חב'רה סוף סוף...

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifחב'רה סוף סוף...

קניתי סוף סוף את Talk On Corners - Special Edition
אוקיי במילה אחת...
הכי מושלם !!!
אני אמנם עכשיו רק באמצע הדיסק, אבל הוא פשוט כל כך מושלם... המחיר: 84 ש"ח בטאוור רקורדס עטיפה: התמונה המפורסמת של כל הרביעייה - ממש יפה... השירים: ממש טובים כעיקרון. לא היו לי את כולם בשאר הדיסקים , אז חלק מהשירים פשוט הושלמו לי... ( כמו- Intimacy , Dont Say You Love Me , When He's Not Around )

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifעדיין בהלם מהגרסא ל-Runaway

הם הרסו את השיר שלי...

shelly egan

New member
תתחדשי!!!!!!

אחלה דיסק!!! Runaway לא יפה כ"כ, Dreams יפה בהתחלה עם התופים ו... When He's Not Around זה שיר חביב ביותר!!

p i n g o

New member
שאלה בקשר לגרסאות של TOC

איזה שירים שיש בגרסה המקורית של TOC לא נמצאים בגרסה המיוחדת? פשוט כי אני יודע שהוסיפו שירים (כמו RUNAWAY למשל) אז אני מניח שגם הורידו אחרים

ההבדלים הם:

בגירסה המיוחדת יש את הרימקס של runaway, זה השיר היחיד שהוסיפו, ולא הורידו אף שיר, עכשיו במקום הגירסאות הרגילות של השירים: What Can I Do So Young Dreams יש את הרימקסים שלהם.... זה כל ההבדלים בין הגירסאות, אני אישית מעדיף את הגירסה הרגילה.

shelly egan

New member
לא כ"כ קשור

אבל אני חייבת לציין שלפי מה שראיתי, כריכת החוברת של TOC בגירסה הרגילה, היא הרבה יותר יפה מהחוברת של הגירסה המיוחדת...

p i n g o

New member
מסכים עם שניכם..

אם הגרסאות המיוחדות שיש חוץ מ-Dreams הן הגרסאות שיש באוסף אז אני מעדיף את המקוריות.... למרות שגם הרמיקסים יפים... בקיצור יש לי אותם על המחשב בכל מקרה. והרמיקס של Dreams מדהים - זה השיר הראשון שלהם ששמעתי אמרתי כבר??!?!

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifבמיוחד לדניאל...

הנה ההבדלים בין שני הגרסאות של האלבום... Talk on Corners 1. Only When I Sleep 2. When He's Not Around 3. Dreams 4. What Can I Do? 5. I Never Loved You Anyway 6. So Young 7. Don't Say You Love Me 8. Love Gives Love Takes 9. Hopelessly Addicted 10. Paddy McCarthy [Instrumental] 11. Intimacy 12. Queen of Hollywood 13. No Good for Me 14. Little Wing הגרסא שאני קניתי... Talk on Corners - Special Edition - USA 1. What Can I Do? [Tin Tin Out Remix] 2. Only When I Sleep 3. So Young [K-Klass Remix] 4. Dreams [Tee's Radio Mix] 5. Runaway [Tin Tin Out Remix]- אין את השיר בגרסא הרגילה 6. I Never Loved You Anyway 7. Paddy McCarthy [Instrumental] 8. Queen of Hollywood 9. Hopelessly Addicted 10. When He's Not Around 11. No Good for Me 12. Little Wing

p i n g o

New member
נו אז כן הורידו שירים!

איך אפשר בלי Don't Say You Love Me, Love Gives Love Takes ו-Intimacy?!?!? מחדל!!!

Noamush

New member
מסכים עם דניאל

INTIMACY זה אחד השירים היפים ביותר של הקורס ואיך אפשר בלעדיו? בקשר לשירים האחרים, את Don't Say You Love Me אני לא אוהב במיוחד, וגם העפתי אותו בסיבוב הראשון של החוליה החלשה (שדרך אגב הגיע הזמן לעבור לסיבוב השישי!!!), ו-Love Gives Love Takes זה שיר נחמד אבל גם אפשר להסתדר בלעדיו.

AngelGirl©

New member
דניאל כל מה שמודגש בגרסא שקניתי

אלה השירים שיש בגרסא המיוחדת ואין ברגילה... כלומר יש לי אותם...

p i n g o

New member
רמיקסים למה שיש ברגילה

אז לדעתי ממש יותר שווה הרגילה..... אין מה להשוות...

AngelGirl©

New member
אנשים כנראה המוח שלי התנוון...

טעיתי בגרסא... הגרסא של האלבום שיש לי היא של אירופה... יש שלושה גרסאות ( לפי דניאל יש יותר... ), כלומר יש לי את השירים שדניאל רשם...

p i n g o

New member
:-O

טוב, עכשיו זה קצת יותר שווה שיש לך את המיוחדת... למרות שאני עדיין מעדיף את השירים המקוריים. ושמתם לב שלשם שינוי דפקו את האמריקאים?!?!

THE CORRS

New member
למה אף פעם...

לא דופקים את היפנים והאוסטרלים ?! זה כל כך לא פייר הם מקבלים כל מיני דיסקים שאין בשום מקום וכל מיני תוספות נדירות!!! כצו למשל הדיסק בתמונה... ולא ידעתי שיש ברגיל את השירים המקוריים וגירסא המיוחדת יש רמיקסים מוזר...

למעלה