היי כולם

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo15.gifהיי כולם../images/Emo140.gif

היי אני מצטרפת מדי פעם ראיתי את ההודעות בפורום וזה... אני רוצה לשים תמונות שעשיתי על אנג'י אני אשים אותן עוד מעט ויש לי בקשה קטנה מישהו יכול לכתוב באיזה תאריך אנג'לינה נולדה? איפה היא נולדה? ואיפה היא גרה כיום? תודה לכל מי שעונה!!

מהמםםםםםםם!!!

אני בעד לשים את זה בתמונה הראשית של הפורום.. מה שאז עשינו תחרות ולא זוכר מה זכה.. זה לדעתי זה שהיה צריך לזכות.. חח אולי קצת מאוחר אבל עדיין.. מ-ד-ה-י-ם!

דברים יפהפיים../images/Emo70.gif אם אני לא טועה,

יש לנו בגלריות גלריה של יצירות הגולשים את יכולה להעלות לשם את היצירות

EinavBIUS

New member
אני אני!

היא נולדה ב- 4.6.75 בלוס אנג'לס שבקליפורניה (למי שלא יודע
). איפה היא גרה כיום רק אלוהים יודע, יש לה בתים בצרפת, מאליבו, אנגליה, קמבודיה... אני מניחה שרשמית ידוע על צרפת כמיקום האחרון אבל אני יכולה להתערב איתך על כמה שאת רוצה שאם תלכי לבקר אותה בפריז היא לא תהיה שם
ברוכה הבאה

EinavBIUS

New member
אגב,

אופיר פעם סיפרה לי שרשום באיזשהו מקום (שכחתי איפה זה היה) שהסימן היכר שלה (trade mark) זה שפתיים מלאות ו- husky voice
זה היה משעשע...

ענבר1

New member
ואני חשבתי שסימן ההכר שלה זה

ילד מתוק וחבר(בעל\ארוס) ה-ו-ר-ס

אל תדברו שטויות, אם נהיה רציניים

לרגע, ברור שאלה השפתיים
עם כל ה"תפוחת שפתיים" בעיתונים , הטיפים לשפתיים מלאות במגזינים והמתנתחות שמנסות להראות כמוה ומבקשות "שפתיים כמו של אנג'לינה"... מה כבר יש לתהות פה

EinavBIUS

New member
ככה אורלי?

אין בעיה, אני אגיד שטומב ריידר השני היה הרבה יותר טוב מהראשון ושהראשון היה סתם מעאפן!

אני בעד השני../images/Emo99.gif..

תאכלס, שניהם אחלה סרטים, הראשון יש בו משהו יותר נוסטלגי כזה, ולאו דווקא כי הוא באמת ישן יותר, לא יודעת להסביר, משהו באווירה
חחחח

¥EleVatioN¥

New member
תגידי מה שאת רוצה!../images/Emo129.gif

אבל אני יודעת שאת לא באמת חושבת ככה

למעלה