סקר!!

חיפiשית

New member
../images/Emo15.gifסקר!!../images/Emo15.gif

נגיד הייתם מכירים מישהו או מישהי נחמד/ה עם אשיות מקסימה אבל מה היא /הוא מכוער/ת (לא ממש יפה..) והייתם מכירים עוד מישהי או מישהו חתיך/חתיכה אבל עם אשיות על הפנים.. במי הייתם בוחרים

ט2רייJי

New member
אני הייתי בוחר ב...

אני הייתי בוחר בזו עם האישיות המקסימה כי לדעתי הדבר החשוב הוא האישיות ולא החיצוניות כי ילדה יכולה להיות יפה מבחינה חיצונית אבל "מכוערת" מבחינה פנימית...וזה יכול להיות ההפך אז בקיצור אני הייתי בוחר בזו עם האישיות המקסימה..

ליליוש

New member
גם אני

גם אני היתי בוחרת בבחור עם נשמה טובה ומקסים למרות שהוא מכוער

Charmed by love

New member
../images/Emo15.gifולמה בעצם אנחנו מדברים על זה?

האם נראה לכם הגיוני, שאדם מבינינו, ימצא לנכון לבחור באדם עם האישיות-חרא? האם האנשים שבינינו כל כך שטחיים? ואם כן, האם נראה לכם הגיוני שיודו בכך?

נחשו....

:) מה אני אגיד שאני אבחר מכוערת ויהיה לי נעים עם זה? לא!!!!!! תיהיה לי הרגשה חרא וגם לה הרגשה חרא ואז היא תראה לי את האישיות החראית שלה ואז היא תיהיה גם מכוערת מבחוץ ומבפנים לעומת זאת, ניקח מישהי יפה, אינ ארגיש נפלאה, ואני אגרום לה להרגיש נפלא וטוב [אם אתם מבינים למה אני מתכוון :)] ואז פתאום האישיות שלה תשתנה והיא תיהיה יפה מבחוץ ומבפנים. מסקנה: רק אתן אשמות על הכיעור שלכם! יש מלא דרכים להיות להפוך ליפה.

Charmed by love

New member
כתבתי את ההודעה ההיא ../images/Emo15.gif

לפני שראיתי שחזרת... את פשוט כל כך שיטחי שזה נורא!!! [נו טוב... זה מה שעושה אותך כל כך אתה... ]

אני גם רגיש,

בלילה ! כשאני יושן :), סתם תודי שאת מתה אליי! קיצור, רגשנות זה מאוד יחסי עם מי אני נמצא באותו זמן, ז"א, איזו חבורה, מי הבנות? מי הבנים? איפה? כמה שעות אחרי חצות? כמה שעות אחרי שש בבוקר? מה אני לובש? מה הן לובשות :) ? זה הכל תלוי, וגם איף הן מתנהגות.

flowers girl

New member
../images/Emo26.gifהתשובה שלי../images/Emo36.gif

וואו אני צפונית שטחית... אבל גאה בזה
כמובן שאני אבחר בכוסון עם אישיות על הפנים, אולי עוד אצליח לשנות אותו. מה עם מכוער, מה, עכשיו אני צריכה לממן לו ניתוחים פלסטיים

חיפiשית

New member
../images/Emo12.gif

טוב היה מעניין לשמוע מה אתם חושבים...... אני הייתי בוחרת במכוער אבל יפה מבפנים<(ואני לא אומרת את זה סתם..) כי אני מעדיפה מישהו עם אשיות יפה אפילו שהוא לא ממש יפה... ולא איזה אחד שהוא אומנם חתיך אבל עם אשיות מגעילה!!!!!!! כי כל מה שעושה ת'בנאדם זה האשיות ולא המרארה.. בכל זאת זהמה שאני חושבת^^

חיפiשית

New member
אוקיי.......

בסיידר הבנתי את הדעה שלך(למרות שלדעתי היא לא נכונה..) אבל לכל אחד יש דעה משלו... אבל מותק אל תנסה להמציא תירוצים למה לא היית בוחר את המכוערת בסיידר..?! אתה היית בוחר את היפה רק בגלל שהיא יפה.... ולפי האשיות שלך לא נראה לי שאתה תהפוך אותה ליפה....<(הייתי חייבת להגיד..) ו....נו גאון שלנו...איזה דרכים יש להפוך להיות יפה??? והסבר לנו בבקשה כיצד אנחנו "אשמות" (נגיד...) בכיעור שלנו??!!

מתן ב

New member
ברור שהייתי בוחרת ב... ../images/Emo110.gif

מכוער עם האישיות הנפלאה, כי אחרי הכל מה שחשוב זה מה שבפנים, ולא מה שבחוץ...

roie83

New member
עדיף שניהם אבל אם לא אז אופי

אני מאמין שהייתי בוחר במישהי עם אישיות טובה יותר כי סה"כ ההנאה בלהיות עם בן אדם לא נובעת בעיקר מהיותו יפה אלה מהאופי האכפתיות והתכונות הפנמיות שלו כמובן שהייתי מעדיף לימצוא מיזוג של שניהם אני לא ישקר אבל אם זה זה או זה אז ההנאה הפנימית היא תהווה לי יותר סיפוק מלצאת עם מישהי יפיפיה ושהאופי שלה יהיה חרא

למעלה