../images/Emo15.gifהסטירה מאוד מוצדקת...
אבל זה לא הנושא של הטופיק... אוקיי התגובה שלי... לדעתי מאוד לא מוצדק, ממש לא הייתי רוצה לדעת שעוד מישהי שלא ידיה/חברה שלי מעורבת עד כדי כך במערכת היחסים הפרטית שלי עם החבר שלי. אם היו עושים לי דבר כזה, הייתי מגיבה כמו אודרי ( בקטע של הסטירה...). תנסו להתייחס לקטע של הסטירה כצעד של ייאוש ולא מתוך דחף אלימות. הבן אדם שקוע בעצמו ובבועה שלו ( העבודה שלו והחברים הסנובים מהעבודה שלו... ) ולא שם לכיוון שלה ולבעיות שלה. הסימפטום הכי חמור הוא כמובן השלילי במבחן שלה, רק מראה כמה הוא מעורב בחיים של החברה שלו. בקטע של ג'ואי, כמו הבחורה למעלה שכתבה שהוא עשה את אותו הדבר לג'ואי. אני מסכימה חלקית, כי כל מקרה בפני עצמו. המערכת יחסים עם ג'ואי הייתה מסורבלת מההתחלה הפרידה הייתה צפוייה. הקטע עם אודרי התחיל טוב ונגמר רע... חבר/בםן זוג אמור קודם כל להיות החבר הכי טוב של הבחורה שהוא נמצא איתה, כלומר לנסות להבין אותה, לתמוך בה, ולהיות לצדה גם בזמנים קשים ובתקופות גרועות. חברות לא נמדדת רק במצבים שהכל טוב ומלא באושר, ומן הסתם ברור שאודרי נמצאת כרגע בתקופה גרועה. ומה לעשות זה אמנם פייסי, חמוד בדרך כלל, ממש לא עונה על אחד מהקריטריונים האלה בכל מה שקשור למערכת יחסים עם אודרי...