מ ש ע מ ם!!

../images/Emo15.gifמ ש ע מ ם!!

אי חדשה בעיר, בתחילת שנות השלושים, פרודה ואם לילדה בת שנתיים. אני כמעט ולא מכירה כאן אף אחד, אז אני מזמינה אמהות במצב דומה ליצור קשר דרך הפורום ואולי לעזור לי ליצור קבוצת היכרות לפאן ועזרה הדדית בשעת הצורך. מה אתן אומרות???

oranje

New member
מה עם הורים מהגן

של הילדה? זו השיטה הכי טובה להכיר אנשים במודיעין.

shushonim

New member
ומה יעשה מי שאין לו ילדים?

כן, יש גם כאלה...אנחנו חדשים פה ובלי ילדים (עדין). האם ב"עיר הילדים" (עיר העתיד?) יש מסגרות להכיר אנשים גם ל"ללא הורים"?

oranje

New member
את האמת, לא נראה לי...

אני ואשתי עברנו למודיעין ב98, ועד שלא נולדה הילדה והלכה לגן (2002), לא הכרנו אף אחד ממודיעין. אפשר לנסות לדבר עם אנשים בתור לקופה בסופר

גם לנו אין ילדים...

אנחנו גרים כאן עוד מעט שנה ודי אוהבים את העיר. במיוחד את הירוק, הנקי, והשקט. עם זאת, אני מכירה רק שתי חברות שלומדות איתי בתל אביב וגרות כאן. האמת שיש לי המון חברים בתל אביב וזה לא ממש מפריע לי, אבל זה חסר - חברים קרובים. השכנה שלי למשל, נורא חמודה ואנחנו נפגשות לפעמים. לגבי הכרות בפורום - נראה לי קצת רחוק. זה פורום אינפורמטיבי ולא חווייתי. אולי אם נהפוך אותו ליותר אישי, תהיה כאן תקשורת אחרת בין החברים... חג שמח.

בוודאי!

גם אנחנו כאלה, והכרנו אנשים חביבים, אמנם בעזרת הכלבים אבל זה אפשרי! כל שצריך לעשות הוא להעז ולהזמין! ובזאת אני מזמינה גם אתכם. אנחנו בשמשוני, נשמח לחברים, שלח/י לי מסר!

שלגיה ו7

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

בשביל זה יש פורום "מודיעין" כאן נוכל לשוחח, להכיר אחד את השני ומי יודע, אולי יום אחד גם נפגש..............

לאו דוקא אמהות..

אהלן לכולם - שמחתי על התגובות. אז ראשית - לא רק אמהות, אבל אי אפשר להכחיש שאמהות לילדים בגילאים דומים יכולה לשמש כבסיס רחב לתחומי עניין משותפים והיכרות מוצלחת. שמעתי שבמודיעין יש לא מעט אמהות שהן חד הוריות כמוני אז בגלל הסיבה שלמעלה הן מוזמנות ליצור קשר בפורום. אבל כמו שכבר אמרתי - לא רק הן. אני נוסעת לפוש מעט בסיני - אז תשאירו לי תגובות ואני אחזור כשאחזור!

תנסי לשאול במתנ"ס

לדעתי יש פעילויות למשפחות חד הוריות. הן מפורסמות מדי פעם בעתונות המקומית. רעיון נוסף - ראיתי שפתחו משחקיה במכבים - נראה לי אחלה מקום להכיר עוד הורים וילדים. בהצלחה!

שלגיה ו7

New member
בקשר למשחקיה

חברה שלי ביקרה שם לפני כמה ימים ולא התלהבה מהמקום בכלל...............

באמת? לא היית שם. חבל...

דוקא נשמע כמו משהו שהיה יכול ללכת מצוין. אין כל כך לאן לקחת קטנטנים לשחק בימים חמים מאד או גשומים.

שלגיה ו7

New member
אולי

תסעי לשם ותבדקי בעצמך. אולי לך זה יתאים. ועד שיבנו פה קניון, באמת אין לאן ללכת אם הילדים בימים מאוד חמים או גשם.........

limim

New member
נסי לפתוח בשיחה עם אמהות בגינות...

כך יצא לי להתיידד עם כמה אמהות כאן באזור (השמשוני) ולפעמים אנחנו גם מבקרות אחת אצל השניה. יש כמה גינות נחמדות כאן באזור, שמיועדות לגילאים הרלוונטים, כך שיהיו לך נושאי שיחה משותפים. מנסיון, שקית במבה תמיד יכולה לפתוח דלתות לקשרים חדשים
אני גם שולחת לך מסר במקביל ואשמח אם תקראי...

בשמחה!

גם אני גרה בשמשוני (לקח לי זמן להבין את חלוקת האיזורים פה..!) ואני לוקחת את הילדה לגינה סמוכה - יכול להיות שאפילו לאותה גינה..! בכל מקרה, לקחתי את הטלפונים ואצור אתך קשר בקרוב. יום טוב.

למעלה