הקורס? חחחחחח סרט/ספר השבוע: - פרק בסדרה: - פרק בסקראבס: - השירים של השבוע: 3 Doors Down - My World Scorpions - Woman וה-שיר "שלי מתחה ת'מפשעה"
שיר שאיזה אחת מהטירונות המציאה, ואנחנו פשוט לא מפסיקות לשיר אותו חחח תמונה של מה שבא: אני לא בבית..

Angelus

New member
פיי.. איזה רעל צבאי

סתם.. כיף לשמוע שמישהו נהנה כל כך בקורס ובכלל בצבא. לא אופיני לפורום הזה.
תזכירי לי, באיזה קורס את נמצאת?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif

חחחח פשוט כיף לי בקורס (ניהול רשת מחשוב), אחרי משמעת של טירונות ושבועיים של המתנה. הבנות שאיתי ממש נחמדות והמדריכים גם.. אין סיבה שלא יהיה כיף

למעלה