קשה... יער. ישראל או חו"ל?
A Amir Noy New member 21/6/07 #43 וודקה נסטי!!!!! איזו הופעה תיהיה הכי שולטת: נייטוויש/מגה דת'/ת'אריון/מיוז/אוונסנס?
E Evil Pig New member 21/6/07 #44 שון פול ומוש בן ארייייייי מה עדיף? לירוק דם או להשתין דם <זה לצורך ויכוח שלי עם חברים >
E Evil Pig New member 22/6/07 #54 ../images/Emo87.gif שליטע../images/Emo87.gif מה יותר הזוי? לנגן על מסרק או לנגן על כפיות
E Evil Pig New member 22/6/07 #56 שאלה מטומטמת, אין פה העדפה - זה לא שיש לך בחירה להיות אחד מהם.. מה הייתם רוצים יותר לשמוע: את ג'ון בגיטרה או בבס או שירה ?
שאלה מטומטמת, אין פה העדפה - זה לא שיש לך בחירה להיות אחד מהם.. מה הייתם רוצים יותר לשמוע: את ג'ון בגיטרה או בבס או שירה ?
S Sweet berries New member 23/6/07 #57 שירה ++ מצב חסר הגיון: יוצא דיסק חדש של סיסטם, ועם זאת יוצא דיסק סולו של סרג'. אתה יכול לקנות רק אחד. מה תקנה?
שירה ++ מצב חסר הגיון: יוצא דיסק חדש של סיסטם, ועם זאת יוצא דיסק סולו של סרג'. אתה יכול לקנות רק אחד. מה תקנה?
R Rage Of Fire New member 23/6/07 #59 ../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif של סיסטם אני לא אוהב סרג' לבד זה לא הולך טוב... נגיד והייתם חייבים לאכול אחד מהדברים הבאים מה הייתם בוחרים: ג'ל אלוורה ג'ל גילוח ג'ל לשיער או ג'ל כביסה?
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif של סיסטם אני לא אוהב סרג' לבד זה לא הולך טוב... נגיד והייתם חייבים לאכול אחד מהדברים הבאים מה הייתם בוחרים: ג'ל אלוורה ג'ל גילוח ג'ל לשיער או ג'ל כביסה?
S Shlomit586 New member 23/6/07 #60 ג'ל גילוח! זה מריח טוב ונראה טעיםXD מה עדיף לעשות? לקרוא ספר לראות טלוויזיה לשחק במחשב
E Evil Pig New member 23/6/07 #61 לקרוא ספר במחשב תוך כדי צפיה בטלוויזיה! מה עדיף? דגש תבניתי בע' הפועל או פירוק צרור שוואים נעים וקבלת שווא מרחף? מה עדיף? גזרת נלי/ה או גזרת נל"א? מה עדיף? חוק החיטוף או החטפות של עיצור גרוני? מה עדיף? למות או להמשיך להתכונן ללשון?
לקרוא ספר במחשב תוך כדי צפיה בטלוויזיה! מה עדיף? דגש תבניתי בע' הפועל או פירוק צרור שוואים נעים וקבלת שווא מרחף? מה עדיף? גזרת נלי/ה או גזרת נל"א? מה עדיף? חוק החיטוף או החטפות של עיצור גרוני? מה עדיף? למות או להמשיך להתכונן ללשון?