כנסו דחוף

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gif כנסו דחוף../images/Emo70.gif

כבר פעם שנייה שזה קורה לי, הלילה התעוררתי באמצע הלילה וראיתי ממולי דבר לבן, ארוך בצורה אפקית, וקצר אנכית.. הבנתם
זה לא השתקפות של כלום אני אפילו לא יודעת להגדיר את זה.. וקצת לפני שהתעוררתי הרגשתי משו מחזיק לי את הראש.. גאד זה כזה מפחיד.. פעם קודמת ראיתי אישה ששינתה צורה.. אני מטורפת
בבקשה תעזרו לי.. יש רוחות שנראות ככה

The Warrior

New member
רוחות...

רוח כשמה כן היא. רוח איננה יצור אורגני ולכן בעיני העיניים שלנו היא יכולה להתגלות בכל צורה שהיא. היא יכולה לתפוס לך את הראש אם בא לך, זה נכון. היא יכולה להכנס לתוך הראש. היא יכולה הכל. אבל... גם את יכולה. את לא חייבת להסכים. בפעם הבאה שזה יקרה אמרי לה שתזדהה! שאלי אותה מה השם שלה. אמרי לה שתסתלק (אלא אם כן את רוצה שהיא תשאר). "פעם קודמת ראיתי אישה ששינתה צורה" הן אכן יכולות לשנות צורה. ולמה את מטורפת? אולי מטורפים אלו שלא רואים
בברכה,

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gifחחחח

חחח קצת מצחיק לדבר עם דבר כל כך לא מוגדר לא
אבל אני אנסה.. ובקשר לתפיסת הראש.. אולי מישו יודע למה בדיוק היא עשתה לי את זה

EarthWind

New member
עצה:

לפני שאת הולכת לישון תחשבי טוב על זה שכשאת הולכת לישון את תדברי איתה עם בגוף האסטראלי שלך ותגידי לה שאת רוצה שהיא תלך בבקשה מהחדר שלך שזה מפריע לך . תחשבי על כך שאת הולכת לדבר איתה בנימוס מאד מאד נימוסי
ותלכי לישון במחשבה שתדברי איתה. הגוף האסטראלי שלך ייצא וישוחח עם הנשמה כדי שתעזוב. בנוסף את יכולה לשים קערת מים מתחת למיטה, בבוקר תשפכי את המים לשירותים... ואפשר לשים פעמוני רוח או מוסיקה רגועה בחדר לכמה זמן זה מטהר את החדר. והכי חשוב - תנסי להיות רגועה. אל תפחדי. אסור לפחד מרוחות. כשאת מפחדת, כוחות עליונים לא מסוגלים לעזור לך! תהיי רגועה.

לא אנחנו צריכים לגלות לו את

ה"אלה".....היא צריכה לבוא אליו,או הוא אליה.. אתה לא מתיימר להיות שליח האלים נכון שוש? :) חביב הקסם

למעלה