התייעצות

Nimst

New member
../images/Emo15.gif התייעצות

אם מישהו/י במקרה גלש/ה פה אתמול בשעות הלילה, אולי הוא/היא נתקל/ה בבאנר שהיה פה למעלה (אתר פורנו בעברית). רציתי לשאול אם הבאנר מפריע למישהו/י, ואם הייתם/ן מעדיפים/ות שאבקש מהנהלת הפורומים להוריד אותו מהפורום.

garsia

New member
אני חושב שכדאי להוריד אותו.

לי זה ממש לא מפריע, אבל חבל לי שזה יפגע בציבור דתי, או סתם אנשים שנפגעים מפסרומת כזו. כך לא נאבד אנשים שיכולים להגיב ואולי אף לתרום, ולא נשלול ממספר אנשים לא מבוטל את הכניסה לפורום.

garsia

New member
למרות שבעצם,

עכשיו כשאני רואה את הבאנר, אני חושב, אני לא בטוח אם הוא כזה פוגעני.

nadavb77

New member
אם את מדברת איתה

הבאנר ה#$#%# בצד שמאל תוקע את המחשב קופץ בעין. שיהיה באנר אבל שלא ירד יחד איתך בקשר לבאנר של האתר פורנו, אם זה בלילה אז לא

Nimst

New member
הבאנר שבצד

מעצבן, אני יודעת, אבל אין לי מה לעשות בקשר לזה. הוא יישאר שם בכל מקרה. --- לאור ההתייעצות, בינתיים אני לא מבקשת להוריד את הבאנר של אתר הפורנו.

Nimst

New member
אני רואה שמספר הבאנרים החושפניים

הולך וגדל, ומשתלט גם על שעות היום. אז אני ארפרש ואגיד שוב - אם למישהו יש בעיה עם זה, נא לפנות אליי.

OpticalIllusion

New member
זה לא ממש מפריע ... רק שאני קצת

מופתע מזה שתפוז ישימו באנר כזה , הרי הם מתקיימים מפרסומות של תוכניות טלויזיה ומוצרים בדר"כ ... אבל אם כבר, אז כבר - עדיף שיירד.

ברור שזה מפריע

נו, אז זה מפריע... למה זה יזיז למישהו? זה הרי החלטה של תפוז, לא? פעם גלשתי בנענע והיה באנר מגעיל מגעיל מגעיל , לא ברור לי מה מנסים להשיג בזה? זה לא הורס להם במקום לקדם? זה לא מקום קטן, זה אמור להיות מקום בשביל כולם. אז מה אם זה בלילה? למה אסור לי לגלוש בלילה? כל מי שגולש בלילה מעוניין רק בדברים כאלו? אין סתם אנשים עסוקים ביום שגולשים בלילה? ואם יש מעוניינים נראה לכם שהם ישארו לגלוש בתפוז??? לא ברור לי הרווח של תפוז מזה. אבל לך כל הכבוד שאכפת לך!

Nimst

New member
זו החלטה של תפוז

אבל מנהלים יכולים לבקש שהבאנר לא יפורסם באתר שלהם. עם זאת, גולשים פה בעיקר אנשים בגירים ולכן לא ביקשתי את הסרת הבאנר. אם זה באמת יפריע למישהו, אני אבקש.

למעלה