מה עם הדרכה?

ברור הדרכה!!!

כן, זה קשה, מאוד מאוד מאוד קשה, אתה צריך להשקיע המון וליפעמים לקבל יריקות בפרצוף, אבל אומרים שבסוף זה שווה את זה... וכמו שאריאלה אמרה בשישית, מי שלא מדריך, הוא סתם לא קשור...
נועה.

blue devil

New member
../images/Emo15.gifמה עם הדרכה?

אני מטלבת עם כן או לא מה אתם אומרים????

אני חושבת-

שלהיות מדריך בשנה הראשונה שאת שכב"גיסטית זה מאוד תורם ובכלל אני יודעת שאצלנו (השישיסטים) מי שהשנה לא מדריך אלא פעיל הוא בקושי מראה תפרצוף שלו בשבט והוא דיי מזלזל בצופים...

ממ גם אני מתלבטת....

אני יודעת שנאי אדריך ב100% אבל.... לא יודעתתתתתתתת אני בספק אם להמשיך את הקריירה הצופית....[ חחחחח אבל אני אמשיך

ממ גם אני מתלבטת....

אני יודעת שנאי אדריך ב100% אבל.... לא יודעתתתתתתתת אני בספק אם להמשיך את הקריירה הצופית....[ חחחחח אבל אני אמשיך

royi00

New member
איזה שמפט מפגר יצא..

מה שאמרתי זה שלפי דעתי חיייייב לעשות שנה ראשונה הדרכה...זה מגבש את האישיות שלך בתור שכבגיסט...

חחחחחחחחחחח

tukh vut skue gkhhl??????????????????????/ jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj אני אקח הדרכה 100% וגם....די מגיע לי ..... :)))) אבל....בלע חחחחחח

בריור שזה קשה!

אבל זה שוווה את זה לפי דעתי.....(יש לי דז´ה וו) כי אם אתם רוצים תפקיד טוב ואחראי בהמשך, אז צריך מהתחלה להשקיע! t, husg, akt!!!zv nuzr! tu;!!!!!h

המחסנאי

New member
ברור ללכת להדריך

תקשיבי אני לא אדבר איתך עכשיו שטויות ואני אגיד לך שהדרכה בהתחלה זה דבקשה בטירוף ואת פשוט תשנאי את זה. אבל אחרי חודש נכנסים לשגרה ומסתדרים ממש טוב עם החניכים ובסוף הכל משתלם. מילה שלי.

זה תלוי כמה הפעילים פעילים

אני חושב שאם הפעילים באמת היו פעילים בשבט שלי בטוח הייתי פעיל זה פחות אחריות ויותר כיף (לדעתי) אבל בגלל שזה לא ככה- אני מדריך...

תראה...

הרדרכה זה דבר קשה ואף אחד לא יגיד לך שזה קל ובהתחלה זה גם לא כ"כ כיף כמו שזה נראה... זה אומר שאם אתה בוחר הדרכה זה כי אתה יודע שאתה מסוגל לזה... כי אם אתה מחפש דרכים קלות, בהדרכה זה לא יילך לך... ואם אין לך מוטיבציה ואת הכח להמשיך עדיף שלא תבחר הדרכה... תראה אני חושבת שההדרכה שינתה אותי מאוד והוסיפה לי תכונות שלא נראה לי שהיו לי אם לא הייתי מדריכה וחוצמזה שאני חושבת שיש לי מה לתרום לחניכים שלי.. אז לבחור הדרכה או לא זה רק תלוי בעצמך... ואתה לא חייב להיות פעיל יש עוד תפקידים בשישיות חוץ מהדרכה...

אוי.........

מה פה בכלל השאלה? באמת שגם אני התלבטתי בסוף בחרתי הדרכה רק בגלל לחץ חברתי אבל כל כך לא התאכזבתי ואני יכולה להיגד בפה מלא ובלב שלם: ההדרכה שינתה לי ת´חיים. היה קשה אבל במבט לאחור! אני כל כך רוצה לחזור. עכשיו אני רשג"דית ואין לכם מושג איזה מתנה זו הדרכה קחי את זה ומהר! המלצה שלי: הדרכ ה ד´!!!!!!!!!!!!

למעלה