Our SuperNatural Weeke

to the end1

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo154.gifOur SuperNatural Weeke../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
משפט שעשה לכם ת'שבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו:

lilith93

New member
עונה:)

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: טוב-98 במבחן באנגלית רע-17 במבחן באזרחות:S מי הצחיק אותכם השבוע:בעיקר אחותי הקטנה מי עצבן אותכם השבוע: גם אחותי שיר שעשה לכם ת'שבוע: stop and stare וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:אין כזה ספר\סרט\סדרת השבוע:ספר-שומרת אחותי (פעם האלף שאני קוראת אותו),סרט-כשהעולם עמד מלכת,סדרה-יומני הערפד : תמונה שעשתה לכם ת'שבוע משפט שעשה לכם ת'שבוע: "וסאם חוזר למרכז הגמילה על שם בובי,שוב" רוצים\ות להוסיף משהו: שיהיה לכולם שבוע סופרדופד

הי אבל עוד לא פורים ../images/Emo3.gif

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע:
התקררתי..נוט כיף
השבוע היה שגרתי כזה..
מי הצחיק אותכם השבוע:
ארץ נהדרת
מי עצבן אותכם השבוע:
היה איזה יום שהעמיסו עליי מלא דברים לעשות בעבודה אז זה היה מעצבן..
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
ONE REPUBLIC- ALL THE RIGHT MOVES
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
הקטעים של ג'נסן וג'ארד שמשי נתנה לי קישור אליהם שמופיעים בשאלון נבחרי הפורום שלנו..אין על השניים האלה
ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
מרפאה פרטית..לא כי זה הסידרה הכי שווה שיש אבל השלמתי 3 פרקים שלה השבוע
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
קריסי המקסימונת..
משפט שעשה לכם ת'שבוע:
אוף אין לי
רוצים\\ות להוסיף משהו:
תתפללו בשבילי שאם אני אקבל השבוע את התוצאה של המבחן בחברתית יוקל לי שעברתי..

שירניייי עשית לי מזל טוב!! ../images/Emo2.gif

קיבלתי 83 במבחן!!! אני ממש בהלם לא הרגשתי שהלך לי טוב!!!

WatchMeWatchYou

New member
גם אני../images/Emo9.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: טוב: סיימתי עבודה שחשבתי שאני בחיים לא אסיים בזמן \ רע: אני חולה
לא כיף. וגם יש לי עוד 3 עבודות בערך לסיים בשבוע!
מי הצחיק אותכם השבוע: חברה שלי מהלימודים מי עצבן אותכם השבוע: העבודות המסריחות שיש לי לעשות ב"חופשת סמסטר". שיר שעשה לכם ת'שבוע: Then Slowly Grows (come to me) - Bethany Joy Galeotti וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: נלך על הסרטון של ג'ארד וג'נסן שבו ג'נסן לא מבין שאלה של מישהי מהקהל וג'ראד מסביר לו. ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר- משהו על ציפורים או תרפיה במוסיקה. תבחרו אתם
\ סרט- לא ראיתי משהו מיוחד \ סדרה- דקסטר תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
משפט שעשה לכם ת'שבוע: אין רוצים\ות להוסיף משהו: נגמר לי דקסטר, והסוף כל כך עצוב

../images/Emo178.gifסליחה

אני מחפשת את פרק 15X5 אין אותו עדיין לצפייה או שכבר יצאו לפגרה??

sapiruush

New member
נצל"ש חשוב :)

למה אין להורדה את פרק 15 של העונה ה - 5 ? מישהי יודעת ? תודה , שבוע טוב !

Anna Banana25

New member
כנראה בגלל הסיבה שהוא עוד לא יצא ../images/Emo3.gif

לפי ויקיפדיה הוא יוצא ב-25 למרץ, כנראה שזאת הפגרה או משהו.

Anna Banana25

New member
מסכמת למרות שהסופ"ש נגמר

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע: דבר טוב- עצרתי מעצמי לעשות את הטעות הכי גדולה בחיי ולא הלכתי לגזור את כל השיער היום, דבר רע- זה שבוע עמוס במבחנים ואין לי כוחחחחחחחחחח מי הצחיק אותכם השבוע: אמא וחוש ההומור המגניב שלה
מי עצבן אותכם השבוע: המורה למתמטיקה, שעכשיו אני בטוחה בתיאוריה שלי שיש לה איזה בעיה בשליטת העצבים. שיר שעשה לכם ת'שבוע: וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספר- בן דוד שלי מכריח אותי לקרוא את "אליסה בארץ הפלאות", סרט- המממ הולכת לראות עוד מעט את אווטאר! סדרת השבוע- Glee, לא יצא לי בזמן האחרון לראות על טבעי
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: משפט שעשה לכם ת'שבוע: רוצים\\ות להוסיף משהו: תאחלו לי בהצלחה במבחן בביולוגיה

למעלה