חשוב, תקראו.

זה לא את../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זה הם |סיבוב דרמטי| הם אומרים שכל הפורום נובים X__________X |מתפגרת|

Envious

New member
מה הם חשים ? כולה חבורת

ילדים בני 12 אל תדאגי יבואו יבואו

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|יפה כתבת!

אני מקווה שגם פורום בליץ' יקרא את מה שכתבת ( בטח גם שם כתבת את זה... ) ועל זאת ניצנע, קבלי ח''ח

harar8

New member
אני מבינה אותך

גם אני ככה, רק שאני נשארתי ביישנית חסרת ביטחון עצמי>>

MichelleLev

New member
../images/Emo45.gif אבל אני לא זוכרת, מתי הפורומים

רבו? בכל מקרה, אני חושבת שאת צודקת לגמרי. אני לא נמצאת הרבה בפורום בליצ', אבל אני הולכת למפגשים כי אני אוהבת את האנשים שם, והם חברים טובים שלי. ואם אתם לא רוצים לשמוע את הסיפור שלי כי הוא הולך להיות בערך כמו של כולם פה P: בכיתה ז' הייתי כ"כ ההפך מהיום. אנשים התעללו בי. פשוט התעללו. תמיד לא התאמתי לסטנדרטים של החברה, בגלל המראה, בגלל ההתנהגות, בגלל האישיות שלי! בכיתה ח' התחלתי להיות קצת אחרת, התחלתי להסתגר בתוך עצמי. אני, והמוזיקה שלי. מדי פעם הייתי עם חברות שלי. האמיתיות. כבר לא הייתי הנגררת המטומטמת של ז'. אפילו, שבחלקי, הייתי מפגרת שלא הבינה מהחיים, אני קצת מתגעגעת אליה. בסוף כיתה ח' התחלתי לראות אינויאשה, וכמה ימים אחרי זה נכנסתי הנה. הכרתי אנשים מדהימים. אבל לא ממש נכנסתי לקטע, הייתם מהאינטרנט. רחוקים. למפגש של ה24.8, מפגש המחזמר, החלטתי לבוא. והי, ההורים שלי הרשו לי :| נעשיתי חברה של בנות (ומעט בינם P:) פשוט נפלאים, ששינו לי את כל החיים. לא התביישתי, נעשיתי יותר צעקנית, לא הסתרתי את אהבתי החדשה לאנימה (אצלנו כולם יורדים עליי, אבל בזכות השהות שלי כאן, היא גרמה לי לא להתבייש בזה.) אחרי זה, הכרתי חבורה של חתניקים מדהימים מביה"ס שלי שאפילו שהם קטנים ממני בשנה, התחברתי, התאהבתי, ועכשיו אני איתם די הרבה. ואח"כ, הגיע הקטע של המשצים =] בקורס משצים לפני כמה ימים הכרתי עוד אנשים חמדמדים. אני אוהבת אתכם כ"כ, אפילו ההורים שלי שמו לב לזה וכל הזמן אמרו לי כמה שהם רואים שהסתדרתי. והכל בזכותכם 3>~ אני אוהבת אתכם ;;

Lust chan

New member
אמג >.<../images/Emo135.gif

אני עדיין לא מבינה למה יש כ"כ הרבה אנשים שאוהבים להתעלל באחרים! מה יוצא להם מזה? >__<;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אה, נו, ואוהבתותך ^___^ 3333333>

MomijiSan

New member
אני לא ממש ידעתי|קרמבולה|

על ריב ככה שאני לא ממש בברוגז עם פורמובליץ' אבל אני גם לא ממש מכירה אותם והיתי מאוד רוצה שבאמת כמו שאמרתן תהיה גם הזדמנות להכיר אותם וגם להתגבש איתם מההתחלה ולהפוך לקבוצה גדולה כי בסה"כ יש לכולנו את האהבה לאנימה וזו כבר סיבה אחת שהריב הזה מיותר , אז אני רק מקווה שנצליח לעשות את זה ושני הצדדים יסכימו .

^__________^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כי גמני רוצה לספר סיפור P: אמ... אני אהבתי אנימה עוד מימי פוקימון, ראיתי רק את אלו ששודרו בערוץ הילדים, המדובבות. |נסקלת קשות| הסתרתי את זה, כי לא רציתי שכולם יצחקו עלי, והם צחקו. יש לי הרגשה שכולם מתייחסים רק לאיך שמישהו נראה, שזה הדבר הכי חשוב. לא הייתי ממש בודדה, אבל הרגשתי מחורבן. נכנסתי לפורומים וגיליתי שיש אנשים בגילי שאוהבים אנימה {וגיליתי מה זה XD} ושלא אכפת להם מהשטויות האלו. אפשר להגיד שהשתניתי, נהייתי יותר קופצנית וילדותית, אבל אני אוהבת יותר להיות ככה =X וזהו XD ומיותר להגיד שהייתי ונשארתי נובית ממדרגה ראשונה XP

MichelleLev

New member
ששששששששש ><

את לא נובע! וגם אם כן אז מה? כמו שאמרת שכולנו היינו, את צודקת בהחלט~! חוץ מזה, אני לא מבינה, צחקו עלייך בגלל איך שאת נראית? אבל טוצע צ'אן נו כוסע X:

D: ../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

באמת אז מה? P: יאי ^^ והמראה החיצוני שלי שרוי במחלוקת, או משו.

