טופיק חדש...

../images/Emo15.gifטופיק חדש...../images/Emo41.gif

יש בערך 2 שיטות לימוד לבעסה הכי גדולה של כל שמיניסט הבגרויות !!!
שיטת לימוד כיחיד - כלומר שמיניסט מדוכא לומד וחורש לבד את כל החומר לבגרויות...
שיטת הילמוד כקבוצה - כלומר קבוצת חברים שמינסיטים מדוכאים עם פופקורן וקולה לומדים וחורשים את כל החומר לבגרויות... השאלה לדיון: איזו שיטה הכי מתאימה לכם ולמה אותה שיטת לימוד כל כך מוצלחת לפי דעתכם? ביי...

המחשבה על הלמידה לבגרויות...

מעלה בי צמרמורת...
תלוי לאיזה מקצועות אני לומדת.. המגמה שאני לומדת בה היא הומנית ולכן הדבר הכי נפוץ כשניגשים לבגרויות היא פשוט לשנן חומר... ככה שבמקצועות כאלה (הסטוריה, ספרות וכו'), אני לומדת לבד. אולי יום יומיים לפני אני עוברת עם כמה חברים לכיתה על כמה שאלות ועושים חזרות... יש מקצועות כמו לשון (שנה שעברה, תודה לאל!!), מתמטיקה, אנגלית (ועוד..), שאפשר ללמוד ביחד בקבוצה כי לא צריך שקט ומחשבה עמוקה ללמידה.. אני לא אוכל לענות לך על השאלה השניה, כי אני גם אחרי 11 שנות לימוד, עדיין לא מצאתי את השיטת לימוד שהולכת לי הכי טוב (עצוב אני יודעת...)

shirakl

New member
איך שאני מסכימה עם כל מילה...

זה ממש נכון. יש מקצועות שממש עדיף לשבת לבד עם עצמך וללמוד עד שיוצאת לך הנשמה.. גם בקטע של שינון, לדעתי כל אחד חייב ללמוד בקצב שלו... במקצועות אחרים לפעמים מאוד נחמד ללמוד עם מישהו/י, אבל צריך גם תמיד למצוא את האדם הנכון ללמוד איתו... יש אנשים שכ"כ לא טוב ללמוד איתם, ויש אנשים ששווה ללמוד איתם כי הם פשוט נורא מדרבנים אותך...

מור~!

New member
אומנם שיטה לא יעילה במיוחד

אבל מעולה לעצלנים פשוט לא ללמוד הנה עברתי כבר 3 בגרויות

מור~!

New member
החתימה שלךךךךך

זה משגע אותי הביי... האדיש הזה!!!!!! תעשי עם זה משהו בבקשהההההההההה

IdanR

New member
כן, אבל...

ככה זה כאילו את מנתקת למישהו את הטלפון בפרצוף.. "ביי." זה לא טלפון כאן, זה הודעות בפורום.
את לא נפרדת מאף אחד. את הרי עדיין תהיי כאן, לא?

shirakl

New member
קרין, תקשיבי להם...

אולי פשוט תחליפי את זה ל"להתראות בקרוב" או משהו? יש לי רעיון... אולי פשוט נתחיל להעלות כאן הצעות בשביל קרין איך גם לשמור על נימוסים וגם לא לנתק לנו בפרצוף?
האמת, לי זה אף פעם לא הפריע...

Azar Azar

New member
אממ..

אני אוהב ללמוד עם חברים אבל שאני לומד עם חברים אז לא לומדים ורק מדברים כל הזמן אז אני מעדיף לבד

../images/Emo15.gifאני כותבת ככה מתוך הרגל...

ממממ... יש קבוצת תמיכה לאנשים שאוהבים לכתוב " ביי..." בכל הודעה ?!?!? ביי...

shirakl

New member
כולנו איתך קרינוש...

וסתם רציתי להגיד לך שאני ממש גאה בך!!!
מאז שאני מכירה אותך יש לך את ה"ביי" הזה בסוף ההודעה... כל הכבוד על האומץ להיפרד ממנו בכזו החלטיות!! אנחנו אחורייך, אוהבים ותומכים.. (לפחות אני
)

למעלה