חדשה!

../images/Emo15.gif חדשה!

שלום, אני ניצן, או ניצנע, או האנה אם אתם רוצים אני בת 14 וחצי, פאנגרל כבר שנתיים וחצי. מאוד אוהבת יוגי הו (במיוחד מאז שהשגתי דיסקים של הסדרה ביפאנית. שמתי לב שהקול של יאמי בעונה הראשונה הוא אותו קול כמו של יואה בקארד קפטר, מה שעודד אותי להמשיך לראות כמובן, כי זה הקול הכי סגיד בעולם המדובבים. למרקות שהשיער הירוק של קאיבה מטריד מאוד), ואנימות בכלל. אוהבת שונן איי קליל, כותבת פאנפיקים ושלולית מקצועית. אני גם קסואית (סנילית) רצינית ביותר, חפרנית ממדרגה ראשונה ואוהבת קראטה מאוד מאוד (זו אובססיה. סופשנה אני נבחנת לחגורה חומה בקראטה מסורתי). בקיצור- אני מקווה שאני עשויה מהחומר שיעזור לי להשתלב בפורום ^.^ ואם לא- אז לפחות מחומר עמיד במים, שיהיה קשה לכם להיפטר ממני ^.^

slifer

New member
ברוכה הבאה../images/Emo163.gif

אני לי, או ג'ינג'י או מרשמלו(כינוי משצי"ם), גם בן 14 וחצי. מקווה שתהני בפורום היקר שלנו. אם כבר מדברים על חופרת זו יסמין, רק שהיא מתגייסת ביום ראשון(TT). דרך אגב, עד שפרשתי מקראטה גם הייתי בחגורה חומה ודן קוראים לזה? בכל מקרה, שהייה נעימה.

../images/Emo15.gif שלום לך מרשמלו! ^.^

(אם מדברים על זה, שכחתי להזכיר שיש אנשים שקוראים לי פרוזן יוגורט בגלל האובססיה המטורפת שלי לזה)

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ^^

אנוכי ויקה,ויקית,ויק או כל דבר שתרצי ואפשר להוציא מהשם "ויקטוריה" @@". בת 16 :]. תהני בפורום D<

baroolit8

New member
ברכה הבאה!

אני בר בת 13 השתלבות נעימה, אני בטוחה שתיהיה לך! (בהצלחה בקראטה!)

a6m6

New member
ברוך הבא

אני אלון בן 10 וחצי, אפשר לקרוא לי אלוני או כל דבר שיש בו את השורש אלון... בהצלחה בפורום.... נהיה בקשר.

למעלה