כל מיני!

niomebb

New member
בוקר טוב עולם

בוקר טוב לכם......מקווה שימשיך ככה הבוקר בסדר

../images/Emo36.gif דואגת לכם ולכן ../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

התקבלה התרעה חמה באזור חיפה שאושרה ע"י המשטרה. כיוון שמי שכתבה את האזהרה מוכרת לי ואמינה מצרפת קישור. תשמרו על עצמכם אנשים.

רותם111

New member
היום בלילה../images/Emo72.gif

היום בשעה 23:00 בבנרה ברחוב וינגייט במתחם בריכת גלית ביד אליהו ליד האצטדיון מסיבת ריקודים לבני 30-40 המוזיקה ברובה אינה אלקטרונית והקבל איכותי ושמח הכניסה 35 ש"ח עד חצות וארבעים לאחר חצות נשמח לראותכם

../images/Emo32.gif "למה תמיד כשכואב לי הראש הוא

משוכנע שאני מתחמקת"? (כי הוא מכיר אותך, כי זה תמיד שניה אחרי שהוא נכנס למיטה, וזה התירוץ הכי עלוב שאפשר למצוא). "מתי מרגישים שזה הזמן להתמסד"? (לעולם לא, זה שילוב של לחץ ההורים, הסביבה, החברים בני גילך שכבר יש להם 10 ילדים, ועצם העובדה שלכולנו אין עמוד שידרה). פורום חדש בתפוז "אפי היקרה", יענה לכם על שאלות קיומיות אלה ואחרות. כמו: "הכנתי לו ארוחה רומנטית ונפלאה והוא לא התקשר יותר" (כי הוא אושפז למחרת באיכילוב עם הרעלת קיבה והמשטרה חוקרת כרגע חשד לנסיון לרצח). כולכם מוזמנים לשאול, להגיב, להתעצבן, ואם תצליחו להרגע אחר כך, לא עשיתי את עבודתי נאמנה.

ליאן.

New member
בגידות בחיי הנישואין - כתבה

זוגיות ובגידות - נושא מרתק המדיר לא אחת שינה מעינינו. גברים ונשים מתייחסים לבגידות בדרך שונה. נעמי שוורץ תרגמה שני מאמרים: האחד מתאר את הצמתים המסוכנים בחיי הנישואין, ובעצם מסביר למה ומתי הוא בוגד בך. השני מנסה לבדוק מי מהנשים מועדות יותר לבוגדנות. המסקנה מפתיעה במקצת - וגם לא ממש מדעית. דבר אחד ברור: החוקרים עצמם, גברים ונשים מתארים בהרחבה, ובהבנה בעצם, את הגורמים לבגידות שלו ובאהדה פחותה את הגורם לבגידות שלה..
לכתבה

למעלה