באגים

• פותח הנושא E442
  • פורסם בתאריך

E442

New member
../images/Emo15.gif באגים ../images/Emo15.gif

מנהלי המשחק , מכיוון ואני אומר את זה יותר מדי פעמים וזה לא מטופל - אומר זאת פעם אחרונה , ותחליטו אם לטפל במקרים הספציפים או לא. יש לי התרבות תורים גבוהה מדי. אני מקבל כל 20 דקות - חצי שעה 2 תורים. זה הגיוני ? יש לדעתי גם באג בהתרבות אזרחים. היו לי 155 אלף אזרחים , הפעלתי כמה תורים מועטי והתווספו לי 2,000 אזרחים. זה יכול להיות הגיוני ? לדעתי יש גם באג בתורים אקסטרא - מקבלים יותר ממה שצריכים. יכול להיות שיש באג כזה ? אני כבר אמרתי את מה שהייתי צריך להגיד : אני מקבל יותר מדי תורים ויש הרבה מאוד באגים במשחק. אני רוצה להתפתח, ולכן אני חייב להשתמש בתורים - למרות שיש לי יותר תורים (הרבה יותר תורים) ממה שצריך להיות לי. אני מודיע על כך מפני שאני לא רוצה להתפתח ברמאות. לטיפולכם , ואם מישהו מן הפורום יודע משהו על הבאגים/ חושב שזה לא באג - שיודיע. מנהלים - לטיפולכם. יום טוב לכולם.

gindis

New member
תשובה

מקבלים כל 20 דקות תור + אדמה. האזרחים מתרבים כאשר אתה משתמש בתורים. אם תרשום לי בדיוק מתי זה קורה ואת המספר מדינה שלך אני אבדוק. בברכה, ערן

E442

New member
אני גם ככה פרשתי,

לכן מספר המדינה הוא 1100 , זה קורה בכל פעולה שאני משתמש בתורים. זה לא חשוב אם פעולה קטנה או גדולה. למשל פעם אחת קרה לי שהיו לי 17 תורים , קניתי נשק (נשארו לי 15) פתחתי חלון תקיפה (נשארו לי 5) , תקפתי , ונשארו לי 2 תורים , למרות שהיו צריכים להישאר לי 0. זו דוגמא טובה. בשבילי זה לא רלוונטי - פרשתי ברגע זה מהמשחק , אבל עזרתי במה שיכולתי.

blubel

New member
לפי מה שתיארת ...הכל נראה לי קשורה

ד"א הכרתי את המדינה 1100... אתה היית ב-10 כמה פעמים... חבל שאתה פורש...

למעלה