סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo15.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo220.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:
שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר
) של להקה/זמר/זמרת/וכו'. מדגיש שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע
לאב יה

ויקס

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: MCR-i don't love you ציטוט שעשה לכם את השבוע:"We're really greedy about the electricity in our iPods. We hoard it. We're like, 'Yo, I'm only on half a fuck battery and I have a plane ride!'" קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:נופ אתר השבוע:
מיי ספייס דוויאנט חוויית השבוע:נופ תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: מיי כמיכל
שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר) של להקה/זמר/זמרת/וכו'. האמממ לא'דעת

Elpar

New member
עונה ואפילו מדגיש!

שיר השבוע של HIM: אין לי שיר השבוע לא של HIM: Ocean Land, In the Middle of a Heartbrake - שני שירים מעולים ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין קליפ/הופעת השבוע: אממממ אין המלצת השבוע: Blind Guardin - להקה מעולה אתר השבוע: www.tapuz.co.il
חוויית השבוע: אממ אממ אממ וואו אין לי מושג תמונת השבוע: אני הכנתי את זה! יצא מעפן אני יודע... >>> מה אתם שומעים עכשיו: Hammerfall - Legacy of Kings שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר) מטאליקה!

Elpar

New member
ניסיתי לעשות אותי

כמה שזה נשמע רע... בסוף ויתרתי ועשיתי סתם איש מוזר XD

milkshakit

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM: KL, RHIMA, WG, HWM שיר השבוע לא של HIM: Kotipelto - Sleep Well שיר חדש של סולן סטראטוווריוס!! שיר מעולה! Stone Sour - Through Glass השבוע הייתי בהלם כשגיליתי שמי שעומד מאחורי הפרוייקט הזה הוא לא פחות ולא יותר מאשר קורי טיילור, סולן סליפנוט... והוא גם הסולן. מוזר לראות אותו בשיר כזה רגוע יחסית
Norther - Youth Gone Wild (Skid Row cover) Delain - Frozen The Scorpions - Rock You Like A Hurricane Lee Aaron - Metal Queen Within' Temptation Feat. Keith Caputo - What Have You Done ציטוט שעשה לכם את השבוע: "I'm looking at you through the glass Don't know how much has past Seems like it's been forever..." קליפ/הופעת השבוע: HIM - כל מה שציינתי למעלה. המלצת השבוע: תהיו רגועים. אתר השבוע: לא יודעת חח, תפוז כרגיל חוויית השבוע: יציאות, בלאגנים... אנשים הזויים בעבודה. תמונת השבוע: אין השבוע
מה אתם שומעים עכשיו: Delain - Frozen
שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר) של להקה/זמר/זמרת/וכו'. מטאליקה, ועוד כל מיני להקות רוק למיניהן.

under the rose

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif../images/Emo195.gif

שיר השבוע של HIM: Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM: כל We Will Take You With Us של Epica
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - קליפ/הופעת השבוע:- המלצת השבוע: לברר על קווי אוטובוס שמגיעים להרצליה לפני שאתם נתקעים במקומות לא מוכרים
אתר השבוע: תפוז חוויית השבוע: צו ראשון (?), יציאות עם חברות.. ויש לי מסנג'ר, אתם מוזמנים להוסיף: [email protected] תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו: כלום סופ"ש נהדר לכולם

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifכמה זמן לא הייתי פה../images/Emo12.gif

שיר השבוע של HIM:
Dark light. שיר השבוע לא של HIM:
The used - Noise and kisses Alice in chains - Again The doors - Yes, the river knows Dream theater - The root of all evil Sean lennon - Dead meat. ציטוט שעשה לכם את השבוע:
חברה שלי: "אני בדיאטה, כבר שבוע לא אכלתי ממתקים!" אני: "בואי נלך לקנות קרמבו." חברה שלי: "יאללה, בואי." קליפ/הופעת השבוע:
Incubus - Anna molly. המלצת השבוע:
תלכו לחברים^^" אתר השבוע:
מייספייס. חוויית השבוע:
תעודה טובה, שני דיסקים, ובאולינג עם חברה. תמונת השבוע:
אין.P: מה אתם שומעים עכשיו:
Anathema - Inner silence. ולוידעת בנוגע לשאלת השבוע.

little WhiSper

New member
a shot to remember

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: MCR-i dont love you. Famous Last Words ציטוט שעשה לכם את השבוע: If you look in the mirror and don’t like what you see, You can find out firsthand what it’s like to be me, קליפ/הופעת השבוע:הקליפ של 'פיימוס לאסט וורדס' של MCR המלצת השבוע: תשמעו ת'דיסק החדש שלהם, הוא טוב! [לדעתי כמובן] אתר השבוע: כל הרגילים
חוויית השבוע: שבת אצל דודים בצפון, ביקור אצל הניצולה שלנו... תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: MCR-The Sharpest Lives שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר) של להקה/זמר/זמרת/וכו'. האמת? אינלימושגגגגג.... אה, היהודים! [הם לא התפרקו, סתם לוקח להם שנים להוציא דיסק]

inbal287

New member
התגעגעתי...

שיר השבוע של HIM: Please Don't Let It Go שיר השבוע לא של HIM: Cher - The shoop shoop song Evanescence - The Last Song I'm Wasting on You Goo Goo Dolls - Big Machine ציטוט שעשה לכם את השבוע: Love and sex and loneliness, Take what’s yours and leave the rest, So I'll survive, God it’s good to be alive. קליפ/הופעת השבוע: HIM - The Funeral Of Hearts המלצת השבוע: אל תדחיקו דברים, תעשו טובה ותתמודדו איתם.. לפי שזה יתפוצץ [הופה, טיפ לחיים
] אתר השבוע: לא תפוז. אני כועסת על הקריסות :$:$ חוויית השבוע: המ. היום, הגשת אמצע בצילום. תמונת השבוע: אמ. זו. מה אתם שומעים עכשיו: Lifehouse - Everything שאלת השבוע: לאיזה קאמבק אתם מחכים הכי הרבה? (חוץ מזה של HIM כי זה כבר בארורררר) של להקה/זמר/זמרת/וכו'. בלו :$

למעלה