מפגשפורום.

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifמפגשפורום.

אני חושבת שזה מצדיק הודעה חדשה
אז ככה, הגעתי לבד, ולא מצאתי אפחד. ואז ראיתי חבורה של בנות מסתכלות עלי ומתלחששות. ואז הגיע עודד, עם סיכה על התיק של אנג'ל, אז אזרתי אומץ וגיליתי שאכן הגעתי לפורום הנכון. רק שכולם שם היו בני 15
אבל היה נחמד. אכלנו פיצה (נועה אכלה שתיים
) ודיברנו קצת על באפי, ג'ואן מארקדיה, ועל בי"ס כמובן. אח"כ עלינו לגג, הסנפנו אקמול, זרקנו ניירות, ראינו אנשים שמאבדים את הכובע שלהם מהגג של עזריאלי. היה משעשע. אח"כ ישבנו, והתחלנו לחטט בארנקים אחד של השני, (יש לי ת"ז! אני גדולה!
) וגם לצייר אחד על השני. (גיליתי שאני יודעת לצייר את המפלצת מהסוף- נו, זאת שעושה 'גרר ארגג') היה נחמד. חבל שלא באו עוד אנשים.
~כאן זה הקטע בו אתם מספרים איך היה במפגש~

היה דליל אך מגניב

דליל זתומרת שלא היה הרבה אנשים.. "ואז הגיע עודד, עם סיכה על התיק של אנג'ל" ייאי! אני מרגיש יעיל... חיטטנו גם בתיקים, לא רק בארנקים ולמען האמת אף אחד לא היה 15 כולם כמעט 15 או כמעט 14 או 17 וחצי (אני מזכיר לך שבמפגש הבא את קונה לנו אלכוהול) היה לי עוד הברה דברים להגיד אבל שחכתי את כולם...

barhenhalliwell

New member
עודד.. לא היה לי הזדמנות להתקשר..

ראית תשם שהיה לי במסנג'ר? אני מקווה שזה סיפק לך את התשובה. בכל מקרה מצטער על ההברזה.. רציתי לבוא, למעשה הייתי בתל אביב.. אבל הייתי מסריח כזה.. משוק הכרמל.. וגם היו לי בני משפחה על המוח... חוסר השינה מתחיל לעשות את שלו. לילה טוב.

talrv

New member
אלכוהול אפשר לקנות גם ב-16 ../images/Emo8.gif

אני שמחה שנהניתם. ותרשו לי קצת התלהבות של בני 17 - למפגש הבא אני כבר אגיע עם האוטו, אז בסדר
טל.

c o n n o r

New member
אני יכול להתלהב...

יש לי רישיון כבר חצי שנה ותאמינו לי שלקחת את האוטו מההורים זה לא דבר קל במיוחד שיש אוטו אחד

talrv

New member
לא נורא..

אני עברתי בשני
ובקשר למכוניות, לנו יש 3. יש לי ביטוח על 2. ודלקן (הזה שלא משלמים על הדלק) ב-1. Life is good guys, Life is good
טל.

c o n n o r

New member
גם אני עברתי שני....

אבל את ממש שיחקת אותה אפשר להגיד שיש לך אוטו משלך ובדלקן כן משלמים פשוט משלמים פעם בחודש את לא משלמת בזמן מילוי הדלק

talrv

New member
כן נו

דלקן - הזה ש*אני* לא צריכה לשלם על הדלק
ולא בדיוק אוטו משלי, כי אני אקבל אוטו רק כשההורים שלי יהיו ביחד ולא יצטרכו את המכונית כל אחד (כי האוטו השלישי של אח שלי), אבל זה עדיין אומר כל ערב וכל חג וכל הסוף שבוע
טל.

noa131

New member
15../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את מחמיאה לי אבל רק בספטמבר אני 14...

עד מתי הייתם שם?../images/Emo12.gif

אני מיוצקה ונעמה (nimaz) הגענו בשש ולא מצאנו אתכם...

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifאני הייתי שם עד רבע לשבע,

אבל דיי נדדנו. אולי בגלל זה לא מצאתם אותנו.

p_nurit

New member
נצל"ש שאלות ספויילר סוף אנג'ל ובאפי

טוב, לא ממש ספויילר... רק רציתי לשאול אם לבאפי ואנג'ל יש פרקי סיום ממש, או בגלל רייטינג נמוך נקטעו ואין ממש סוף..... תודה נורית

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifאכן יש פרקי סיום ראויים.

בעצם,אחד ראוי ואחד ראוי קצת פחות.

היה ממש כייף אנשים!

סורי על התגובה המאוחרת, לא הייתי בבית. היה ממש כייף, פגשתי אנשים ממש נחמדים, אכלנו, דיברנו, הסנפנו אקמול, זרקנו ניירות, ובואו נומר, שארץ ישראל לפני מפגש הפורום שלנו, הייתה יותר נקייה. :) סתאאאאאם, אבל היה ממש כייף!

למעלה