אינויאשה סקסי!

../images/Emo15.gif אינויאשה סקסי!

גאדם, פיפול~! וויק אפ! נו מור סליפינג און יור קיבורד אני מור! עכשיו, מה עבר בתפישכתכם - מאז שהתחלתם לראות אינו ועד היום. אזהרה- עלול להביףך אותי בגדול, מי שזוכר מה ואיך הייתי. כשהתחלתי לראות אינו אני: א. הדבר הראשון שחשבתי עליו "וואו הוא חמוד!" ב. אהבתי את קאגומה נוראנוראנורא. ממש מתתי עליה. היא נראתה לי דמות נשית חזקה ומושימושלמת עם פוטנציאל (שמשום מה רומיקו לא מנצלת בגרוש, ארג) ג.שנאתי את קיקיו בדם. קראתי לה המן הרשע ועוד כל מיני. הייתה תקופה (פורים) ששמנו אייקן של רעשן וחמסות לפי השם שלה. קראנו לה "זו-שאין-לנקוב-בשמה", סקלנו אותה, התעללו בתמונותיה באכזריות, התפללנו שתמות בכול דרך כואבת שיש והכי? שתעזוב את אינו להיות עם קאגומה. ד. שנאתי יאוי. ממש שנאתי יאוי. לא להאמין שאני, שראית סנסטיב, שקוראת M בפאנפיקשן נט, שכותבת דירוג שאסור לה לקרוא באופן חוקי- שנאתי יאוי. עכשיו אחרי שראיתי אינו פעמיים: א. אינויאשה חמוד, סאשומארו בישי, מירוקו שווה, באנקוטסו לוהט וג'אקוטסו הומו חמוט ונסגד. ב. קאגומה בסדר. פוטנציאל? יש. לא מנצלים אותו. היא צועקת כל הזמן ונמאס ממנה לפעמים. אבל עדיין היא יכולה להיות דמות טובה. ג. קיקיו? מעצבנת. קצת מתפלספת. גוש חמיר מעצבן, לא יותר. היא הייתה בסדר כשהיא חייתה. לא שונאת אותה ולא נעלי בית עם הדפס כלבלבים. ד. אני? יאוי? מתה על זה! חולה על זה מסוממת מזה מכורה לזה קשות מאוד! (אבל אינוסאשי זה עדיין מגעיל) אני התוודיתי, ואתם?

מית צאן

New member
אניאניD:../images/Emo119.gif

טוב, דבר ראשון עשו לי שטיפת מוח של אינויאשה/קגומה לפני זה *אהמ*פאקועלתעשיאתעצמךתמימה*אהמ* אז... אמ... נתחיל^_^; בהתחלת הסדרה "אינויאשה": 1. אינויאשה חמודדד אבל קצת מעאפן לפעמים עם העצבנות שלו-.- 2. קיקיו בעע צריכה להיסקל ולהישאר בגיהנום ולהשאיר את אינויאשה וקגומה ביחד לנצחחחח 3. קגומה חמודהחמודהחמודה לא פאקצה (אבל גם לא מושי מושלמת... טוב, כמעט~OO) 4. יאוי? מה אני על יאוי? איכ! כמעט הקאתי על כל תמונה והרגשתי בחילה אחרי שגלי וניצן הכריחו אותי להסתכל בקומונות יאוי לא קלות-.-" ועכשיו, אחרי פעמיים של סדרה... 1. אינו בישי חמוד כפרעליו*-* סאשי בסדר רק אדיש מידיי-.- מירוקו כזה חמודXD וסאנגו שליטה(לא קשור אבל הייתי חייבת להוסיף אתזה) 2. מתה על קיקיו. זאתומרת- זאת שלפני המוות. אחרי המוות היא קצת השתבשה, אבל אני ממש לא שונאת אותה כמו פעם. 3. לא אוהבת את קגומה. גם לא שונאת אותה, אבל לא אוהבת. היא לפעמים בסדר, לפעמים חשה ת'צמה ולפעמים פקצה מעצבנת. 4. יאוי? האאא*-* סנסיטיב*-* יאוי זה דבר גאוני. (אני עדיין נגעלת מאנזאי(סדרה מאוד קשה=\) והנטאי)

ShuNka

New member
._.

