ספיישל לולנטיין!

../images/Emo15.gif ספיישל לולנטיין!

כן, אני ממשיכה לנסות להעיר אתכם. אפילו שאתם ישנים מאוד, מאוד חזק. והפעם ספיישל לולנטיין דיי! זה הולך כך: מי מביא מה למי לולנטיין ולמה. (ותיהיו קצת מקוריים בבקשה.) ושרשרו תמנות, פיקים, שירפיקים ושאר זבלים שאתם אוהבים! אני הולכת להתחיל עם..... אקארי מביאה: להיקארו- כדורים לשיפור הזיכרון, כדי שפעם הבאה שיש לה יומולדת הוא לא ישכח ויביא לה מתנה מצ'וקמקת חודש וחצי אחר כך. למיטאני- דובי, בתקווה שיבין את הרמז. לאקירה- רשימה מפורטת על היקארו, בתקווה שגם הוא יבין את הרמז. לטסוטסוי- ספל שעליו כתוב "אני אוהב מה שאני אוהב וזהו, נודניקים!", כדי לרמוז לו שהיא יודעת מה הוא עושה עם קאגה. וואיה מביא: לאיסומי- קופסה גדולה של שוקולד, כי הוא יודע שאיסומי לא יגע בה והיא תחזור אליו בסוף ברובה. להיקארו- דחיפה הגונה על אקירה לתוך המעלית. לאקירה- דוחף עליו את היקארו כך ששניהם לבד במעלית. לנאסה- ארנב אסטרונאוט שעליו כתוב "נס"א". עוד אחד לאיסומי- מרתון נוסטלגיה של סרטי מלך האריות, כדי שיהיה להם תירוץ להתכרבל ולייבב בקטעים העצובים. איסומי מביא: לוואיה- את רוב השוקולדים שהוא קיבל ממנו קודם. להיקארו- מסתלק כל פעם שאקירה בסביבה. לאקירה- מסתלק כל פעם שהיקארו בסביבה. לנאסה- פסלון קטן של שני ברווזים, כמו זה שוואיה שבר לה בטעות, כי הוא מכיר את וואיה מספיק טוב בשביל לדעת שהוא שכח מזה. נאסה מביאה: לוואיה- מכה בראש על הבדיחה הגרועה. לאיסומי- שוקולד ביתי כתודה על זה שהוא זכר את הפסל. להיקארו- ספר "100 דרכים לכבוש אהבה" לאקירה- סוודר חדש. לחבר שלה- הרבה סיפורים משעשעים על האינסיי האחרים. היקארו מביא: לאקירה- הפתעה מיוחדת שכוללת יציאת ערב עם הרבה אלכוהול שתסתיים כנראה בהתגפפות אצלו בדירה. לוואיה- כובע-שוטים שעליו כתוב "אני געון" לאיסומי- מגזין גו חדש. לאקארי- דובי מקווצ'ץ שהוא קנה ברגע האחרון אקירה מביא: להיקארו- וול.... *צחקוקים* אתן יודעות למה אני מתכוונת.... תמשיכו, התעצלתי מפה.