Nittle Grasper

New member
אני מבינה אותך =\

נממ אני לא בפורום בליץ' ולא נכנסתי לריבים אז זה לא הכי רלוונטי אליי אני חושבת אבל אני גם חושבת שזה ממש טיפשי כל הריבים והכל.. ואני אשמח להכיר אנשים מפורוםבליץ' גם וכל זה ולדעתי לריב זה דבילי באופן כללי ><

shirlevy101

New member
אני מבינה אותך

ואני מאוד שמחה שעכשיו טוב לך יותר לא ידעתי שיש ריבים בין הפורומים ואם תהיה לי הזדמנות להכיר את האנשים מפורום בליץ' אני אשמח להכיר ח"ח ו

Greenleef

New member
זאת אנאי ונפר><

אני אצלה>< בכל מקרה..לפני פורום אינויאשה לא היה לי אומץ לפתוח הודעה חדשה ופרשתי מרובהפורומים....גם כן הייתי תקועה עם אותן בנות מפגרות שלא הבינו אותי ורק גרמו לי להרגיש רע עם מי שאני..לא הבנתי את עצמי..עד שהתחלתי להישתנות בזכות הפורום ובעזרת זה שהחלטתי להראות את המבפנים שלי..להיפתח><...אז העזתי לפתוח הודעותת..נהייתי יותר פעילה..העזתי לדבר עם אנשים של הפורום לא רק בפורום..הייתי מי שאני באמת...גיליתי מי אני^___________^. גם בעזרת הפורום גיליתי אנשים שנמצאים באותה סירה כמוני....זה כמו...שכל איש הוא אי...ופתאום אתה רואה שהאי לא כ"כ קטן ובודד ומרוחק..ואתה לא לבד..ובעזרת אנשים אחרים..אתה מצליח להכיר את עצמך><...ואני כ"כ אוהבת את האנשים בפורום הזה...לכולם כאן איכפת מכולם....גם כן כאן למדתי לבקש צומי כשעצוב לי ולא להתגבר על משו עצוב לגמרי לבד....אנשים תומכים בי ואני אוהבת לתמוך בהם..אני אוהבת מאוד מאוד מאוד את כולם פה בפורום אישית!!!!>0<
אה...למי שלא יודע זאת אנאי כתבה XP וניצנע אני אוהפתותך גם מאוד כמובן!>.<
וזה נפר כותבתXP: ניצנע [= חמודה, אני מבינה אותך לחלוטין. ..עם שינוי אחד קטן.. הקבוצה הראשונה שהתחברתי אליה [ואנחנו עדיין חברים מאוד טובים] הייתה [רק] בכיתה ה'. לא שאני לא מעריכה את השלוש חברות האמיתיות שהיו לי עד אז, אבל אני מבינה מה זה לא להתחבר לאנשים. ובכל זאת, הפורום הזה היה משהו מאוד מיוחד בשבילי! עם העליות, הירידות, היובש הקל אחרי סיום הסדרה והתקופות הארוכות והמזורגגות האלה שבכלל לא יוצא לי להיות בפורום. [>:] באמת שאני לא מבינה איך קבוצה כל כך גדולה של אנשות חמודות!! התאספה ככה בפורום אחד. ואני מסכימה שהמריבות בין הפורומים טיפשיים.. מתנשאת כי את גם בבליץ'? ^^" מישהו איבד פה פרופורציות בסה"כ פורום.. [ואני לא מדברת על האנשים, אני מדברת על הפורום.] אל תרגישי אשמה או משהו שאת אוהבת עוד משהו חוץ מאינויאשה P= ואני בטוחה שיהיה בסדר [= אחרי הכל איך לא נאהב אחד את השני, פה, בקהילת האנימה הקטנה, החמודה, שיצרנו לנו בתפוז? XP אוהבת
ומתה מצפייה למפגש הבא
נפר GREENLEEF [ירדנע!!!! אני כל כך אציף לך את השרשור יומולדת 3>!! ואל תדאגי! אני מגיעה למפגש יומולדת!!
]

למעלה