חדשה!

../images/Emo15.gif חדשה!

שלום לכם, אוהבי טרי פראצ'ט! אלוהים, איך זה שלא מצאתי את הפורום הזה קודם? בושה וחרפה. לי, כמובן. שמי ניצן אלון (אני בת!), מאבן יהודה שהיא חור זעיר ליד נתניה, חסר חשיבות כקליפת בננה ברחובות אנק-מורפוק. בכול אופן, השיגעון הפראצ'טי שלי, אם ניתן להגדיר אותו כך- החל לפני שנתיים בערך, כשלידיי נפל הספר "צבע הכשף". אחריו- בלעתי בשקיקה כל ספר שלו שהנגיע לידי- כולל הקומיקס של "אור מופלא" שמצאתי בבית של ידידה. הספרים האהובים עלי הם "פולחני כשף", "אחיות הגורל", ו"בשורות טובות" ה גאוני שאני מסוגלת לקרוא שוב ושוב בלי להתעייף (כי השפיות של שאדוול לא מוטלת בספק. כולם יודעים שהיא לא קיימת). דרך אגב- חברה שלי קנתה לי ליומולדת האחרון את הארטבוק הרשמי ואני רוצה להדפיס לעצמי פוסטר של מוות (נשמאמי כפרעליו! באופן מטפורי, כמון). מישהו יודע איזו חנות באזור נתניה תדפיס לי אחד? (ואם אתה רוצה שאני אצייר פנארט- רק תגיד של מי!)

ויימס

New member
יהיי! ברוכה הבאה!

הצטרפי והישארי! גם לאחותי קוראים ניצן והיא כל הזמן צריכה להסביר לאנשים שזה לא שם של בן... יש טקס קבלה בטאגליינס, ואת מוזמנת למפגש שלנו בעזריאלי, כנראה 18 באוגוסט. אין לי מושג איפה אפשר להדפיס פוסטרים, תמיד חשבתי להדפיס לי ציור של סתמרוח על חולצה, אך זה מעולם לא יצא אל הפועל.

limilu

New member
מה, אני מכירה המון בנות בשם הזה ../images/Emo12.gif

ברוכה הבאה!

אני מוחה. קליפת בננה היא רכיב מאוד חשוב באווירה של אנק מורפורק! תשאלי כל גוול קרוב לביתך!

limilu

New member
ברוכה הבאה, ניצן

את מוזמנת להקריב אסלה ולהצטרף אלינו למפגש ב-18. [אה, ויאוי זה רע. רערערע.
]

ברוכה הבאה

מי ייתן ולא תעלבי ותעלמי אחרי יומיים... טפו טפו טפו אפשר לעשות הדפסה קבוצתית זה בטח יותר זול

מ א ג ר ט

New member
הממ...

הדפסות של פוסרים בטח את יכולה לעשות במכוני העתקות (בטח יש בדפי זהב או משהו) והדפסות עכל חולצות אפשר לעשות בכל חנות צילום נחותה. ובומן ברוכה הבאה וכל זה, יש טקס קבלה ואת כבר תסתדרי... ותחשבי איך זה היה יכול להיות לגור בחור זעיר ליד חור זעיר? ככה לפחות יש לך נתניה לעשות שופינג. (חחח על מי אני עובדת) ביי ביי שבוע טוב

TheBursar

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתהני אצלנו פה ולא רק ליום יומיים :) אם תעשי הדפסה באמת אני אשמח לראות איך יצא ואולי אני אעשה גם:)

trillian

New member
אה, כן

אין לי מושג! בעצם.. אני צריכה לחשוב קצת. אוי, איך לא חשבתי על זה. בקניון השרון יש כזאת חנות שקוראים לה "חנות קטנה ומדפיסה", שעושה דברים כאלה. עשינו שם חולצות לחברים שהתארסו ויצא דוקא די מצחיק ומגניב. קומה שניה, איפה שפעם היה המשביר לצרכן. תשאלי כבר ליד פוקס.

למעלה