../images/Emo15.gif תרגום הוולנטיין-../images/Emo23.gif

קרוסדרסינג וואיה! )אני תרגמתי ולא כתבתי.) וואיה בלבוש נערה פרק 1: בחור לבחורה זה היה יום שמשי יפה וללא עננים. אבל זה לא היה כך עבור איסומי; לא, איסומי היה עסוק במנוסה על חייו. המשפט "אנחנו אוהבות אותך איסומי סאן!" מעולם לא נשמע מאיים יותר. מאז שאיסומי הפך למקצוען המעריצות לא רצו לעזוב אותו. 'לעזאזל! אני חייב למצוא מקום להתחבא!' חשב לעצמו איסומי בדוחק כשסרק את המפה המנטאלית של העיר בראשו 'הבית של וואיה! הוא חייב להכניס אותי!' וואיה היה באמצע מקלחת חמה שהגיעה לו בהחלט כשהו שמע את הדפיקות הרמות בדלת. "וואיה! תפתח את הדלת! מהר!" וואיה כרך על עצמו מגבת ויצא בעצבים מהמקלחת, רוטן לעצמו "למה תמיד כשאני במקלחת?!". וואיה פתח את הדלת ואיסומי נפל עליו, וואיה הסמיק. "איסומי, אתה מוכן לרדת ממני?" ביקש וואיה במבוכה. "מצטער" אמר איסומי וקם. "טוב, אני חוזר למקלחת כדי לסיים להתקלח, וכשאני אצא משם תספר לי מה קרה" וואיה סיים מחצית השעה מאוחר יותר. "טוב, מה קרה שם בחוץ?" "זוכר את הבנות המטורפות האלו שרדפו אחרי אז בסופר מרקט?" "כן" "אז זה הן. הן ראו אותי קונה שבועון גו והתחילו לרדוף אחריי. שוב" וואיה חשב לרגע. "יש לך חברה?" "לא, נאסה עברה לאמריקה ואני לא מסתדר עם בנות אחרות" ואיה חשב למשך זמן מה, לפני שצץ לו רעיון. "אני יודע! אני יכול להתלבש כמו בחורה! אם הן יחשבו שיש לך חברה הן יעזבו אותך" "אין מצב שאתה עושה את זה" אמר איסומי בפרצוף מוטרד. "לקניון!" קרא וואיה במלודרמטיות. ____________________________ "אולי תמהר עם זה וואיה? הבנות ההן יכולת לצוץ שוב בכול רגע!" "אבל אני לא יכול להחליט איזו מהן מתאימה לעיניים שלי יותר!" "וואיה, אתה כבר התחלת להתנהג כמו בחורה..." "אל תדאג איסומי-סאן, אני לא מתכוון ללבוש שמלה או חצאית מיני!" אמר וואיה ויצא מתא ההלבשה. "לפחות תן לי לראות מה בחרת!" "לא, זו תהיה הפתעה" הם שילמו על הבגדים והסתלקו מהקניון. למחרת קבעו איסומי וואיה להיפגש בפארק, ולאכול יחד צהריים. וואיה איחר ואיסומי נשאר לבדו בפארק 'איפה וואיה לכול הרוחות?'. הוא סובב את ראשו ומצא את הבנות רצות אליו. "איסומי קון" אמרה אחת מהן בטון מתחנחן "אולי תצא איתי?" "אני אכין לך ארוחת צהריים כל יום!" התחננה אחרת. "מצטער בנות אבל אני-" איסומי נקטע בידי בחורה שזינקה עליו בקריאת "איסומי סאן!". רק שזה היה וואיה! הוא לבש ג'ינס של בנות עם פרפרים וחולצה תואמת. השיער שלו הוחלק כלפי מטה והוא לבש משקפיים מזוייפים. להפתעתו- וואיה נראה ממש כמו בחורה, בחורה אמיתית. "איסומי סאן חיפשתי אותך בכול מקום!" וואיה חיבק אותו חיבוק מאחור, קצת נתלה עליו בתנוחה נשית, הבנות בהו בו. "מי זו איסומי קון?" "היא-" "החברה שלו. קוראים לי מיוקי יושיטקאה" הבנות בהו ב"מיוקי". "לאיזה בית ספר את הולכת?" "אני לא לומדת בבצפר יותר..." "איסומי סאן! איך אתה יכול לאהוב מישהי שנשרה מבית הספר?" וואיה התעצבן. "אני מקצוענית גו! אני לא חייבת ללכת לבית ספר!" הבנות התנשפו, אחת מהן בהתה בו מקרוב. "אני מצטערת להגיד לך את זה איסומי סאן, אבל היא נורא מכוערת" אמרה מי שניכר בה שהייתה המנהיגה "היא לא לובשת חצאית או שמלה כמו בחורה של ממש, וחוץ מזה יש לה משקפיים, ולא להזכיר את השיער-" וואיה התעצבן ממש. "תקשיבי טוב אחותי!" הוא רקע ברגלו וקירב את פניו לאלו של המנהיגה, עוטה הבעה מפחידה "איסומי סאן בחר בי מכולכן טיפשות! אין לכן טיפה של כבוד לאהבה של איסומי! זה לא גורם לכן להרגיש רע? ועכשיו אוסמי סאן אולי שונא אתכן!" הוא רקע שוב ונהם עליהן "בחורה עם משקפיים וג'ינס? תתבגרו כבר!" נראה שהבנות היו מבועתות. "בואו נסתלק מפה!" צווחה המנהיגה, ונסה משם, מלווה בכל פמלייתה. "וואו וואיה, איפה למדת לעשות את כל זה?" אמר איסומי, בוהה בוואיה בהלם. "ראיתי את זה באיזו תוכנית בטלוויזיה" אמר וואיה ונמתח, מחזיק בידו של איסומי "עכשיו מה דעתך על גלידה?" "רק אם זה על חשבונך!"

RaVeN IYI

New member
את מודעת לעובדה שזה Waya Yoshitaka

as in וואיה זה השם משפחה ויושיטאקה זה השם הפרטי ס.ס; תודיעי לכותבת של זה שהיא טועה XP;

זה השיר המלא?

סליחה על בורות אני לא בקיאה במוזיקה עכשוית. כל הכבוד ותודה על ההשקעה

../images/Emo15.gif כן.

וזה מוסיקה מתוק חמזמר ברודווי. מ חזמר מעולה, ומצחיק מאוד (יש שם גם "האינרנט הוא בשביל פורנו", "אני לא לובש תחתונים היום", "מה עושים עם תואר בוגר אוניברסיטה", "החברה שלי שגרה בקנדה", "יש חיים מחוץ לדירה שלך" ו"שדנפרוידה (מגרמנית- השמחה שנגרמת לך כשאחרים מפשלים)".)

../images/Emo15.gif עוד

לבלוע בלי ללעוס!
אוי פאק הם חמודייייים! *חיוך מטומטם מפציע*

../images/Emo15.gif הסף שלי ירד

בצורה מסוכנת. אני מחייכת כמו סתומה אחרי ארבע תמונות!

למעלה