טופיק 2 - פרק 606

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifטופיק 2 - פרק 606

אנשים, הקטע שפייסי מתייעץ עם אמה על המערכת יחסים שלו עם אודרי... מוצדק או לא מוצדק... תגיבו קצת, אני אענה בהמשך...

מממ...../images/Emo105.gif

כמה "מממ.." בזמן האחרון..
מצד אחד כן,כי היא השותפה שלו וזה בסדר שהוא מדבר איתה על דברים שמציקים לו... מצד שני,הוא היה צריך לדבר עם אודרי על זה,אבל היא די מחורפנת בזמן האחרון ובטח הייתה מחטיפה לו הרבה יותר מהסטירה שראינו... כי זה די לא בסדר לדבר עם מישו זר על מערכת היחיסם שלו... אבל שוב,מותר לו להתייעץ עם אנשים..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעוד משהו...

אל תגיבו בסגנון " הוא חמוווד, היא לא התנהגה בסדר... "
תקחו את התגובה מהצד שלכם, תחשבו איך הייתם מגיבים אם מישהו היה עושה לכן את אותו קטע...

מרילנצח

New member
מוצדק!!! ../images/Emo127.gif

מה הייתה הברירה שלו.. רע לו הוא לא מסתדר עם חברה שלו וצריך לדבר עם מישהו... ואמה הייתה שם ... אני לא רואה בזה שום דבר רע.. נכון הוא לא טלית שכולה תכלת אבל הוא רצה לדבר ובשביל זה אמה הייתה שם

מרילנצח

New member
המשך בעקבות ההערה של קרין

אם אני שמה את עצמי במקומו זה עדיין מוצדק, רק לחשוב על כמות הפעמים שאני מדברת עם אנשים על דברים שקשורים אלי סתם לדוגמא פעם שרבתי עם חבר טוב שלי ישבתי בחדר עם חבר שלי לשעבר ועם חבר שלו שבחיים שלי לא ראיתי!! ודיברתי עם חבר שלו ואני יכולה להגיד שחבר שלו נתן לי עיצות מעולות והראה לי את הדברים מנק' מבט שונות ולי זה עזר לכן אני לא רואה שום דבר רע במה שפייסי עשה.

לא מוצדק!../images/Emo128.gif

בדיוק מהסיבה שקרין אמרה. תנסו לשים את עצמכן במקום אודרי. איך הייתן מרגישות אם חבר שלכן היה מספר למישהי (או מישהו לצורך העניין) שהוא אולי לא אוהב אתכן והוא לא בטוח אם הוא אי פעם אהב? זה נורא מעליב ופוגע. אז אולי פייסי לא חשב על זה מהצד של אודרי אבל בכל זאת אפשר להבין למה היא כ"כ נעלבה. כמובן, שזה לא מצדיק את הסטירה...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהסטירה מאוד מוצדקת...

אבל זה לא הנושא של הטופיק... אוקיי התגובה שלי... לדעתי מאוד לא מוצדק, ממש לא הייתי רוצה לדעת שעוד מישהי שלא ידיה/חברה שלי מעורבת עד כדי כך במערכת היחסים הפרטית שלי עם החבר שלי. אם היו עושים לי דבר כזה, הייתי מגיבה כמו אודרי ( בקטע של הסטירה...). תנסו להתייחס לקטע של הסטירה כצעד של ייאוש ולא מתוך דחף אלימות. הבן אדם שקוע בעצמו ובבועה שלו ( העבודה שלו והחברים הסנובים מהעבודה שלו... ) ולא שם לכיוון שלה ולבעיות שלה. הסימפטום הכי חמור הוא כמובן השלילי במבחן שלה, רק מראה כמה הוא מעורב בחיים של החברה שלו. בקטע של ג'ואי, כמו הבחורה למעלה שכתבה שהוא עשה את אותו הדבר לג'ואי. אני מסכימה חלקית, כי כל מקרה בפני עצמו. המערכת יחסים עם ג'ואי הייתה מסורבלת מההתחלה הפרידה הייתה צפוייה. הקטע עם אודרי התחיל טוב ונגמר רע... חבר/בםן זוג אמור קודם כל להיות החבר הכי טוב של הבחורה שהוא נמצא איתה, כלומר לנסות להבין אותה, לתמוך בה, ולהיות לצדה גם בזמנים קשים ובתקופות גרועות. חברות לא נמדדת רק במצבים שהכל טוב ומלא באושר, ומן הסתם ברור שאודרי נמצאת כרגע בתקופה גרועה. ומה לעשות זה אמנם פייסי, חמוד בדרך כלל, ממש לא עונה על אחד מהקריטריונים האלה בכל מה שקשור למערכת יחסים עם אודרי...

shira245

New member
פייסי ממש השתנה...

כאילו,מי היה מאמין שהוא ישים ג'ל בשיער לאחור וילבש חליפה ועניבה?!? ולא יודעת אני מעדיפה את פייסי הישן. ובקשר לאודרי ולפייסי-אודרי התאהבה בפייסי הישן,ששונה מההורים שלה בגלל מי שהוא היה ופתאום הוא הפך לה לקרייריסט שכזה.. תכל'ס,אולי לי הייתי רוצה שהחבר שלי ידבר עם סתם מישהי על הקשר בינינו אבל לפעמים נקודת מבט אובייקטיבית מאוד עוזרת.. פייסי בהחלט נכשל הפעם,אבל מצד שני,אם זה הפריע לאודרי למה היא לא אמרה לו?!?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכי מן הסתם...

היא בתקופה קשה, היא לא רצתה לערב אותו יותר מדי ( זכותה ) ולהעמיס עליו גם את הבעיות שלה , עוד לא מצדיק את הניתוק שלו ממנה... הקטע עם השלילי במבחן ממש עצבן אותי, שהוא עד כדי כך לא שם לב אליה...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהבהרה חשובה...

למרות התגובה שלי על פייסי אני לא ! שונאת אותו...
פשוט יש לי דיעה שונה על כל מה שקרה במערכת יחסים שלו עם אודרי...
בעע...לא לסקול אותי...

לדעתי,

לא צריך לקחת כל כך קשה את הקטע שפייסי מדבר על היחסים שלו ושל אודרי עם אמה. הקטע הוא שהיה צריך לקדם את העלילה כדי שהם יפרדו, ומה יותר טוב משאודרי תשמע את דעתו של פייסי כשהיא לא אמורה לשמוע??? בעיקר שהוא אומר שהוא לא חושב שהוא אוהב אותה או שהוא בכלל אהב אותה. אני לא חושבת שהכעס של אודרי בכלל היה על זה - על השיחה עם אמה. אלא על מה פייסי חושב על הקשר שלו ושל אודרי. הסתירה לדעתי הייתה ממש במקום והגיע לו. פייסי ממש הגזים הפעם.

למעלה