בעיות הנקה

ניריתא

New member
../images/Emo15.gifבעיות הנקה

אביב בת כמעט חודשיים , כבר שבועיים שאני מוסיפה לה בין 120 ל- 240 CC סימילאק ביום . הסיבה היא שהגעתי למסקנה שהיא לא מצליחה לקבל מספיק חלב ממני. אני ממש ממש מתייסרת מהנושא ורוצה להפסיק עם הסילמילאק - מה עושים ???? אודה לתגובתך המהירה תודה נירית

You are on the way to weaning

YOu should make an appointment with a yoetset hanaka IBCLC NOW before you lose your milk. In the meantime, start pumping with a good pump.......every time you give your baby artificial milk, pump as much as you can. It can be fixed, but you need help and time.​

דיאנה1

New member
תרגום: את בדרך לגמילה

את צריכה לקבוע פגישה עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC עכשיו לפני שאת מאבדת את החלב. בינתים, התחילי לשאוב עם משאבה טובה... בכל פעם שאת נותנת לתינוק שלך תמ"ל, שאבי כמה שאת נותנת. אפשר לתקן את המצב, אבל את זקוקה לעזרה ולזמן.

ניריתא

New member
../images/Emo15.gif המשך לשאלה

לפני הכל ולמרות שזה אולי מוקדם מידי , אני רוצה לאמר שאני יותר ממאושרת שמצאתי את הפורום - אני מקבלת המון המון ידע וכח ממנו . האם יש יועצת הנקה ביוקנעם ? האם תכשיר ה"חלב רב" של רפאל באמת עוזר בהגברת החלב ? האם יש תכשיר אחר טוב ומומלץ? ומהי משאבה ממש טובה ? תודה תודה נירית אמא של אביב ועידו

היי גם אני מקנעם

ביקנעם יש מדריכת הנקה בשם ענבל אברהם אם תרצי עליה פרטים תשלחי לי מסר, יועצות הנקה יש בחיפה את טובי גיש, 8374746-04 הדי הרפז, 8257011-04, 394765-058 בזכרון יעקב: ברכה טופורוביץ, 6292544-04 בהצלחה

IBCLC in your area

are you nearer to Haifa or Tiberius? try Toby Gish in the Haifa area: 04 8374746 If she is not near you, she will know IBCLC´s in that area. The best way to increase your milk supply is either to get your baby correctly on the breast so that she removes more milk ( the more milk she removes, the more you make), or to get a good pump and pump often to build up the milk. Only after that will the drops work!! Let us know what happens!!​

justmom

New member
תרגום: יועצת הנקה מוסמכת באזורך

את קרובה יותר לחיפה או לטבריה? נסי את טובי גיש באזור חיפה: 04-8374746. אם היא לא קרובה אליך, היא תכיר יועצת מוסמכת בסביבה שלך. הדרך הטובה ביותר להגביר את אספקת החלב שלך היא או ללמד את התינוקת שלך לתפוס נכון את השד כדי שתינק ממנו יותר חלב (ככל שהיא מרוקנת ממנו יותר חלב, את תייצרי יותר חלב), או להשיג משאבה טובה ולשאוב לעיתים קרובות כדי להגביר את ייצור החלב. רק אחרי זה הטיפות יעבדו! ספקי לנו מה קורה!

למעלה