ספיישל לולנטיין!

דראבלים כפולים, samurai 7

קיוזו/דמות נשית מקורית. כולם. צבא של איש אחד : היא יושבת בדממה, רק העלווה שסביבה רוחשת מפאת הרוח שמשחקת בה בשעשוע ילדותי. "אתה מוזמן לצאת,שתיקה לא תעזור הפעם" היא מחייכת ואצבעות הפורצלן המגויידות שלה שומטות את הפיגיון הכסוף. "השתיקה תמיד עוזרת" הוא ממלמל ויוצא מתוך הצללים של היער העבות, בגדו האדום קרוע ועורו החיוור כפניי המוות מכוסה שריטות וחבלות. "לא הפעם ,קיוזו. לא הפעם". חומות של שתיקה הן הדבר היחידי שקיוזו יודע לבנות היטב, והוא תמיד חושב מה היה קורה אילו השתיקה הייתה נפרצת. היא לוקחת חופן אדמה בידה העדינה וסוגרת אותה בחוזקה. הוא מגחך נוכח מחשבותיו הטיפשיות ומתיישב לצידה, עיניו עוקבות אחריי קרן שמש ראשונה שנשלחת כחץ מעל לצמרות העצים השחורות. "אילולא היית שותק בוודאי היית מתפורר בידיי, קיוזו" היא מחייכת חיוך זחוח ומלגלג, הזהב שבעיניה בוהק כאשר היא עוקבת אחר גרגריי האדמה שזורמים בין אצבעותיה ,בדיוק כפי שקיוזו רואה באיטיות איך אהבתו חומקת מבין אצבעותיו שלו. "אם אין לך דברים חכמים לומר עדיף שלא תגידי דבר" הוא מסנן חרש, מניח לבנה אפורה-עגומה נוספת בחומת השתיקה הגבוהה שלו. "אני אעזור לך קיוזו", היא לוחשת לפתע ,מנערת את ידה המכוסה אדמת עבר."אני אהיה צבא האיש האחד שיחדור דרך חומות השתיקה שלך". נצח : "העיניים היפות שלך לא יגרמו לי לרחם עלייך". להב החרב מבריק, הדמות שרוכנת מעליה גבוהה ומוקפת הילה זהובה של קרניי ירח טהורות ומלטפות. "אני לא אוהבת שמרחמים עליי" היא אומרת בהתנשאות, מסיתה את חוטיי המשי השחור מעל פניה החיוורים. "לא אעשה זאת אם אינך אוהבת זאת", ממלמלת הדמות בעוד עיניה החודרניות משייטות סביב כתרות אחר משהו בלתי ניתן להשגה. "מילים אחרונות ?". "בוודאי", היא מכחכחת בגרונה ומשהו בעיניה היפות כובה, כאילו נושפים על שלהבת האהבה שבהן. "אל תשכח שבכל פעם שאתה עוצם עיניים אולי לא תפקח אותן שוב". קול שריקה חד חותך את האוויר. דם נוזל על החרב, מכתים את הכסף בגוון חולני וארומטי. הדמות מביטה בחיוך כנה ויחיד שעטתה על פניה אי פעם, רוכנת וסוקרת את הפרצוף הבובתי והעיניים היפות. הן עצומות. "העיניים הן החלון של הנשמה, כך אמרת לי. היום אני לא מאמין בזה. הרי את נתת לעיניים שלך להיעצם". דממה. הדמות הרוכנת מעל הגוויה קמה בגב זקוף והולכת מן האיזור, מותירה מאחוריה עיניים שיוותרו עצומות לנצח. ואם לומר את האמת המרה, הנצח כבר לא נראה רחוק כל כך.

Mor L

New member
פאק (במובן הטוב)...

