(הא הא הא!)

pillit

New member
התחלה מצוינת

הייתי נותנת לה לעמוד על האצבע עצמה- כמו בנעלי בטל מקצועניות, שבהן הקצה- קשיח וכתום ( לא הצבע- הצורה- ללא שפיץ) ואז הן עומדות עליו- בלי לכווץ את הבהונות. חוץ מזה- פופורצונלית ורישומית- היא נפלאה.

evil i

New member
במיוחד בשבילך

הנה היא אחרי אינקינג, עומדת על קצות אצבעותיה בעזרת הנעל המיוחדת לכך (אני מכיר את הנעל הכתומה). בהתחלה רציתי באמת לתת לה לעמוד כך, אבל חשבתי שאם כבר רקדנית עומדת על האצבעות, היא לא תחזיק את הרגל עם היד, זה נראה לא מקצועי. היא נראתה לי יותר עושה מתיחות אז לא העמדתי אותה. אבל בשבילך, סבבה. אגב, איך יצא האינקינג? די חששתי לעשות אותו בהתחלה. בנוסף, אני מתחיל לצבוע את העסק ורציתי לשמוע המלצות לצביעות. אני חשבתי על בגדים ורודים ואפורים ולעשות רקע תכולת.

evil i

New member
חחחח

לא שמתי לב ששמרתי אותו בכזאת חרא איכות. לא משנה, בהמשך איכות טובה יותר.

pillit

New member
מקסים !

משהו קצת בהמי באיזור הפה אבל הגוף מצוין ןההצללות מזכירות לי קצת את קרמב

ailag

New member
אחלה ציור ../images/Emo13.gif

רק הערה: זה נראה כאילו רגל שמאל שלה קצת שבורה/מסובבת. בעיפרון זה לא נראה ככה אבל בעט כן.. (אבל קח את זה בערבון מוגבל, זה אחד הדברים שקצת קשה לשפוט כשיש גמישות יתר :) ) גם אהבתי במיוחד את העיפרון, לא יודעת להגיד למה. אולי כי הוא נקי כזה. אגב, אפשר גרסה באיכות פחות מפוקסלת של האינק? (אם תפוז לא נותן לך תעלה לאלבום ב albums.tapuz.co.il ואז תכתוב הודעה ותצרף תמונה מהאלבום)

miki 6969

New member
תגיד איך?

איך מוסיפים גם קומיקסים יש לי המון וגם אני רוצה לשתף אותכם

evil i

New member
פשוט מאוד

כשכותבים הודעה מצרפים לה קובץ. כמובן, יש לוודא שהקובץ הוא בעצם הקומיקס.

evil i

New member
אחת האקסיות שלי

והכותבת האהובה עלי (יעל גייפמן מ"פביכים", הידועה גם כ lola) הן מחולניקיות. וגם אחותי הקטנה האמת... דעתי לגבי מחולניקיות חלוקה.

evil i

New member
אני רק מבהיר

יעל גייפמן היא לא האקסית שלי. יעל מחולניקית. והאקסית מחולניקית. רק מבהיר

pillit

New member
בחירת הצבעים חמודה למדי

למרות שאין מצב שיש לה אפור בתוך הנעל- מה נראה לך ? שאפשר לשים שם גרבי צבא ? אלו חותלות- שמעל הנעל. הנעל עצמה היא על הגוף או הגרביונים וחותלות אפורות זה די נורא בפני עצמו... אבל תלוי מה רצית להראות באיור. אתה יכול להסביר את הכתמים ברקע ?

למעלה