באג לייף

mrslbm77

New member
../images/Emo15.gifבאג לייף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני חשבתי שרק אני מעריצה אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווו אני באמת יושנת בעמידה...דייייייייי זהו לא עומדת בזה יותררררררררר...... בנות בלי מחמאות לדינו.......הוא שלייייייי שליייייייי שלייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח אימא כואבת לי הבטן די באג לייף חחחחחחחחחחחחחחח

mrslbm77

New member
../images/Emo15.gifבאגיסטית בשבילך../images/Emo15.gif

חחחחחחחחחחחח מאוננת חחחחחחחחחחחחחחחח מאוננת חחחחחחחחחחח הנה חחחחחחחחח הנה חחחחחחחחחחחח הנהההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרתי ........ שנייה מקלחת וחוזרת חחחחחחחחחח שנטיייייייייי אני גמורה עלייךךךךךךךךךךךך

סליחה סליחההההההההההההה

אבל היום בבלוג של אטלנטה לעיניי כולם הוא הציע לי נישואין אזזזזזזזזזזזזזזז להיכנס לרילקס!

שחף צודקת ....

דינו קרע ברך והיא הסכימה אז בנות להרגיע....... אוהבת דניאל כהן אטלנטה

mrslbm77

New member
לך? לי? לכולן....דינו המבוקש

חחחחחחח שחף הרי זה ידוע שדינו מציע לכולן...... אבל ............במי יבחר זאת השאלה יום רביעי בערוץ שתיים קח אותי ...........דינו חיחיחיחיחי

mrslbm77

New member
משיכופרהההההה על דינו

בובה בהפרעה ונרקיסטית שלום רציתי להודיע לכם על החתונה שלי ושל דינו שתיערך בארמונות דיווה ... בשעה 20:00 נא לבוא בלבוש פרוע,סקסי,והורס... בעלי לעתיד אוהב חשוף תודה הכלה באג לייף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mrslbm77

New member
../images/Emo15.gifקופה../images/Emo15.gif

האם אתם חושבים שקופה זה קופה מלשון קופה בבון או קוף חחחחחחח לאאאא אז לאאאאא קופה זה חתוך בצרפתית אוטו קופה מובן לכם חחחחחחחחחחחחחח אז שיהיה לך נרקיס אחלה יום קופה(יום חתוך)בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעי

למעלה