ג'יימס ואן דר ביק ברייטינג...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifג'יימס ואן דר ביק ברייטינג...

אנשים יש משהו קטן על החתונה של ג'יימס ואן דר ביק... יש שם גם תמונה קטנה שלו ושל אשתו החדשה... הנה מה שכתוב שם... ג'יימס ואן דר ביק, הוא דוסון לירי, נישא בשבוע שעבר לשחקנית הת'ר מקומב. הזוג בן ה-26 היה מאורס למעלה מחמש שנים. לחתונה שנערכה בבית פרטי במאליבו, הגיעו מישל וויליאמס ( ג'ן ) ומרדית מונרו ( אנדי ). קייטי הולמס לא הוזמנה...

Dawson girl

New member
מה?!

קייטי הולמס לא הוזמנה???? קייטי הולמס לא הוזמנה??????? אוקיי... מי מצטרף להרוג את הת'ר??? כי אין לי ספק שהיא סידרה את זה......

בואו נתערב...../images/Emo105.gif

שזה בולשיט אחד גדול! היא בטוח הוזמנה אבל כנראה הייתה באמצע צילומים לסרט,שכידוע,היא לא יכלה לצאת מהם (יש לה חוזה ועניינים..) ולכן לא הגיעה... סתם רוצים רייטינג ה"רייטניג" האלה!

מרילנצח

New member
למה..??????

דווקא נראה לי שגיימס וקייטי לא כאלה חברים טובים .. להרוג את אישתו בשמחה אני באה.. הכל בשבילך נמש...

Dawson girl

New member
להיפך!

דווקא אני שמעתי וראיתי בכל מיני ספיישלים שג'יימס וקייטי חברים מאוד טובים.. בהפסקות של הצילומים הם היו (
) תמיד מסתובבים ביחד והכל... תמיד הם אמרו שהם חברים טובים... ואני בעניין של להרוג מישהו אחר כרגע...
נמש

איזו אכזבה ../images/Emo66.gif

ציפיתי שכולם יהיו, כמו בחתונה של קר, אבל במיוחד קייטי אם הם חברים כאלה טובים. אני מסכימה עם טל, קשה לי להאמין שהיא לא הוזמנה. הרייטינג האלה בטח סתם מחפשים לעשות כותרות. רעים!

מאכזב שכולם לא היו.....

אבל גם לפי דעתי זה בולשיט אחד גדול שהיא לא הוזמנה!

מההההההה?????? ../images/Emo107.gif

איך איך איך
היא בטוח הוזמנה
בטוח
ובהזדמנות זאת אני שמחה לבשר שקיבלתי החלטה.... קבלו את האייקון החביב שלי:
נחום
ושמו השני יהיה- בנץ

פיית

New member
זה בולשיט אחד גדול

כי קייטי כן הוזמנה וכן היא הגיע זה היה ליפני שבוע או שבועיים ב- E

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרייטינג עושה כותרות ?!?!?

מצד שני הם מעתיקים הכל ממגזינים בחו"ל כמו סבנטין וכאלה... עד שהם כותבים משהו על הסדרה מתברר שהכל שקרים...

למעלה