סופ"שי חופשי
משהו טוב שקרה לי השבוע: - בילוי ב"תל השומר" ואחריו, עם החוליה, רק בלי המפקדים. הרבה סקס, שקרים ווידאוטייפ. - אממ.. היא. היה לי מן דייט, אם אפשר להגדיר אותו ככה, עם אחת הבחורות הכי מקסימות בעולם. נו, בערך. - רבעו"ש. שכלל לנסוע עם חבר ברביעי לריף-ראף בתל אביב. להסתבך שם קצת בעיר. אבל היה חביב, פאבים מחתרתיים זה טוב. וניגנו לי שם את Passion Pit, TV On The Radio ובל & סבסטיאן. זה היחידים שזיהיתי. - הצלחתי לשתות בירה אתמול! סיימתי שליש גולדסטאר מהחבית. וזה נדיר, כי אני שונא אלכוהול. משהו רע שקרה לי השבוע: - שבוע קצת מעצבן ומיותר... - ואמ, ההיא, אומרת שזה לא כל-כך מתאים לה, ולא יצא מזה כלום, לדעתה. אבל אני לא מוותר (זה השלב של "אוווווו"). משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - חח כל יום ראשון היה אדיר. - וביום שני היה גם מצחיק, נסענו לבחון תחמושת בשלדג, המפקד היה במצברוח טוב. היה מצחיק, כי הוא שיגע את אחת החיילות בדרך חזרה וקצת הציק לה אז היא אמרה לו "רונן, גם יום חלום יכול להיגמר באסון." - ובשלישי, בתחנה המרכזית בתל-אביב, בבוקר.. עבר המסומם היומי. הפעם, אחד צעיר בלונדיני שדיקלם לעצמו משהו על Big Brother ו-1984 והלך כולו בטריפ ולא שם זין על אף אחד. קריפי. - וברביעי, בתל-אביב, אני ונדב בשדרות רוטשילד ופשוט התחלנו לדבר רק באנגלית כמו מטומטמים. רק אנגלית. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - לא יודע מתי זה יצא לפועל, אבל אני וחברים יזמנו רעיון שכל האנשים ללא הדלקן ירצו להרוג אותנו בגללו - נסיעה בלתי פוסקת ללא מטרה. כן, היא כן תפסיק מדי פעם, אבל המטרה היא לבחור כיוון ולאלתר את הדרך, לא לחשוב על מסלול לפני, ולא להיעזר במפות, רק GPS למקרה חירום. ככה, איזה יומיים, שנעצור בכל מיני חורים בארץ או פאבים אם נמצא... אמור להיות אדיר, מקווה. סרט/ספר השבוע: - ראיתי שבוע שעבר "מלכי הרחוב" עם קיאנו ריבס, או משהו כזה. סתמי. ואני עדיין עם קורות הציפור המכנית. אבל קניתי שבוע שעבר 4 ב-100.. את תולדות האהבה, כפרה, מיסטר פיפ ואנשי הקש. פרק בסדרה: יש לי יותר מדי, אין לי כוח לפרט. אבל ראוי לציון זה Pushing Daisies שפרק 8 שלו היה אחד הדברים הכי אדירים בעולם, במיוחד בעונה חלשה ("חלשה", עלק, מתעלה על כל דבר בטלוויזיה). השירים של השבוע: שנמחקו לי מהמחשב בגלל בעיות הארדיסק.. אממ.. Apollo Sunshine - Fog & Shadow שגם הפך לשעון המעורר שלי, כי הוא כל כך שיר בוקר. Belle & Sebastian - Dirty Dream Number Two שמעתי בריף ראף ואני תוהה איך הוא נעלם לי... Bright Eyes - Road to Joy LETS FUCK IT UP BOYS, MAKE SOME NOISE! Elliott Smith - Between The Bars Elliott Smith - 2:45 AM Elliott Smith - King's Crossing Elliot Smith - Can't Make A Sound Horse Feathers - Curs In The Weeds לא יודע איך השיר הזה צץ על המחשב שלי, אבל הוא מדהים. למי שאוהב פולק וכלי קשת. אחח.. Jeff Buckley - All Flowers In Time ביחד עם עוד מישהי, מהופעה. Matt Pond PA - Our Braided Lives הם שיחרו EP חינם, בשם FREEEP. Nick Drake - Pink Moon Nick Drake - Which Will Nick Drake - From The Morning Nick Drake - Parasite Nick Drake - Saturday Sun מעולה!! Of Montreal - Suffer For Fashion Of Montreal - Cato as a Pun Of Montreal - The Past Is A Grotesque Animal Passion Pit - I've Got Your Number שהיה בריף ראף Passion Pit - Cuddle Fuddle Passion Pit - Sleepyhead אדיר Snow Patrol - Lifeboats היי, גם משהו Suede - Beautiful Ones שהפך לרינגטון שלי חחח The Decemberists - We Both Go Down Together שמזכיר בצורה ממש חשודה את Losing My Religion The Decemberists - 16 Military Wives The Decemberists - O, Valencia The Decemerists - The Perfect Crime #2 The Decemerists - The Crane Wife 1 & 2