איך ידעת שאני דלוקה על קיוזו? :) הסיפור השני צימרר אותי אבל משהו לא כל כך ברור, רשמת "לא אעשה זאת אם אינך אוהבת זאת" מממ... אוהבת להתאבד? חוץ מזה זה היה מותח לגמרי למרות שזה לא קשור להיקאגו

^^ כמה דברים :

1. שמחה שאהבת ^^ 2. כולנו דלוקות על קיוזו, "קיוזו, תעשה לנו אימואים שמקסים !" 3. אני אוהבת להעביר צמרמורות באנשים, ואשמח אם תגדירי מה בדיוק עשה לך צמרמורת (מזוכיסטית שכמותי) 4. מותח, XDDDDDD , קורע. אני לא מבינה מה יש בזה שזה מותח, אבל שטויות. 5. "לא אעשה זאת אם אינך אוהבת זאת"- נאמר בהקשר לכך שהנערה לא רוצה רחמים. אני כמוהה, שונאת שמרחמים עליי. "ההורים שלך מתגרשים ? הו, ילדה מסכנה". אני סולדת מרחמים כי זה גורם לי להרגיש קטנה וחלשה. זה מכווץ אותו ומועך אותי מבפנים, ואני טורחת לציין תמיד שאינני זקוקה לרחמים.

Mor L

New member
חחח

אני אוהבת גם את קצושירו :) (ריבוי גברים - זו הדרך היחידה לשרוד עם כל הגברים המושלמים של האנימות
) אבל עדין לא כל כך ברור לי הקטע של "לא אעשה זאת אם אינך אוהבת זאת". הוא רצה שהיא תתחנן לרחמים? זה לא מתאים לקיוזו לדרוש דבר כזה ממישהו.

המ המ ...

זה נכון ,קיוזו לא אוהב שמתחננים ומתרפסים כדי לקבל רחמים, אבל בקטע הזה שהוא עומד להרוג אותה, את זו שהצליחה איכשהו להראות לו את השתקפותו- שניהם זהים לחלוטין, אדישים, קרים, לא מהססים להרוג, מיומנים. הוא פשוט רוצה שהיא תודה בתבוסה שלה נגדו ,כמו סוג של קרב חוזר בינו לבין עצמו, רודף אחריי הצל שלו ועומד מול השתקפותו גאה וזקוף, מוכן להרוג אפילו אותה. יש לי פאנפיק שלם על זה ,בתהליכיי כתיבה. שלחי מסר אם באמת תרצי אותו.

Mor L

New member
ברור שאני רוצה!

בבקשה תשלחי לי אץ הסיפור שלך

מלוכלך- אקירה/היקארו, חג האהבה.