כשהתחלתי לראות אינו תהיתי: א. יאוי? הא? ב. למה העכביש הזה התפוצץ? ;; [הפרק הראשון שראיתי של אינויאשה היה כשקוהאקו הרג את מחסלי השדים ולא הבנתי מה לעזאזל קורה שם XDDD;;] ג. קיקיו מעצבנת TOT ד. למה אינויאשה וקאגומה לא ביחד גאדמט? ;-; *פלאף* עכשיו אחרי שראיתי אינו פעמיים: א. יאוי! האאאא! XD ב. זה היה פרק עצוב ;; ג. קיקיו מעצבנת TOT אבל נסבלת
ד. למה אינויאשה וקאגומה לא ביחד-ביחד גאדמט? ;-; *טוב שיש פיקי פלאף* מסקנה: הייתי מטומטמת, ונשארתי ככה D: [רק קצת פחות תמימה XD]

רעיון מאגניב D:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כשהתחלתי לראות אינו אני: א. אל תסקלו, למרות שאני הייתי סוקלת את עצמי- חשבתי: זה בן? זה קגומה? וזו עם השער השחור זו אינוישה? {בלי א', פשוט הייתי נובית ממדרגה ראשונה} ב. אהבתי את קאגומה, היא הייתה ממש חמודה בתחילת הסדרה- אבל לא התעמקתי בה ממש =X ג. שנאתי את קיקיו- אבל כמו קודם, לא התעמקתי בזה. שנאתי אותה כי כולם שנאו אותה, וכי כולם אמרו "או קאגומה- או קיקיו" ואני אהבתי את קאגומה. ד. תכנית, לא ידעתי מה זה יאוי XD אבל לא הייתי אחת מאלו שאמרו "איכססס הומואים". {אחרי שגיליתי מה זה אמרתי ששונן איי זה חמוד, ויאוי {בורחת} זה פורנו =.=} עכשיו אחרי שראיתי אינו פעמיים וחצי P: א. אינויאשה חמוד, סאשומארו בישי, מירוקו שווה, באנקוטסו לוהט וג'אקוטסו הומו חמוט ונסגד.- לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר P: ב. שנאתי את קאגומה, שנאתי כמו מטורפת. בהדרגה התחלתי לשנוא אותה. עכשיו אני לא שונאת אותה, אבל לא מתה עליה. בתחילת הסדרה היא הייתה ממש חמודה, אחר כך- פחות =XXXX ג. ככל שהתחלתי לשנוא את קאגומה התחלתי להזדהות עם קיקיו, לרחם עליה. אני עדיין אוהבת את קיקיו {ומעדיפה אינו/קיקיו P:} ד. יאוי זה פורנו. מצטערת. =X אני אוהבת שונן איי, או יאוי חלש- אבל אני לא צופת- פורנו כמוכן!!! ><; או-או... =X

MEME^^

כשהתחלתי לראות אינו!~: 1)אהבתי את אינו מאוד מהפרק הראשוןD: חמודי^^ 2)אהבתי את קאגומהD: 3)קיקיו0.0 לא בדיוק היה אכפת לי ממנה^^; 4) אהבתי את סאשומרו והוא מאוד סיקרן אותיD: 5) יאוי0.0 לקח לי זמן לקלוט מה זהXD; אחרי שראיתי אינו לא מעט~!: 1)אני אוהבת את אינו^^ מתה על סאש! ואינוסאשו שליטע
2)קאגומה0.0 נה מעצבנתP: סאנגו וקיקיו זה יותר טוב. סאנגו!!>W<
3)קיקיו נהדרת>; 4)יאוי זה טוב אנשים!*_* אפשר בהחלט לומר שאהבתי את זה ברגע שגיליתי מה זהXD; טוב קיצרP: יאוי שליטה:) אבל גם שונן איי כמובן ושוג'ו איי3>

Lust chan

New member
*רועדת מפחד ומבוכה*../images/Emo135.gif

... :X היה היה פעם: 1. אהבתי את קאגומה. נורא אהבתי אותה, פשוט מתתי עליה @_@;;; 2. שנאתי את קיקיו ואפילו כתבתי עליה פעם שיר על כמה שהיא כלבה ;; 3. שנאתי את סאשי XD זתומרת, הייתי מטומטמת שחולה על דמויות ראשיות ושונאת כאלה שאפילו שרטו אותן ם-ם; באחד מהשרשורים היומיים של פעם, פרק 15 נראהלי, התלוננתי על סאשי בצורה נובית למדיי. רוצו לראות! [אושלא]. 4. שנאתי יאוי. מה זה שנאתי? תיעבתי. אהבתי רק שוג'ו איי, ואפילו אני זוכרת שבצקאט שאנבי ובאקי דיברו על יאוי הזדעזעתי מזה XDD;;; היום, היום הזה ממש~ אומשו P= : 1. אמ, לא מתה עליה. ממש לא. @__@;;; אני לא שונאת אותה, אבל אוהבת לצחוק עליהXD פרר, פקאצות 3> 2. קיקי נשמאמי כפרעעעעעעעע ;;~! הכי טוב שהיא תהיה עם קאגומה 3> כפרעליהן ;;~ 3. סשי שולט;;~ אבל פיתחו את הדמות שלו בצרוה, אמ, דיי גרועה @_@;;; 4. יאוי 33333333333333333> למרות שעם יאוי קשה אני עוד לא מסוגלת להתמודד, אבל יום יבוא ^__^ *חוזרת לקרוא יילו*

