אוי איזה ענק...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאוי איזה ענק...

חיכיתי הרבה זמן שיפתחו את פורום לפירסינג וקעקועים...
אז קודם כל המון בהצלחה לשירלי...
וקצת פרטים... קרין , בת 24 מיבנה, יש לי 2 קעקועים ( ממחר שלושה קעקועים... ).
קעקוע אחד של זוג דולפינים בכתף שמאל.
קעקוע שני של עקרב ( המזל שלי... ) על הגב התחתון.
היה לי במשך 3 חודשים פירסינג בטבור, אבל הורדתי אותו כי הגוף דחה בפעם הראשונה את הפירסינג.
הנה מה שאני הולכת לעשות מחר על הכתף השנייה שלי

‡NoK

New member
משהו שקצת צרם לי..

את מוכנה לעשות קעקוע שכבר קיים על מישהו\י?.. אוקיי, זה תמוה בעיני.. אבל לא משנה. אני בטוחה שכשהבחורה העלה\העלתה את התמונה הזו לאינטרנט, הוא\היא לא חשב\ה שמישהו אחר יבוא ויעתיק להם את הדוגמה. זה לא נעים.
אני לא הייתי שמחה לראות קעקוע שישבתי ועמלתי עם המקעקע שלי (או לחילופין נברתי בספרים ובאתרים כדי למצוא אותו), מופיע על מישהו אחר.
מה גם, שמקעקע שיסכים לקעקע לך מתמונה, קעקוע שכבר נמצא על מישהו- אני מפקפקת במקצועיות שלו.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ לא כל כך מדוייק...

קודם כל הקעקוע שראית הוא של הזמרת פינק, ראיתי אותו ונדלקתי...
לא החלטתי לעשות את הקעקוע בדיוק כמו שלה אלא משהו דומה...
בקשר למקוריות והעתקה של קעקועים שנמצאים אצל אחרים, זה כמו שיש למישהו קעקוע של נמר ואת/ה תעשי/ה גם ציור של נמר זה גם נחשב להעתקה...
מה גם התמונות שנותנים כדי לבחור ציור, הם תמונות של קעקועים של אנשים שהסכימו להצטלם...
אז בעצם כולם מעתיקים מכולם...
אגב את הדולפנים שיש לי עוד לא ראיתי אצל מישהו/מישהי...
עוד משהו... אמרת שלא יסכימו לעשות לי בדיוק את אותו הקעקוע, את/ה טועה ובגדול, אפשר להביא דוגמאות אישיות של איזה קעקוע שאני רוצה...
ושוב אני מדגישה שאני ל הולכת לעשות בדיוק את אותו הקעקוע... אגב תודה על הוולקאם לפורום, אתם מקבלים מזה נחמד אנשים חדשים ...

ברוכה הבאה קרין../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ד"א.. אני גם חדשה פפה.. קוראים לי עומר..אני בת!! לא בן!!! ויש לי רק נזם..אני עדיין בת 14.. אז..יש מבין?! הקיצר.. נזם זה גם ניחשב לפריסינג או שזה..סתם עגיל..!?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהיי ...

סוף סוף מישהי שמקבלת אותי נחמד...
נעים מאוד...
בקשר לשאלה שלך לא כל כך הבנתי...
נזם = עגיל באף... פירסינג - עגיל בשאר המקומות... אני טועה ?!?!?

ברוכה הבאה לשתיכם!

שמי ניצן, והיו לי כמה וכמה עגילים, היחיד שנשאר כרגע זה בפופיק :)

דנטל

New member
פירסינג = חירור

אז בעקרון אין כזה דבר סתם עגיל. כל מה שחיררו זה פירסינג. בכל זאת, יש נטיה לעשות חלוקה לפי חירור עם אקדח וחירור עם מחט.

plomphy

New member
יאפ

אם זה נעשה עם מחט, אפילו אם זה באוזן, זה נקרא פירסינג. אם זה עם האקדח הזה- זה לא "פירסינג". בלעכס...שוב פעם בלבלתי תעצמי

‡NoK

New member
הא כן, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מצטערת, לא היה לי זמן לקבל את פנייך. יש לי מחר בגרות בהיסטוריה ו..לא ממש התכוננתי ..
אז ככה, אני לא אטיף עכשיו, רק אנסה להעביר לך את דעתי מנקודת מבט אחרת. בקשר לנמר, אם זה לקוח מחוברת פלאש שבסטודיו אז- אין מה לעשות. המתקעקע יודע שזה לא דוגמה שתישאר ייחודית רק לו, ומישהו אחר עלול לבחור אותה בעצמו. באיזה סטודיו נתנו לך לבחור קעקוע מצילומים של אנשים??.. זה פשוט נוראי
הצילומים שבתיק העבודות של המקעקע נועדו ללקוחות שבאים לבחון את הסגנון והמקצועיות שלו. לא כדי לבחור משם דוגמה, כמו מחוברת פלאש. המתקעקע נותן את תמונתו כמעין תודה למקעקע על העבודה הטובה, הוא לא מתכנן שמישהו יעתיק ממנו את זה כלאחר יד. הוא השקיע מחשבה בבחירה, חיפש את הציור המושלם חודשים, ואולי אפילו ישב ועיצב אותו עם המקעקע (תמורת עוד כסף). נראה לך הוגן שמישהו סתם יבוא ויחליט שזה נראה לו, ויעשה בדיוק אותו דבר? אני הייתי כועסת
. מקעקע מקצועי יסרב לקעקע בדיוק אותה דוגמה שיש כבר על מישהו בתיק העבודות שלו, מהסיבות שפירטתי מעלה. אני מבינה שאת לא מתכננת להעתיק את הדוגמה, רק לעשות משהו דומה. ובכל זאת רציתי שתביני למה אני מתכוונת, ואולי גם תסכימי איתי. אני לא כועסת ותוקפת, מצטערת אם זה משתמע כך. שוב, ברוכה הבאה. מקווה שתהני פה

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהבנתי אותך...

אהמ... ריאתי למעלה גם שרשור שעוסק בהעתקות של קעקועים ומקוריות...
לפי דעתי, אם נדלקתי על ציור כלשהו, לא אמורה להיות בעיה...
למרות שבאמת הכי כיף זה הקטע של המקוריות...
בקשר לקעקועים של אנשים בספר תמונות - כמעט בכל חנות קעקועים/פירסינגים - שמעתי את זה המון מחברות שלי...
את הקעקוע שלי עשיתי לפני 4 שנים כמעט בחנות שנקראת בודי טאטו - נמצאת בשנקין - אבל אם אני לא טועה החנות נסגרה כבר...

למעלה