"חג האהבה הזה מטופש" ממלמל היקארו בנרגנות בעודו מוציא את ראשו מחלון הסלון ועוקב בעיניו המצומצמות אחר זוג אוהבים, אחד מני רבים שהציפו את הרחובות. 'כמו כל חג אחר' חושב אקירה ומשרבט משהו בהיסח-הדעת בפנקסו הצהוב. הוא חייב לדאוג שהכל יהיה מאורגן בדירה כי שינדו, שותפו הטיפש, לא מסוגל לטפל בדגיי-זהב בלי שיאכיל אותם יותר מדי ויגרום להם לצוף בעצלתיים בחלקו העליון של האקווריום תוך יומיים. הוא מסוגל אפילו להתערב בגלל בטחונו הרב שאילו היה נותן לשינדו לנהל את חשבונות הדירה הקטנה ששכרו יחדיו וודאי היה מוצא את עצמו חסר בית. "איך זה שאין לך חברה ,טויה ?" שואל היקארו בסקרנות מועטה ומשעין את ראשו על כפות ידיו, מניח לרוח הערב הקרירה לצנן את פניו. אקירה מרים את ראשו מהדפים וסומק קל עולה ומזדחל אל לחייו והוא נוטל כוס זכוכית מלאה מים ולוגם ממנה ארוכות. "אני לא זקוק לאחת". "ואיך זה שאין לך חבר ?" תוהה היקארו בקול אקירה נשנק ומחצית מהמים נשפכו על בגדיו. "אני לא ... לא הומו". "ברור שלא,אבל אני עדיין תוהה איך זה שאין מישהי שזרקה את עצמה לרגליך או איזה בחור ששולח בך מבטים מרחוק" מהמהם היקארו וחיוך מרחף על שפתיו המתעקלות בגיחוך. אקירה תמיד היה מרוכז מדי בגו ולא היו לו הצעות חברות ואהבה לדחות על הסף משום שלא התעניין ושלח רמזים לחיבה ולרצון ליצירת קשר. אימו הייתה טורחת לציין מדי פעם שעליו לפתח רגשות, והוא היה טוחב את אפו לספר כלשהו ומבקש ממנה להניח לחייו, הרי הוא כבר בן תשע-עשרה ולא בן תשע. "אין לי עניין בבחורות,ובטח ובטח שלא בבחורים" אקירה עוטה שוב ארשת אדישה ומנגב את המים שנזלו על השולחן. "לא פלא שאתה יושב בבית כל הזמן, אתה פוחד מקשר" צוחק היקארו ,נוטש את הבהייה באוויר הלילה השחור כמוות ומתחיל לנבור ולחטט במרץ בארונות המטבח. "אני לא פוחד משום דבר" אקירה בולע את רוקו כשהיקארו מוציא מהמגירה העליונה באחת השידות קופסא קטנה עטופה בנייר כסף וקשורה בסרט משי אדום. "כן, כן, שמענו. הנה, קח" אומר היקארו ומושיט לאקירה את החבילה. אקירה לוקח את החבילה ביד רועדת ומתיר את הסרט החלקלק שזורם בין אצבעותיו. "מה לעזאזל ...?" שואל אקירה כשהוא מוציא בעדינות חצי לב שוקולד חלב קטן מתוך הקופסא, שנופלת על הרצפה. "אהבה היא מתוקה, ואהבה חולקים", אומר היקארו בחיוך. "אם אין לנו בחורות לחלוק איתן אהבת אמת לפחות נוכל לחלוק יחדיו את השוקולד הזה כמחוות שותפות". אקירה מהנהן אך מניח את הלב חזרה בקופסא. "התלכלכת" מציין היקארו ונועץ באפו של אקירה אצבע מצופה שוקולד, בולע ברעש את חתיכת השוקולד האחרונה שלו. אקירה מלוכלך תמיד, לאו דווקא בהקשר הפיזי. הוא מלוכלך בגלל הרצון הזה לנשוק לשפתיים של היקארו שעה שהוא ישן כמו גור תמים ופרוע שיער, סוער ומעורר תאווה. עד שאקירה יגיד להיקארו שהוא רוצה לחוש בו מבעד למשחקיי הגו יעבור מעט זמן, אבל הוא יודע שיש לו כל הזמן שבעולם כשהוא מביט בהיקארו המחייך, שתמיד יהיה שם בשבילו. "תפסיק" דורש אקירה כשהיקארו משרטט קו שוקולד ארוך על מצחו. "לא רוצה" מצחקק היקארו. אקירה שונא צחקוקים, הם הדבר המעצבן ביותר שמזכיר לו נערות צעירות שמביטות בו מרחוק, מעפעפות בריסיהן בתקווה שיפול ברשתן המאופרת עד כלות. "די כבר" ממלמל אקירה ודוחף את היד של היקארו. "אתה יודע שצחוק לא הרג אף אחד". אקירה לא מגיב, שוקע עמוקות בספה , עוצם את עיניו ונאנח. לפתע משהו רטוב נלחץ כנגד שפתיו. היקארו. היקארו מנשק אותו ,נוגע בו. "מה אתה עושה ?!" זועק אקירה וקם במהירות ,סמוק. "מאחל לך יום אהבה שמח, טויה".

LinkinAnanas

New member
D:

קווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול

שורש- קיוזו/דמות נשית מקורית.