BlackEyedSpirit

New member
נמ. ../images/Emo29.gif

פעם~: א. שנאתי את קאגומה. מהפרק הראשון. הדמות שלה נראתה לי נורא טיפשה ומעצבנת. ב. אהבתי את קיקיו. מאוד. כל מה שעבר עליה נורא ריתק אותי. בכלל, כפרעלייה 3> ג. סשי. אהבתי אותו כלכךךךךךך. נורא אהבתי את האדישות שלו. כלכך חיכיתי לדמות כזו בסדרה. ד. יאוי? שנאתי יאוי. אמרתי לעצמי:"גאדמט, זה פורנו. מה בדיוק יש לאהוב בזה?". לא יאמן. :X היום ?: א. עדיין שונאת את קאגומה. איכ X_X; הדעה שלי כלפייה ממש לא השתנתה. ב. קיקיו? פחות אוהבת. לאיודעת. אחרי המוות היא השתנתה. ג. סשומארו. אהובי. בעלי. 3> כל יום אהבתי אותו יותר 3> ד. יאוי. יאויייי. אוהבת יאוי. מאוד. 3> ולא מזניחה את האהבה הגדולה שלי לשונן איי ושוג'ו איי 33> יאויייייייייייייי~!11111 *_* השתנתי ? לא ממש.

MomijiSan

New member
אני XPP|קרמבולה|

שהתחלתי ליראות אינו אני: 1.היתי חולה בטירוף על קאגומה היתי בטוחה שהיא הנערה המושלמת ביותר עלי האדמות.>< 2. אהבתי מאוד אינוקאגו בצורה מבחילה
3. אממ קיקיו לא אהבתי ולא שנאתי אבל עיצבנו אותי הקטעים שהיא נמרחה על אינו כנ"ל לגבי סאשי רק שהוא לא נמרח על סאשי 4.אממ יאוי עד שהבנתי וגם כשהבנתי ניגעלתי מזה נורא אחרי שראיתי אינו פעמיים: 1.היא הייתה יכולה להיות בסדר אבל גם ממש עולה על העצבים
2.לא מתה על אינוקאגו ...אינוסאשי יותר טוב *.* 3.קיקיו אותו דבר כמו פעם אבל סאשי בישיאדישקשוחואפל *_* 4.יאוי לא ממש רואה אבל שונן איי זה טוב
ולסיכום היתי נובית באקע
אבל כיפיתי על זה איכשהו XD

The Snow fox

New member
אפשר לסכם את זה מאוד בקלות,../images/Emo63.gif

כשהצטרפתי לפורום, המפ, בערך ביום שהוא נפתח, אהבתי אינויאשה. מה זה אהבתי אינויאשה, עד בערך פרק 40 הייתי מכור בצורה פסיכית, היית לי מחברת עם דעות מפורטות על כל פרק. פעם אהבתי אינויאשה, היום אני כבר לאXD

ני D:

כשראיתי אינו בפעם הראשונה~ א. הייתי חולה על קאגומה... אהבתי אותה בצורה מבחילה.. ב. הייתי חולת אינו\קאגו הגעתי למצב שחיפשתי הנטאי שלהם בגוגל XD (כע המצב היה קשה) ג. שנאתי את קיקיו... והצטרפתי לקומונה של ניצן כדי להיות עם אנשים שסוקלים ושונאים אותה כמוני P: ד. שנאתי יאוי... ובכלל הומואים... בפעם השנייה~ א. אני עדיין אוהבת את קאגומה, אני גם חושבת שהיא דמות עם פוטנציאל שרומיקו לא מימשה אותו... כמובן שאנלא אוהבת אותה בצורה חולנית כמו פעם @@; ב. אני עדיין חושבת שאינויאשה וקאגומה הם זוג חמוד אבל לא יותר מזה @@ ג. אנלא שונאת את קיקיו, רק כשאני קוראת פיקים בפאנפיקשן אני שונאת אותה כי הכותבים שם הופכים אותה למניאקית בת זונה XD ד. יאוי רולז! כמובן שגם הנטאי D:

למעלה