היא יושבת ומביטה בקבר שבו תקועות שתיי חרבות ברזל ארוכות ודקיקות. "הלכת", היא ממלמלת בינה לבין עצמה. "אדם חזק כל כך מת ברגע מכדור קטן". גוש האבן שמוצב במקום שבו אמור להיות ליבה מתפורר מעט ונושרות ממנו חתיכות קטנות עם כל העפת מבט בצלצול האור שחוזר מהמתכת. "כולם מתים בסוף" ממלמל קול מאחוריה ועיניים אפורות ומחושבות קודחות בה חורים מבין הצללים. "אבל לא ככה. אני זוכרת שבאחד הלילות אמרתי לו שהוא ימות לבד כשאויבו צוחק למראהו מתבוסס בדמו, ושלבסוף ייפשט עורו ולא יהיה איש שיבכה עליו" היא מגחכת ומחייכת וך לועג שמצליח להסוות אך בקושי את הציניות המרירה והמציאותית שבקולה. "לא בכינו, אבל היינו איתו" ממלמל קאמביי מתוך האפלה. "כן. בכי לא עוזר". "זה מניסיון ?". שתיקה. "ביקשתי ממנו שלא יקטוף את הפרחים בניי-החלוף. הוא קיים את ההבטחה ?". "כן. הוא לא נגע בפרח כפי שבקשת" מיידע קאמביי. "הוא יהיה פרח יפהייפה ,זהוב. בוודאי סביון. אולי לוע-הארי, חזק ומרשים" היא מהנהנת וקמה, אשפת חיציה מקרקשת על גבה והדם הקרוש הולם את לובנו העל-אנושי של עורה. "ולאיזה פרח אני אהפוך כשאמות ?". קאמביי משתעשע מעט במחשבה שהפרחים שהוא חולף על פניהם מדי יום הם נשמותיהם של אנשים. רק לאנשים כמוהה, שנדדו גלמודים במקומות שונים ושמעו דברים שחתכו בבשרם, יכולים להיות הסיפורים המרגשים ונוטפיי המתיקות האלה. "אתה תהייה ... לא. אתה לא פרח. אתה שום דבר. אולי אפר מיותר, אבל בעיניי אתה שום דבר", היא נעמדת מולו זקופה, עיניי הזהב המותח שלה ננעצות בנשמתו כפגיונות. "אתה נבלה שהניח לחברים שלך לקרב למות". "לא הנחתי לבניי הכפר למות" לוחש קאמביי, הבל פיו החמים מכה בפניה החיוורים. "מוות של ארבעה היה מחיר זעום לעומת העידן החדש,ככה זה במלחמות. עם כל הכאב עליי לדרוך על הגוויות בכדי להגיע למטרה, אין כבוד גדול יותר מלמות בקרב". "מלחמות ראיתי בכל יום בחיי ואני רואה אחת גם עכשיו, בתוכך, בליבך" היא מטיחה בו וידיה נקמצות לאגרופים. "את עדיין עיוורת מרוב אהבה ותמימות. בקשתי שלא תשובי הנה ואמרתי שאם תפרי את בקשתי אהרוג אותך" מזכיר קאמביי. היא מכווצת את גבותיה ומורידה במהירות את הקשת העשויה עץ, את אשפת החיצים ומרוקנת את כיסיה מהשוריקן הירה* הקטנים והזוויתיים שלה. "הנה, הרוג אותי אם אומץ וכבוד עוד יש בך, אפר מתים שכמוך" היא משסה בו ,פושטת ידיה לצדדים כמבקשת ליפול על צווארו של קאמביי. היא כבר מתה וקאמביי יודע את זה בבירור. הוא שולף את חרבו ומציב אותה מול אפה. "את באמת רוצה את זה ?". "אני יודעת שלא תהרוג אותי", היא צוחקת ומעבירה את שיערה בגוון הנפט אל מאחוריי כתפיה הזוויתיות עד חלחלה. "זה לא מכובד". "לכי לדרכך" הוא משיב את חרבו לנדנה בקול חריקה. היא בולעת את מילות הפרידה בשקט ,אוספת את חיציה ורוכנת לעבר הקבר של קיוזו. "הוא ישאר כאן בשבילך" מבטיח קאמביי ללא צל של ספק. היא ממלמלת חרש תפילה אחרונה למתים, שפתיה הדקיקות והמפוסלות בקושי זזות, קמה ונועצת חץ למרגלות תלולית האדמה שאמורה להיות קברו של זה שאהבה. "אני לא אשוב כך שאין לי טעם בהבטחות הסרק שלך" היא מנפנפת ביובש והולכת מהמקום באיטיות. "להשיב אי-אפשר את מה שהאדמה לקחה" לוחש לה קאמביי. היא מסתובבת לרגע ומחייכת. "האדמה מבינה היטב שכולם ישובו עוד לפרוח, ואולי גם אתה וליבך תנבטו. אני כבר קמלתי". כשפרחים קמלים עוקרים אותם ממקומם. קאמביי מבין לפתע שלפרח הזה שהסתלק מעל פניו כרגע לא הייתה חלקת אדמה משלו, ושהשורש שלו רקוב מהיסוד.

Mor L

New member
אוקיי.....

זה בהחלט היה שונה ממה שציפיתי קשה לי להתרגל לזה שכותבים על קיוזו כמת, כל פעם אני חושבת שהוא וכולם יחזרו לחיים

אני די מבינה אותך. אבל ...

טוב, מתים.זה הבישי הראשון שאהבתי שמת, וזה די טאומתי. ככה, הפיק היה יפה ? *הולכת לפינה חשוכה*

למעלה